marijam -> RE: Вештачко оплодување III дел (21.3.2012 13:13:48)
|
Zdravo na site!!! Sekoj den sum tuka ama od Vas nikoj nema ,si sedam i si citam forumi sekoj den kako kniga,a doma mi donesoa kup knigi,jas pak po forumive.UHHH Denes mi e 8mi den od transfer,a denot koga trebase da dobijam izmina toa bese ponedelnikot.se nadevam na pozitivni rezultati odmaram ,lezam ,ne celo vreme ne se dolezuva,stanuvam do dvor do wc za jadenje onaka po doma podsreduvam po malce.Soprugot ne mi dava da izlezam se uste a mi se prosetuva ,ubavo e vremeto.INaku da vi kazam za simptomite sto gi imam...Prvite nekolku dena bolki dolu vo jajnicite na 3ti i 5ti den po malcku mnogu malku krvca kako tenka linija vo sekretot ,toa sega veke go nema.3 dena bev raat od se najnormalno mi bese osven sto me bolese grbot od lezenje.Od sinoka bolki vo kicmata mi se kocea duri i nozete od vreme na vreme ne mozev da zaspijam cela nok se molev na boga se da e vo red.Ne se sekavam koga sum zaspala,stanav vo 10 utrinava so strasni glavobolki i potecenost vo liceto i racete sve me bolese neznam zasto e toa taka.Inaku gdatite ne me bolat voopsto ,citam od nekoi od vas deka bolat,jas nemam nikakvo cuvstvo samo ponekogas osekam kako proboduvanje dolu kaj matkata vo dolniot del na stomakot.Sekoja vecer posle 9 me zaboluva glavata i me butka na spienje.Odvaj cekam da pominat ovie 2 nedeli.Sega sum momentalno ok se e vo red , za ponata ke vidime. Pozdrav do site Milasteve ja nema kade si draga sto se slucuva so tebe ? na isti den imavme transfer.Fala Beti sto mislis na mene,Jas mislam na site Vas i citam za sekogo po nesto. BAcki i guski do site i na site da Vi podari Bog po barem edno bebence.
|
|
|
|