Starlight -> RE: Трудници во третото тромесечје IV- од 27. до 40. недела (12.12.2012 21:58:43)
|
Zdravo mamici! Da vi kazam na tolku citanja, informacii, priznavam nekoi se korisni, ama nekoi i ne, covek samo ke se somneva vo nesto vo tekot na bremenost i ke se polni so strav. Sakav da ve prasam dali vasite bebcinja se premnogu razdvizeni vo stomak? Jas sum 33 nedela, ama vo stomakov se custvuvam kako da nosam bliznaci. Bebcevo neka e zivo i zdravo, ama premnogu mrda, kloca, ne mi dava mir, duri od tolku mavanje me zaboluva i kozhata, rebrata ili kaj i da ke udri. Sovetuvav maticen ginekolog, ama ne mi rece nisto posebno, rece imas samo besno bebence, najnormalno e. Vikam super toa, ama mene strav mi e dali e normalno do tolku da mava, ova moe bebe ne spie, osven jas koga spijam i samo sto otvoram oci pocnuva da tepa vnatre. So prvoto takvo custvo nemav, mrdase ama umereno, ama vtorovo e neverojatno razdvizeno. Veruvam deka ne treba da se plasam, ama se si mislam ke izleze od stomak, ne vaginalno [sm=smiley36.gif]. Ke sakate da spodelite li vase iskustvo ako imate slicno custvo? Ve pozdravuvam i vi posakuvam lesna bremenost na site [sm=nosecka.gif]
|
|
|
|