RE: РР дневна соба (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

mamicka77 -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 15:42:43)

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

А мори Пепелашко уште од сабајле бербат ме направи [sm=smiley36.gif] ти тука на рр ручкај си а дома избегавај [sm=smiley36.gif] јас деф ке си залепам на фрижидер некое свињче да ме одбива од фрижидерот [sm=smiley36.gif] јас сум станата од 6 Л си станала може и порано си се шеткала у собата се додека не ме тресна по глава да станам за вратата да и ја отворам и сега ке гледамда издржи до 11 или 10 па после да скитниме.
[/quot
hahahhahahha  lele kikicka me iznasmea ti go citam postot  i sama se smea vleguva mm i vika ma sto se smees kako budala sama nisto vikam citam na  rr   i M ke bide ista kako L samo sto nema da moze sama da izleze od krevece nego kako majmunce ke pozrka  ako osven i go ostavam patentot otvoren pa sama da izleze od krevence ali rano e uste   ke si pospivam jas uste mnogu ako mi dade taa  nokeska bese dobra ama sekoe sabajle me budi i mene ali ne dobivam tupanici poglava rano e uste   samo pocne da brmci  brmmmmmmmmmmm i celata ligi se naprave i moram da stanam i si go podiga gazeto za da i se mrdat igrackite na krevenceto

Maca25 -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 15:55:55)

Само што се вративме од парк, од 11,30 излеговме со нина до 15,00. Нина се изнатрча, ми ги искина нервите и наместо полна со елан и енергија да се вратам дома, јас се вратив нервозна. Не можев крајот да и го најдам на Нина. Леташе како мува без глава, без да се сврти од еден крај на паркот до друг. Полудев!!
Битно ја видов Ана Моли со фамилијата [sm=smiley1.gif], ја видов Фиао исто така, ама од подалеку, а со Џесика не успеавме да се најдеме.

Џесика -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 16:15:27)

Ама затоа јас го видов внук ти со мама и тато [sm=smiley36.gif] тоа бре гужва невидена, страв ми беше да припарам накај љуљашките... сонцето ме мавна во глава, многу нагло жешко стана ама ако, убаво е, не се жалам...
п.с. ако видовте една крава како игра одбојка на тревата, тоа бев јас [sm=smiley36.gif]

mamicki -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 16:22:09)

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

Mamicki ti sakas brzo da oslabnes zemala i fizicki da rabotis[sm=smiley36.gif].

Hahah, ne, tuku na nervna baza mi e, da ne recam neuroza od glad sto ja lekuvam so praznenje negativni emocii na nedolzniot namestaj i dograma [sm=jezicek.gif]

Maca25 -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 16:55:55)

Сега се најадов и како би си легнала...али детево мое не се уморува. Неа не и се спиело, па не може ни ние да спиеме.

Ikana -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 17:07:40)

Nie se proshetavme, rucavme i sega jas odmaram a mm otide kolata da ja ispere konecno [sm=bravo.gif]
M bese dobra denes, fala Bogu, zasto inaku jas nervno kje popushtev od tolku kenkanje i nespienje!

bombica -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 17:22:36)

Helooo и од мене.И ние шетнавме со Павел, мм покасно ни се приклучи.Сега го наручав и заспа па планирам и јас малку да дремнам пошто сонцево ме отапа а и да не мислам многу на јадење оти ртка гладна сум[sm=jezicek.gif]

Џесика -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 17:30:09)

Ма ајде какво спиење, сеа после јадење, ќе ви се наталожи све... јас го јавнав орбитрекот 10 минути верглав... липсав... и сега седнав да се соземам, ми се тресат нозеве бапски [sm=jezicek.gif]

Olivia -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 17:33:22)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Ма ајде какво спиење, сеа после јадење, ќе ви се наталожи све... јас го јавнав орбитрекот 10 минути верглав... липсав... и сега седнав да се соземам, ми се тресат нозеве бапски [sm=jezicek.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

kikicka -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 17:53:09)

Хелооо ние сега станавме од спиење си сенајадовме Лазањечки мхмхмх како сум ги направила мераклиски и спавање од 2 до 5 и 15 ееххх времево кај нас дуваа убаво така да сега ке а шеткаме во т.ц има една огрооомнаа игротека и полноо деца .

bombica -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 17:55:13)

Ништо од моето спиење П. спие ама се траќа детево незнам што му цела недела и дење и ноќе додека спие е вака[sm=smiley13.gif]
А инаку јас после мојот оскуден ручек испешачив 2 саати така да комотно ќе си спиев без грижа на совест[sm=smiley36.gif]

Pepelaska * -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 17:56:22)

Наздравје кикичке, јас само салата и малку стекче, трпи бабо за убавина, а бај тхе веј [sm=smiley1.gif] сега ја видов девојката на ексот , вртам по сликите и Мартин ми дојде покажува на комп и вика мама ене ја, [sm=smiley36.gif], значи не можам да си замислам колку личи на мене, не ми се верува, а инаку многу си се сакавме ама мн кратко ама слатко.И да заради него бев толку слаба , од љубов живеев[sm=smiley1.gif]

