RE: РР дневна соба (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Ikana -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 13:09:36)

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
sto ubav den, idam ja pak da shetam so bebeto, i da gledam zgodni mamichki da se motiviram hahaha Ve gushkam site!!![sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Salatka od mene!
[img]http://cdn.taste.com.au/images/recipes/sfi/2008/10/20812.jpg[/img]

AnnaMolly RR -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 13:29:34)

Добар ден и од мене. Конечно се докопав до интернет. Дома ни исклучија и Бум тв и интернет и мобилни [sm=jezicek.gif]
Нема плата=неплатени сметки. И сега сум кај моите, малку и помагам по дома на мајка ми, уште не смее да се напрега многу. Филип заспа, сабајлево во 5:30 беше ококорен, кога сфати каде сме почна да вика: Одиме деде, баба, игаме игачките! Немаше шанси да презаспие.

Утре кој е за шетање, ајде во парк во 12 кај споменикот Гоце Делчев. Ќе има некое дружење со миленичиња организирано од еден форум за миленичиња, па ќе одиме и ние со Верона. Кој е расположен за дружба со животинчиња, се гледаме.

Темјана, ако прочиташ до утре, земете ја шмизлата Април и да се видиме!

mamicka77 -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 14:19:48)

dobar den i od mene konecno da vlezam vo dnevna,od sabajle ubavo vremenceto stanavme doruckuvavme se presoblekovme i so M nadvor so kolickata si se vozevme da go iskoristime sonceto pa na kupanje i sega nanaje pa jas vo dnevna da vlezam otkako zavrsiv so obvrskite uste peglanje mi ostana ama moram prvo vas da ve posetam

AnnaMolly RR -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 15:20:55)

Јас ама му ја седнав по темиве и си барам стари постови од пред една година што сум ги пишувала и си се потсетувам што јадел Филип кога имал 5-6-7 месеци и се смеам [sm=jezicek.gif]

Испушив 4 цигари за 2 саати седејќи на компјутер [sm=smiley29.gif] Од кога не сум пушела пред РС, сега кај моите во дневна си седам со отворена врата и да искористам гужва додека спие Филип [sm=jezicek.gif]

mamicka77 -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 15:37:09)

anna molly izgleda samo jas i ti drememe na pc i gi cekam M  i F  da stanat pa pak da go koristime sonceto drugite site ja udrile na set_anje majkata
a jas sum celata zatnata me fati virus od kade me najde neznam sekoja god ovoj emsec go minam so virus

mamicka77 -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 18:01:39)

breeeeeeeeeeeeeeee majkata ama ste se udrile na setanje nikade ve nema cel den praazna dnevnava nekoe vreme samo jas i anna molly  bevme vo dnevna a sega jas sama pa ajde neli ve e zal sama da sedam vo dnevnava M eve zaspa  pa jas da vidam sto ima ovde po rr

Felly RR -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 18:09:12)

Ние сега се вративме од шетање. Ама одамна не сме имале вакво време, треба да се искористи.

Pepelaska * -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 18:15:14)

Така е ФЕли и ние сега се прибравме малку надвор малку по гости и сега дома во дневна, ама мене како да ме мана сонцево по глава може дека само дома бевме ми падна притисокот 80 со 50 и цел ден ме боли глава ама не се предавам, [sm=smiley1.gif]

Felly RR -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 18:21:41)

Чудна работа тоа со притисокот. Јас на свеки и мерев, и ај и мм посака демек да види и тој. Поарно да не му мерев. Како што паничи... Исто и тој 80 со 50.

Pepelaska * -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 18:28:00)

Од времето ќе да е, мене дури ми се лоши, многу нагло се смени

Felly RR -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 18:37:22)

Ај еве едно нес, на мм сега му правев за да му се крене малце притисокот. [img]http://herere.zlatenzanaet.com/wp-content/uploads/2011/08/nes_kafe_slag.jpg[/img]

kikicka -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 18:39:24)

[sm=smiley36.gif] Лелееее затишје пред бура прегеска а? и ние се изнашетавме Л неможам да ја додржам веќе ни слуша ни ништо тера каде сака никој не и треба [sm=smiley36.gif] времето е МИЛИНАААААА!!! вака да биде цело времеее

Џесика -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 18:42:17)

Ете така, јас си отспав 1 саат и сега нек ме боли глава, од спиење, боље него од умор... па да ви кажам денес поминав по мене средно-жалосно, не сум задоволна, мислам дека требаше и можеше подобро да биде...ми најдоа маана дека бргу зборувам[sm=smiley13.gif] иначе друго беше све производ на трема и стрес... ќе чекам резултати не знам ни кога, ама ако влезам, ќе отворам кафана на форумов и ќе ве частам три дена и три ноќи

