Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
RE: Нов проект на Рингераја "Прегратка н... 25.11.2013 10:37:17
blue_blue
Направивме мајмун. Слика не знам да поставам а некако не ми се замара со тоа иструкциите како се поставува, ама мајмунот е многу убав Може ли инфо каде се собираат играчкиве и до која дата (за да знам дал имам време да направам усте еден). Дали градинката Мајски цвет со Тафталиџе 2 е дел од проектов и ако е на кого да го дадам, на учителката на моиве деца или?
RE: Нов проект на Рингераја "Прегратка н... 25.11.2013 13:36:27
Felly RR
Блу_Блу, во листата на пријавени градинки еве како ја дава вашата градинка КЛИК, сите групи без јасли, значи би требало да учествува и вашата градинка, сепак прашај кај воспитачките - најверојатно ќе може да ја оставите играчката кај нив.
RE: Нов проект на Рингераја "Прегратка н... 25.11.2013 17:56:14
Carrie RR
Благодарам на сите кои изработија и ќе изработат играчка. Скоро секој ден сме на работилници во различен град, децата не наполнија со позитивна енергија. Морам да признаам дека проектов ми го прави овој период од годината најнапорен ама и најубав
Блу-блу градинката „Мајски цвет“ е учесник во проектот, можеш таму да ја однесеш играчката, а можеш и да ни се јавиш лично да дојдеме да ја земеме. Контактите ги има на рубриката на Прегратка на дар тука на РР Испрати ни и фотографии да објавиме Браво за вас
RE: Нов проект на Рингераја "Прегратка н... 2.12.2013 8:59:01
blue_blue
и јас мислев дека сум тотален антиталент, ама првата година акцијава ме заоголицка да пробам да направам нешто. Се разбарав по интернет земав шеми, туторијали и од кога го направив кучево подолу, годинава се охрабрив да пробам нешто друго и сфатив дека и не сум баш толку антиталент ко што мислев...особено ако се земе предвив дека се е правено без машина за шиење, се сама шиев рачно...човек не знае за што се го бива дур не проба...така да следна година ќе мора да смислам нешто друго, т.е. да најдам на нет нова шема
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 2.12.2013 9:29:16 >
RE: Нов проект на Рингераја "Прегратка н... 2.12.2013 9:18:47
AneLav RR
Браво дечки алал да вие супер ви се играчките. Штета што не дојдовте во Струга и јас ќе се инспирирав нешто да направам. Ве поздравувам и ај нареден пат сигурно....