milasteve -> RE: Вештачко оплодување III дел (8.3.2012 16:05:20)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: bella80 ИЗВОРНА ПОРАКА: milasteve zdravo najmili,eve me i mene samo so se vrativ od bt,estradiol super dr veli epten burno sum reagirala na terapijata,prekinuvam so superfact,mi dade merional za vecerva 2 i utrevecer 2,i sreda zdravje pak kaj nego.po se izgleda petok ili sabota kako so spomna toj ke mi bide vadenjeto jajce kletki,nestrpliva sum uf ke poludam,ve sakam siteee i vi ja prakam seta sreka na ovoj svet Super Milasteve[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]So Gospod napred i ke bide!Pisi ni kolku folikuli imas,kolkava im e goleminata,kolku ti e etradiolot,kolku mm endometriumot,cisto da si spodelime iskustva..Kako pomina denes?Te guskam mila i ti ja prakam seta sreka na ovoj svet! tiblagodaram najmila bella,eve denes bev bt kaj tase.prezadovolen e imam mnogu folikuli neznam ni jas kolku veli kako tempirana bomba sum bila,kolku dobr tolku i loso.estradiolot vcera mi bese1780,a denes 2316.vecerva primamam pregnil od 3000 zs 5000 ke mi stvorila otekuvanje.sabota sabajle odam na vadenje jajce kletki za moite bebcinjaa.kissssssss[sm=bravo.gif]
|
|
|
|