Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Трудници во третото тромесечје IV- од 27.... 11.7.2013 12:32:44
Melanija RR
Следи ги инструкциите на лекарот и се ќе биде во ред
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Трудници во третото тромесечје IV- од 27.... 11.7.2013 23:43:00
iviv
Bravo super sega miruvaj odmaraj i misli pozitivno ajdee do tuka si stignala ke bide ne se sekiraj kolku bebinja ima rodeni vo 7 mi mesec se ke bide dobro .....so tebe sme milicka ve guskame silno......samo verba vo boga
RE: Трудници во третото тромесечје IV- од 27.... 13.7.2013 19:34:41
viki23
ви благодарам за подршката, ги зедов тие Вагисан,млечна киселина ама бадијала даванје пари, не ми помина .... и сега пак канестен земав па ке видиме што ке биде... позз
RE: Трудници во третото тромесечје IV- од 27.... 15.7.2013 8:04:41
energy_m
Viki, mene za Candida nisto ne mi pomaga osven ona premackuvanjeto kaj ginekolog , temno lila, ne znam koe mu e pravoto ime, ama spored mene toa ti e najefikasnikot nacin, se ova drugo , Canesten, Poligynax, Vagisan, i ostanato nikogas ne mi pomognalo.. pozz
RE: Трудници во третото тромесечје IV- од 27.... 16.7.2013 12:07:17
surce
мамички да ви се пријавам, знам дека не мислите и двете
стигнавме до 30 недела, попладне сме на контрола....до сега само за вц станувам и толку сите можни книги ги прочитав ќе видам попладне докторката што ќе ми каже и дали ќе ми каќе до колку максимум можам да терам без породилен чеп...
yammy mammy добредојде во ова тромесечје и со лесно нека ви е !!!!!
RE: Трудници во третото тромесечје IV- од 27.... 16.7.2013 12:54:24
iviv
cestitki za mila ziva zdravaaaaa Surce drago mi e sto ste dobri ajde so gospod napred se ke bide vo red . Nie vcera bevme na kontrola na ednoro bebe malku mu e namalena plodovata voda no doktorot seuste ima dovolno vo sabota sme pak na kontrola pa ke vidime mada mi rece ako e se vo red vo sabota kraen rok za poragaj ke dade 27 i poveke so dve nema da ceka ,toa mili moi znaci deka za deset_ina dena ke si se guskam so moite sinkovci ufff edvaj cekam da dojde toj den ,samo da mi se zi zivi zdravi .......toa e od nas so lesno na site neka ni e
RE: Трудници во третото тромесечје IV- од 27.... 16.7.2013 13:12:01
Melanija RR
Поздрав и од мене (нас) 34н+4д
Супер што сме сите добри и така и ќе тераме до крај
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Трудници во третото тромесечје IV- од 27.... 16.7.2013 13:19:17
elenak
Ah iviv,Melanija mi se cini vcera bese koga se prijavivte kako novi trudnici,kolku brgu minuva vremeto. So lesno da si isterate do kraj,imajte si najlesen porogjaj i zdravi bebcinja
RE: Трудници во третото тромесечје IV- од 27.... 16.7.2013 13:45:59
Melanija RR
Фала ти elenak навистина брзо мина времето
RE: Трудници во третото тромесечје IV- од 27.... 18.7.2013 0:53:59
iviv
ne da pomina ne mi se veruva deka za pomalku od 10 dena ke si gi vidam moive zvercinja koi od pamet me izvadija na pocetokot od bremenosta no so verba vo gospod pomina i sega samo cekame da dojde momentot koga prv pat ke se sretneme
RE: Трудници во третото тромесечје IV- од 27.... 21.7.2013 4:45:26
iviv
Zenicki moi helooooo ....nie sme vo bolnica vo 7 saat cekame da ne zemat za carski. So polna 36 malku mi se kacuva pritisokot i zatoa ,znaci za nekolku saati ke si gi vidam moite junaci edvaj cekam so goapod napred i majka bogorodica kako do sega taka i od sega neka ne cuvaat imam malku tremea ama ne e strasno pomislata deka ke gi baknam i gisnam e posilna od se .Ve guskame vednas cim ke mozam ke vi pisam ....backi Princeza cestitki milicka da ste zivi i zdravi
RE: Трудници во третото тромесечје IV- од 27.... 21.7.2013 17:51:08
Melanija RR
iviv гледам уклучена си пиши ни да се радуваме
RE: Трудници во третото тромесечје IV- од 27.... 24.7.2013 12:09:49
Yummy Mammy
Sanja, cestitki, da ste zivi i zdravi!
Dali ve fakaat lazni kontrakcii? Koja nedela? Jas se poveke osekam kako grcenje na stomakot, pijam magnezium ama veke mislam deka ne mi pomaga. (28-29 nedela) I se potesko se spie navecer...
RE: Трудници во третото тромесечје IV- од 27.... 24.7.2013 14:26:18
Melanija RR
Мене сега од 35 недела ми се случи кратко трајно затегање на стомак но при замор ќе одморам и поминува Заборавам и непијам редовно по 2пати магнезиум
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.