Ivanushkaa -> RE: Трудници во третото тромесечје IV- од 27. до 40. недела [chat] (11.2.2015 15:53:47)
|
Maleckoo mora da izdrzime se ......fala bogu sto bebceto e super i sega znaes od sto se bolkite :/ Inaku abe kako mozese jas i ti isto problemi imame hehe eve i jas maka macam so bubrezite, imam postojano bolki i tistenja imam kamcinja i pesocinja vo niv, i besikata mnogu me podboluva i tesko mokram, moram da napnam pa da izmokram a slab mlaz.... inaku vo 5 mesec imav dve nedeli napadi na leviot bubreg i isto se cudev so e kako e koga otidov mi kazaa deka imam zaglaveno edno kamce, pa mnogu tesko so tie neizdrzlivi bolki ama fala bogu brzo go isfrliv kamceto i sega samo boga molam da izdrzam do kraj a da ne trgnat drugite [sm=smiley13.gif] daj boze so lesno da isterame do kraj..ama bebcevo so nozete me tuska nakaj bubrezi osekam a pak so racinjata dolu po beshika me udira.....[sm=zmeden.gif]. i koga davam mokraca postojano imam urinarna infekcija so pokaceni eritrociti i leukociti vo urina pa pijam non stop caevi sekoj den, od kamilica i brusnica najmnogu...pa me smiruva malku bolkite, a poretko uvin po edna casa.....mi rekoja kogaj ke se pojavat strasni bolki moze paracetamol a vo retki slucaevi i spasmex.....ama toa za nedaj boze[sm=smiley13.gif] ke idam i urinokultura pak da napravam za ovoj mesec.... minatiot imav dve bakterii eshirihia i enteroccocus pa piev pancef [sm=smiley19.gif] pa sega daj boze da nemam nikakva bakterija..... Da stegneme zabi i 8 mesec da go izdrzime pa posle ke cekame samo....[sm=duda.gif] naredna nedela sum na kontrola pa edvaj cekam da vidam kako napreduva bebusko [sm=bravo.gif] Inaku razmisluvas kade za poroduvanje?
|
|
|
|