Cacko -> RE: Во која болница се породивте? (23.7.2009 18:45:28)
|
Jas ke se poragam vo Sveti Lazar,konecno se resiv vo 37 nedela.Ni na kraj pamet ne mi pagase deka ke se resam za tamu.Celo vreme vikav ke odam vo Re medika,posto sestra mi so dvete deca seporodi tamu i bese premnogu zadovolna.Jas bev bez zborovi posto mi izgledase kako hotel a ne kako bolnica,baska sefte gledav porodiliste,i bese super a ne kako so miraskazuvaa za GAK i Cair.Arno ama so mm resivme da pojdeme i do Sv.Lazar cisto informativno,ne mozam da vi opisam kolku poveke mi se dopadna nego Re medika.Ne samo za uslovite,cistota i takvi raboti tuku i odnos na personalot kon tebe.So istiot muabet otidovme i vo Sv.Lazar i vo Re medika,se interesirame za poraganje ovdeka, i imas drasticna razlika.Znaci vo Sv.Lazar odma viknaa Dr pa kaj nego ni objasnuvase se posto mi e prv pat, pa eden akuser ne setase da ja vidime bolnicata, znaci celava setnja traese okolu 1 h.Od tuka ideme u Re medika i so istiot muabet na pultot za informacii,imas brz odgovor za kolku cini prirodno kolku carski raz, i tolku.Ja i mm bevme zbuneti.Onaka ko aj so sakate be luge,uste nesto ve interesira ne prasa,a nie vo sok kako ,pa sakame da se vidime so nekoj Dr.U momentot i zvonese tel.i onaka drsko ni rece kao dojdete utre kaj 1 pa ke vi najadam Dr.Da se razbereme,za tie pari sto treba da im gi ostavam tamu treba i da mi se topat ko u Sv.Lazar,kolku i da ne e se iskreno.Da mi se isponasaat taka u GAK ili Cair kaj sto e bespari pa ke si recam toa ti e kolku pari tolku muzika,ama za 1000 mozda i kusur evra nemozes taka da se ponasas so mene.Bilo kako bilo se resiv za Sv.Lazar.Sakav da prasam nekoj dali ima nekakvo iskustvo ili pa znae nesto za Dr.Jurukovska,rabotela vo GAK, pa sega e tamu vo Sv.Lazar, i dva pati sto idevme on ami sepogodi pa sakam i za poraganje da e ona.
|
|
|
|