Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
eve ja nashata torta si ja najdovme preku net kako da izgleda,golema beshe kolku za 30 parcinja ali od onie trijagolnite parcinja i lesna leona i se izraduva na hello kitty i na prskalkite epten kako sto beshe rascikana za spienje tortata ubavo i dojde duri brcashe so prstite!
ps: ne obrnuvate vnimanie na brojkata znam deka e naopaku stavena ama nie bitno pravilno si ja gledavme
< Поракaта ја уредил kikicka -- 25.10.2011 13:26:03 >
eve ja nashata torta si ja najdovme preku net kako da izgleda,golema beshe kolku za 30 parcinja ali od onie trijagolnite parcinja i lesna leona i se izraduva na hello kitty i na prskalkite epten kako sto beshe rascikana za spienje tortata ubavo i dojde duri brcashe so prstite!
ps: ne obrnuvate vnimanie na brojkata znam deka e naopaku stavena ama nie bitno pravilno si ja gledavme
kikicka preubava e jas sum vo plan da i ja pravam na nasata kumasinka za rodendenot i krstevkata samo ke bide na eden sprat ke vi ja pustam samo zdravje do 16 dekemvri
Фели благодарам многу за предлогот ,имам уште време за гледање но ме интересира каде е таа слаткарница бајадера во Прилеп ,мм е од Прилеп па ми одговара и од таму да порачам.Пиши во рр.
Фала ви тортатабеше околу 13кг тешка и доста голема некаде 100 парчиња испаднаа инаку требаше да биде округла али поубави парчињаиспаѓаат од коцка торта а иповеќе така ми кажа жената што ја правеше
< Поракaта ја уредил kikicka -- 19.12.2011 13:09:32 >
Луци многу е убава тортата со Вини пу.Јас планирам исто таква само со ликот на Мики Маус,пошто К. просто шизнува кога ќе го види Мiки Маус,на што и да е.И знам дека многу ќе и се радува на тортата .Само имаме ние време, во април ни е роденденот
Инаку еве ја нашата торта за крштевката