RE: РР дневна соба (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Natuska85 -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 1:12:55)

Дали нешто значи саатот од мојот последен пост[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] 5 единици хм,Знам што значи уствари дека треба да одам да си легнам касно е[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Olivia -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 1:13:24)

Не брзај толку Натушке седни ке се замезиме нешто[sm=smiley36.gif]

Natuska85 -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 1:18:42)

Знаеш дека немам таков карактер како твојот за слабеење,те молам не ме предизвикувај[sm=lev.gif][sm=lev.gif][sm=lev.gif]. Како и да е одам да легнувам,а сабајле почнувам со цеден сок од јаболко,морков и портокал[sm=smiley1.gif]

Olivia -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 1:20:31)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Знаеш дека немам таков карактер како твојот за слабеење,те молам не ме предизвикувај[sm=lev.gif][sm=lev.gif][sm=lev.gif]. Како и да е одам да легнувам,а сабајле почнувам со цеден сок од јаболко,морков и портокал[sm=smiley1.gif]

Лајк лајк лајк
п.с. не заборавај лимон[sm=smiley36.gif]

kikicka -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 7:17:51)

Добро утро како е? еве јас спремив за вас од сабајле пошто сме у фаза на слабеење [sm=smiley36.gif] одлучете се која страна десна или лева ,јас уште денес левата па од Понеделник на десно се пребацувам[sm=smiley36.gif]...Ајде нека ставе некој некое кафе полно со млеко и шеќер[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/11/0318/tjp-Choosi.jpg[/img]

kikicka -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 7:25:35)

А овој појадок е специјален за Виктори [sm=smiley36.gif] имаш и сос и мајонез внатре [sm=smiley36.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/11/0318/xqe-viktor.jpg[/img]

Pepelaska * -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 8:20:17)

Мори кикичке, ти саглам ли си , од 7 саат се , разработила тука па и еден куп мрснотии наредила ццц, абе ДНЕВНА е ова алоо не е кујна кој му се јаде ајде в кујна, и јас ќе почнам да ја избегавам дневнава [sm=smiley36.gif]. Решена сум да слабеам па шо сака нека биде.
А ми се јаде ми се плаче.

Мм вчера си се изнаспа и ме разбуди ко вампир од 7 , сега пак си спие а јас не можам да си презаспијам, а исто и стариве галамат од 7 аман веќе не знаат дека во недела се спие, уффф, кога ќе си заминам да се изнаспијам

kikicka -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 8:34:02)

А мори Пепелашко уште од сабајле бербат ме направи [sm=smiley36.gif] ти тука на рр ручкај си а дома избегавај [sm=smiley36.gif] јас деф ке си залепам на фрижидер некое свињче да ме одбива од фрижидерот [sm=smiley36.gif] јас сум станата од 6 Л си станала може и порано си се шеткала у собата се додека не ме тресна по глава да станам за вратата да и ја отворам и сега ке гледамда издржи до 11 или 10 па после да скитниме.

Snowhite RR -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 10:06:39)

Гледам вчера сите сте се изнашетале, јас каков план си направив за вчера за шетање, пошто не бев на работа ни јас, ни мм, М не е во градинка, реков ќе се изнашетаме и кога М ноќта крена Т, така да се прошетавме само до кај докторката[sm=smiley13.gif]. Па наместо на шетање, се фрлив на чистење, барем ја средив куќата, а мм дворот

kuklicka26 -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 10:21:01)

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/421709_365474690137685_252679301417225_1311210_1510310335_n.jpg

Maca25 -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 10:32:42)

Јас и Нина сме си сами сабајлево, мм отиде да лета авион. да го допијам кафето, се спремаме и право на шетанција некаде.

mamicki -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 10:37:30)

Многу е мизерно чувството човек да готви „убава манџа“ [sm=jezicek.gif], како што постариот син го вика динстаното месо, и цела кујна да мириса рајски, а да јаде кисело млеко, јајце и портокал [sm=sad.gif] Ама карактер сум бе, ќе издржам![sm=smiley32.gif]

kikicka -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 10:44:28)

ИЗВОРНА ПОРАКА: kuklicka26

[img]http://www4.slikomat.com/11/0318/ac9-421709.jpg[/img]

Ikana -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 11:22:34)

Kikicke, jas od toa ovoshjeto kje is kasnam! Otrpnav vishe na ubavi jadenja, ko zombi sum!
NEgo dajte predlog kaj ad shetame denes? Kej bevme, park bevme, zooloshka mnogu guzva ne mi se odi, a partizanska vekje sekoja dupka si ja znam! Dobro utro na site od mene!