Olivia -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 18:13:20)

Ах тие ексови.....ја мојот екс па никогаш не го преболев, па еднаш дури ветив дека ке пишам во темата духови од минатото ако ми се појави пак да ви кажам нели како ќе реагирам, а јас од кога го видов случајно се се случи случајно[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] и еве ме повторно со нова смисла за живот со него[sm=smiley1.gif]
па затоа Пепелашка не мисли на него да не ти го обере паметот и на тебе како мене мојов[sm=smiley36.gif]

Pepelaska * -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 18:36:24)

Леле Оливиа, ајде не зафркавај [sm=smiley36.gif], значи сегашниот е ексот, абе ти си била турска серија[sm=smiley36.gif]. А инаку и јас во еден дел од мене го немам преболено се се случи мн брзо и мн брзо заврши а и јас се прашувам што ќе се случи ако го видам случајно ама мн тешко оти е далеку [sm=smiley1.gif]

п.с. можам да мислам на него само заради слабеењево пошто ептен ме мотивира [sm=jezicek.gif] за некоја случајна средба де[sm=smiley36.gif]

Ikana -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 18:39:41)

Jas na ex-ot ne mu dozvoliv ni kluchalka, a ne pa prozor od mojot zivot, a ako bi mu dozvolila toa bi bilo samo za da vidi deka sum srekjna i nikogash da ne proba da zirne pak! Ima pricina sto e ex, sepak[sm=smiley36.gif]

Bogdancanka -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 19:10:21)

леле убавини денес имавме прекрасен ден само за шетање но, јас како и обично за викенд се расправам со мајстори и киснам дома[sm=hudicek1.gif]уф никогаш крај на работите околу куќата, на мм се нешто му текнува аман веќе

mila mama -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 19:19:37)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia RR

Ах тие ексови.....ја мојот екс па никогаш не го преболев, па еднаш дури ветив дека ке пишам во темата духови од минатото ако ми се појави пак да ви кажам нели како ќе реагирам, а јас од кога го видов случајно се се случи случајно[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] и еве ме повторно со нова смисла за живот со него[sm=smiley1.gif]
па затоа Пепелашка не мисли на него да не ти го обере паметот и на тебе како мене мојов[sm=smiley36.gif]

Значи каква телепатија имам, страшно, кога те видов прв пат на слика ми прелета миса Оливиа го знае овој од порано, може и екс да и е [sm=smiley1.gif] Жими се![sm=smiley1.gif]

kikicka -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 21:55:45)

Какво се дешава ..ние сега се прибравме се изнашеткавме Л пак окрка нешто а јас да ослабнам па ке си се подновам[sm=bravo.gif]

Ikana -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 22:10:41)

Kikicka jas od inaet ne kupuvam nisto za nosenje poshto od pred da zatrudnam imam tonnnnn garderoba, i zal mi e da ne vlezam pak vo tie alishta. I teram inaet!

Andriance -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 22:19:30)

Bozeeeeeeeeeee nas coek sonce da ne ni dade...pa so bese denes toa u park...baska nikoj ne vidov i ne se najdovme so Fiao iako dogovoreno...baska...toa pred zoloshka ni za shtajk nema tolku redici....nie izlezeni denes od 12h do 16h nadvor..posle na rodenden po gosti...i eve konecno domce...Olivia RR samo da se pofalam denes 3 uspeshen den bez lebce i blagce hihihihi

Olivia -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 22:26:32)

Сите вие му се изнарадувавте на денов и на сонцето, се изнашетавте, а јас уште глава не сум кренала од работа по дома, денес ја запечатив зимската гардероба, остана во плакарите пролетна и летната е спремна, е доста беше од шалови, капи, капути, чизми.... тек сега ќе се покаже што се се криело по цел тој куп гардероба[sm=smiley36.gif]
Андријанче супер што издржа три дена , во главном првите три дена и се најтешките, од утре песна ќе ти биде без леб и благо[sm=smiley1.gif]

Maca25 -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 22:39:10)

И јас од утре сум без леб...мора да се штеди додека не најдам нова работа...[sm=smiley36.gif] башка имам и еден куп летна гардероба и ми е криво да не носам ништо пак летово.

Bogdancanka -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 22:51:27)

uf srav mi e da se pridruzam ali aj ke probam od utre i jas bez leb[sm=smiley36.gif]ama bez garancija...inaku ako pocnam so pakuvanje na zimna obleka, za prolet leto neznam sto ke izvadam

Felly RR -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 23:07:05)

Е јас без благо можам, ама без леб никако. А сите вие сте се решиле да слабеете, јас не ве дружам[sm=smiley9.gif] сори

mamicki -> RE: РР дневна соба (18.3.2012 23:20:53)

Јас богами купувам облека како да е тотална распродажба, веќе не знам како да престанам [sm=zmeden.gif] Немав ништо купено цела година, и сега, како се ближи време да се вратам на работа...цццц

Страница: <<   < Претходна страница  39 40 [41] 42 43   Следна страница >   >>