Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Јас нарачав пак од кај Станислава.Проверена ми е за украсување да не се мислам цело време дали ќе ја погодат,дали не..За вкусот се договоривме да има внатре и бело и црно чоколадо,и некое оревче и бадемче,да не биде скроз чоколадна како за кршетвката. Е сеа се одлучив на еден спрат да ја правам,пошто толку одприлика гости ќе имам 30-40, а и други торти ќе добијам сигурно(барем од мајка ми ми е сигурна ).Ќе ме кошта 2000 ден.
Не е некој лик од цртаниве,така баш детска весела торта со лавче,тигарче,слонче горе како фигури.На еден спрат е од 1500-2000 зависи од тоа колку ќе ти ја украсува и составот внатре.Мојата за крштевката чинеше 1500.
Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!
Ja zborev so Stanislava okolu vkusto na tortata..mi rece slobodno daj mi recept od torta sto ti se svihja takva kje ti ja napravam...taka da znachi sami moze da izbereme
Barajki niz slikite je najdov tortata za prviot rodenden.Tortata navistina bese golema pa nosejki ja doma mm na sedisteto v kola ja prepolovil nekako(se gleda na slikata) Rodendenot go proslavivme vo Grcija bevme nekolku dena-moja zelba bese i taka mislam da gi proslavuvame narednite nekolku rodendeni dodeka ne pocni da si odi i da si vika drugarcinja,za prvoto celi veridbi se pravea so peceni svinvinja,jagninja,e sega za tie paricki ke si go pominuvame sekoj rodenden vo razlicna drzava- a koga se vrativme gi povikavme prijatelite na torta.
mamicki, a ima nekoj naracuvano od Romansa? Jas najcesto tamu kupuvam i mnogu se vkusni epten gi pravat bogati, ne stedat na orevcinja, bademcinja... Omilena mi e Vasinata (so orev i portokal) i vlaskata koja ima cokoladen fil i karamel. E sega neznam dali ubavo gi ukrasuvaat.
mamicki, a ima nekoj naracuvano od Romansa? Jas najcesto tamu kupuvam i mnogu se vkusni epten gi pravat bogati, ne stedat na orevcinja, bademcinja... Omilena mi e Vasinata (so orev i portokal) i vlaskata koja ima cokoladen fil i karamel. E sega neznam dali ubavo gi ukrasuvaat.
top,ne se misli. Po mene se broj 1 i po vkus i po dekoracija.
еве ја нашата торта за 1 роденден од Станислава ја имавме нарачано...можеби беше скапичка ама не жалам ни денар,освен што ја направи како што и ја опишав мојата замисла и на вкус беше преубава.Чоколадна и не беше воопшто тешка тортата за јадење како што се повекето.
top,ne se misli. Po mene se broj 1 i po vkus i po dekoracija.
Каде се наоѓа оваа слаткарница?