Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Нов проект на Рингераја "Прегратка н... 24.10.2011 23:37:33
Maca25
И јас доаѓам.
Денес кај мајка ми сум изнасобрала материјали, конци, игли, копчиња...се надевам дека до средбата на саем ќе успеам од сите по едно да направам. Ќе се потрудам. Утре ќе кажам во градинката кај Нина за проектот, ќе им ја испринтам апликацијата, па ќе видиме дали ќе соработуваат.
RE: Нов проект на Рингераја "Прегратка н... 25.10.2011 16:05:53
AnnaMolly RR
Имаме уште една новост!
Првите 30 рингерајки коишто ќе испратат слика од една барем една играчка којашто самите ја изработиле на pregratka@ringeraja.mk заедно со свои лични податоци (име, презиме, телефон) ќе добијат бесплатен влез на Саемот на жената.
Еве една дополнителна мотивација за да се изработат што повеќе играчи и да се израдуваат што повеќе дечиња! Направете сите барем по една „прегратка“ и очекувајте уште изненадувања!
RE: Нов проект на Рингераја "Прегратка н... 25.10.2011 17:01:15
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Имаме уште една новост!
Првите 30 рингерајки коишто ќе испратат слика од една барем една играчка којашто самите ја изработиле на pregratka@ringeraja.mk заедно со свои лични податоци (име, презиме, телефон) ќе добијат бесплатен влез на Саемот на жената.
Еве една дополнителна мотивација за да се изработат што повеќе играчи и да се израдуваат што повеќе дечиња! Направете сите барем по една „прегратка“ и очекувајте уште изненадувања!
Супер, најсууууууупееер!!! Исто така, сите кои сакаат нивната играчка да се претвори во статија и засекогаш да ја има на нашите страници, нека ја сликаат играчката чекор по чекор на изработка и нека ги испратат фотографиите на glaven.urednik@ringeraja.mk
RE: Нов проект на Рингераја "Прегратка н... 26.10.2011 6:38:29
Палешка РР
И јас мислам дека ежето е најкомплицирано, но Мацо ти, маж ти и Нина сте уметници Има уште една потешка, но преубава играчка, за тие што знаат да шијат на машина. Тоа е денешниот предлог на Рингераја - КЛИК
RE: Нов проект на Рингераја "Прегратка н... 26.10.2011 9:05:34
Maca25
Ееее ме претркавте со Бувот. Јас најдов еден був полесен за шиењеи и многу личен. Ежето е комплицирано за шиење, но му го најдов јас крајот . Малце е поразличен дизајн од тоа на сликите на РР, ама мислам дека ќе израдува некое детенце.
Јас денес однесов пријава за учество кај Нина во градинка.. Па сега ќе видиме дали ќе соработуваат.
RE: Нов проект на Рингераја "Прегратка н... 26.10.2011 9:52:51
temjana
лелелле бувчето какво е. Тоа ќе го правиме со колешка ми само да најдам за него соодветни материјали За мечиња најдов убав 100% памук го чекам да се исуши само
RE: Нов проект на Рингераја "Прегратка н... 26.10.2011 19:29:30
Felly RR
Јас направив еден октопод. Ама со телефон го сликав и не се баш убави сликите. Немав батерии за апарат, сега ги полнам, па ајде пак ќе го направам и ако немате вакво ќе ви го испратам со инструкции како се прави.
RE: Нов проект на Рингераја "Прегратка н... 28.10.2011 10:53:30
temjana
Девојки јас ќе морам да го откажам присуството на саемот, ме наместија од работа да одам на семинар во Банско 6 дена т.е од 30-ти до 5-ти а колку што знам саемот е до 3-ти Но тоа незначи дека нема да учествувам во проектот бидејќи работиме веќе на играчките така да немојте да ме изолирате поради тоа
RE: Нов проект на Рингераја "Прегратка н... 28.10.2011 11:03:39
temjana
Еј супер ако се тие дати тогаш ќе можам барем 5-ти и 6ти да бидам присутна Ајде баш сега ќе проверам за да бидам сигурна, навистина сакам да присуствувам
RE: Нов проект на Рингераја "Прегратка н... 28.10.2011 11:16:56
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana
Девојки јас ќе морам да го откажам присуството на саемот, ме наместија од работа да одам на семинар во Банско 6 дена т.е од 30-ти до 5-ти а колку што знам саемот е до 3-ти Но тоа незначи дека нема да учествувам во проектот бидејќи работиме веќе на играчките така да немојте да ме изолирате поради тоа
Темјана, саемот е до 6 (недела). Ако треба на 6 се собираме, само мораш и ти да дојдеш! Одговара ли на 6 и уште од сега да договараме за дефинитивно?
RE: Нов проект на Рингераја "Прегратка н... 28.10.2011 16:36:08
Natuska85
И јас сакам со деца.Па да си ги видиме и малите рингерајчиња.Арх_диз и ти доаѓаш значи .На 6ти супер недела е,може околу 11-12 ч.да се собереме на штандот.