Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Тортата да не ти ја правеше Станислава??? Мислам дека кај неа на профил ја имам видено?
Да таа е
Тортите се која од која поубава, да не можеш да се одлучиш. Ама ми беше малце ризик за вкусот, не знаев дали ке ми ја погоди? Вкусна беше?
Да,јас ја сакав скроз чоколадна и таква ми ја направи.Ептен беше мека,сочна,вкусна . За прв роденден пак кај неа планирам да правам.А ти твојата со вини пу,кај ја правевте,Луци?
nas vcera ni bese rodenden i toa prv ama ke go slavime denes,a sto se odnesuva do tortite vo mojata familija za toa e sveki zadolzena ona pravi poubavo od kanela i romansa...i za kerka mi za sekoj rod.pravi a sega i za sin mi..ova godina za sin mi e vini pu za sveki
Тортата да не ти ја правеше Станислава??? Мислам дека кај неа на профил ја имам видено?
Да таа е
Тортите се која од која поубава, да не можеш да се одлучиш. Ама ми беше малце ризик за вкусот, не знаев дали ке ми ја погоди? Вкусна беше?
Да,јас ја сакав скроз чоколадна и таква ми ја направи.Ептен беше мека,сочна,вкусна . За прв роденден пак кај неа планирам да правам.А ти твојата со вини пу,кај ја правевте,Луци?
A kako e so ceni Stanislava? ja najdov na fb, fenomenalni i se tortite.
Jas imam napraveno nekolku torti po receptot na Minja i odlicni mi izlegoa...inaku boi za fondanot imas vo site pogolemi marketi Tineks, Vero , Sp Market ...Eterika pisuva na niv...samo da vi napomenam deka crvenata boja i crnata mnogu tesko se dobivaat
Milo mi e so vi se dopagja Inaku jas toa i go rabotam i se raboti za profesionalni boi, onie od eterika se gola voda, ke se utepas od stavanje i pak pastelna boja dobivas, a za fondanot koj saka moze da mu pisam recept po pp, ama mnogu poeftino i polesno e da se dekoriraat so lokum.
Milo mi e so vi se dopagja Inaku jas toa i go rabotam i se raboti za profesionalni boi, onie od eterika se gola voda, ke se utepas od stavanje i pak pastelna boja dobivas, a za fondanot koj saka moze da mu pisam recept po pp, ama mnogu poeftino i polesno e da se dekoriraat so lokum.
jas gi dekoriram so kolku a boite ne znam na sto firma se gi ima vo sekoja prodavnica samo gi rastvaram vo epten malku vodicka vo 2 3 kapki i se super
Posto Martin''s Mom ja nemam tuka da naracam torta, ke mi preporacate li nekoja slatkarnica tuka vo Skopje sto pravi ubavi rodendenski torti? I da izgleda ubavo i da bide vkusna. Jas gledav ovde vo moja blizina, ima dve slatkarnici, Sarlota i Ve-Miks... mi se cinat i dvete dobri, ama nekako mi vrti umot poveke na Ve-Miks (mislam deka pred godina-dve Sarlota bese zatvorena od nekoja pricina, ako ne sum greska, pa sube mi e tamu da naracam). Sekoj predlog e dobredojden
Inaku Martin''sMom - tortava e fantasticna. Bravo!
< Поракaта ја уредил Calypso -- 12.3.2012 16:50:17 >
Posto Martin''s Mom ja nemam tuka da naracam torta, ke mi preporacate li nekoja slatkarnica tuka vo Skopje sto pravi ubavi rodendenski torti? I da izgleda ubavo i da bide vkusna. Jas gledav ovde vo moja blizina, ima dve slatkarnici, Sarlota i Ve-Miks... mi se cinat i dvete dobri, ama nekako mi vrti umot poveke na Ve-Miks (mislam deka pred godina-dve Sarlota bese zatvorena od nekoja pricina, ako ne sum greska, pa sube mi e tamu da naracam). Sekoj predlog e dobredojden
Inaku Martin''sMom - tortava e fantasticna. Bravo!
Calypso....Шарлота беше затворена од Ујп Инаку и од Вемикс не се лоши тортите!!! Јас здравје на нашиот 1роденден планирам да порачам од кај Станислава мислам се викаше жената е мајстор нема што!!!