Џесика -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 11:33:11)

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

А мори Пепелашко уште од сабајле бербат ме направи [sm=smiley36.gif] ти тука на рр ручкај си а дома избегавај [sm=smiley36.gif] јас деф ке си залепам на фрижидер некое свињче да ме одбива од фрижидерот [sm=smiley36.gif] јас сум станата од 6 Л си станала може и порано си се шеткала у собата се додека не ме тресна по глава да станам за вратата да и ја отворам и сега ке гледамда издржи до 11 или 10 па после да скитниме.

Еј ме потсети на една случка, имав ставено со магнет слики од мене, мм, син ми, и случајно најдов една од свекрва ми од млада кога била, ама многу убава слика, и ја ставив и неа... и свекрва ми ја виде сликата и ми вика „зошто бе си ставила и моја слика овде?“ и викам „за диета... кога ќе дојдам до фрижидерот да јадам, да те видам и да ми се одјаде“... женава три дена се смееше... па на мајка ми кога и кажавме... туф туф леле ќерко како си можела такви заебанции со свекрва ти.... и уште ми стои сликата на фрижидер... а ја дебела и среќна!!!

Snowhite RR -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 11:40:27)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Еј ме потсети на една случка, имав ставено со магнет слики од мене, мм, син ми, и случајно најдов една од свекрва ми од млада кога била, ама многу убава слика, и ја ставив и неа... и свекрва ми ја виде сликата и ми вика „зошто бе си ставила и моја слика овде?“ и викам „за диета... кога ќе дојдам до фрижидерот да јадам, да те видам и да ми се одјаде“... женава три дена се смееше... па на мајка ми кога и кажавме... туф туф леле ќерко како си можела такви заебанции со свекрва ти.... и уште ми стои сликата на фрижидер... а ја дебела и среќна!!!

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ме изнасмеа Џесика[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

kikicka -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 11:49:34)

Убава мотивација ти дава свеки а? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ама мнг ми се смешни кога нанекоја слика ке речеш леле шо млада убава си била и тие еее Леле леле остај се ! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] е денес времето е у к***ц се зезна требапе да одиме наедно езерце и сега нема да одеме пак вонекој т.ц аман пак на трошок !

Pepelaska * -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 12:05:13)

Море жени , јас излегов да шетам и каде пак на кафе кај мојте, сега пак одиме надвор ама ме фати депресија, жими градов нема кај да се оди , нема ни парк, ни шѓеталиште ни ништоооо,ни тц, ах блазе си ви што си имате убави места за шетање

kikicka -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 12:05:55)

леле кога сме веќе кај јадење и слабеење ако ви кажам дека се изнасркав нутела и сега лазањите се крчкат во релна [sm=smiley36.gif] а од утрее...двопе-портокал-јајце-патлиџан[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

bombica -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 12:17:12)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

Море жени , јас излегов да шетам и каде пак на кафе кај мојте, сега пак одиме надвор ама ме фати депресија, жими градов нема кај да се оди , нема ни парк, ни шѓеталиште ни ништоооо,ни тц, ах блазе си ви што си имате убави места за шетање

Пепелашка исто и кај нас нема кај да се шета.Имаме парк ама врие од кучиња не е дете таму да однесеш.Шетањево ни е што да ти кажам по главна улица а ауспуците не колите димат ли димат[sm=smiley13.gif]

kikicka -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 12:35:29)

јас сум така во Нг кога си одам пффф досадноо! цело време кај мајка сум
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

Тања РР -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 12:38:17)

Добар ден женски. Гледам од рано сте почнале со туфкање. Јас правам една штрудла, па додека чекам да ми стаса тестото да сркнам едно кафенце во дневната.

Viktori -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 12:53:20)

А овој појадок е специјален за Виктори [sm=smiley36.gif] имаш и сос и мајонез внатре [sm=smiley36.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/11/0318/xqe-viktor.jpg[/img]

Kikicka со поглед го изедов!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Фалааааааааааааааааааа [sm=smiley20.gif]

mamicki -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 13:02:18)

Od lutini i s'kleti shto sum gladna, sum razotvorila prozorci da peram, ama shto da vi kazam [sm=bravo.gif] , sebap so dietata i generalka kje napravam [sm=smiley36.gif]

arh_diz -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 13:16:19)

Mamicki ti sakas brzo da oslabnes zemala i fizicki da rabotis[sm=smiley36.gif].

Страница: <<   < Претходна страница  38 39 [40] 41 42   Следна страница >   >>