Pepelaska * -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 18:51:25)

Ајде Џес ќе биде, има Рингерајки најдобри да станат во се, [sm=smiley1.gif].
Фала Фели и јас еве пијам нес па да видиме

Olivia -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 18:59:42)

Пепелашка пиј денес нес ама од од утре кога ке те стегнам со режимов нема млеко да видиш, тоа заборавив да ти кажам,[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], наместо чајче без шеќер[sm=smiley36.gif]
Ја денес дома заглавив чистејќи, да се немало крај ова ветриштава деновиве шо прашина изнаправија ти бришеш додека си се свртел пак исто како да не си ни поминал со крпата[sm=zmeden.gif]

kikicka -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 19:02:57)

епа маче тоа ти е кога имаш темен мебел....знам како ти е уште сега планирам и му викам на мм кога ке реновираме здравје или ако мењаме мебел некогаш има се бело да ми биде...тоа е раат у кучи ,јас имам дома неколку полици бели и кујната ми е пола бела абе ништо не се познава а ова другово ....
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia RR

Пепелашка пиј денес нес ама од од утре кога ке те стегнам со режимов нема млеко да видиш, тоа заборавив да ти кажам,[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], наместо чајче без шеќер[sm=smiley36.gif]
Ја денес дома заглавив чистејќи, да се немало крај ова ветриштава деновиве шо прашина изнаправија ти бришеш додека си се свртел пак исто како да не си ни поминал со крпата[sm=zmeden.gif]

mamicki -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 19:44:47)

Nikoj vo dnevna, site na zumba, pa slednata RR sredba na sank na nekoja plaza v leto [sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]

Pepelaska * -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 19:51:06)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia RR

Не пијам млеко јас воопшто а чај секако без шеќер пијам не ми е убав со шеќер[sm=smiley1.gif], а во несов ставам многу вода и сосема малку околи 30 мл млеко колку да има некој вкус [sm=smiley1.gif].Одвај чекам видам што ќе понудиш[sm=smiley1.gif]

Annet -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 19:56:57)

dobra vecer zenicki,nie denes se iznasetavme sega se pribravme,ubavini lelee utre pak...zdravje samo
samo vremevo da ne sluzi,sse nadevam deka detevo ke spie,imoreno e;-)))

Andriance -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 22:31:25)

Breeee kakvo setanje sme udrile denes znachi...baska sto sme otkrile edno mesttence odma posle cardak...mf..mf..imavme cest duri i Zare berber skara da ni prai [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] znam deka ne smea reklami zatoa eve samo sliki..

[img]http://www4.slikomat.com/11/0317/kld-417238.jpg[/img]

[img]http://www4.slikomat.com/11/0317/744-422534.jpg[/img]

[img]http://www4.slikomat.com/11/0317/8ba-422690.jpg[/img]

Annet -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 22:34:13)

kade e [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]ova??
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Breeee kakvo setanje sme udrile denes znachi...baska sto sme otkrile edno mesttence odma posle cardak...mf..mf..imavme cest duri i Zare berber skara da ni prai [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] znam deka ne smea reklami zatoa eve samo sliki..

[img]http://www4.slikomat.com/11/0317/kld-417238.jpg[/img]

[img]http://www4.slikomat.com/11/0317/744-422534.jpg[/img]

[img]http://www4.slikomat.com/11/0317/8ba-422690.jpg[/img]

Ljubovce -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 22:42:23)

Ehh mama Andrijance si napravi ubava frizura denes i se udri na setka cel den :)))

Bogdancanka -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 22:54:02)

ah ubavini,jas denes sum kako robot od eden stol na drug od trosed na dvosed,nesto nerva me faka a da me prasat zasto?e za toa nemam odgovor...cel den se kanam de ova ke napravam,de ona ama nikako da pocnam nekako nemam sila za nisto...
daj pocastete nesto da zivnam[sm=smiley36.gif]

Maca25 -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 22:55:41)

Добро вечер и од мене. Цел ден не се пробрав дома. Сабајле на интервју, вака според мене ок поминав, во понеделник ќе ми кажат, па после во парк шетање 4 саати па кај моите до сега. Сега одиме на нанање,

Natuska85 -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 1:11:11)

Никој нема во дневнава за муабет,а колку само не ми се спие.Од 7.30 сум станата и мм и [sm=duda.gif] фрчат на велико а јас некако полна со импресии од денешниов преубав поминат ден неможам да заспијам....Еј како во дневник се распишував[sm=smiley36.gif].Ај чао

Страница: <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>