Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Bravo Twins, super torti, a uste poubavi se deka sama si gi napravila... I jas ke se potrudam sama da ja napravam tortata za prviot rodenden na Isabella, pa ke vidime kako ke ispadne. Twins sakam da te prasam, dali glazurata i ukrasite odozgora gi pravese od gotov marcipan ili sama ja podgotvi smesata pa dodavas prehranbeni boi?
Fala uste ednas so vi se dopajaat .Inaku se sama pravev , recptot za fondanot go najdov na Minjina kuhinjica i epten uspesen e go imam poveke pati probano .Eve povelete TUKA , ubavo e objasneto i pddrzano so video.Boi imam vo prav i gi rastvarav so po nekoja kapka voda.
Изабела фонданот од Миња е супер ама ако си почетник како мене пробај со локум смеса, многу е лесно, се домесува и мала количина ако не ти стаса она што претходно го имаш направено. Лесно се обработува како пластелин... Штом јас успеав да ја направам тортата така мислам дека секој може
Da so lokum e polesno ama ovoj od Minja e povkusen za jadenje.Vsusnost ni toj ne e tezok za pravenje , rastvaras se i turvas o sekerot vo prav i mesis , nisto komlicirano ne gledam
Твинс па ти и ќе ме охрабриш да пробам со фондан, ама ако заглавам тебе ќе те викам п.с. од една доза фондан по рецепт како што е, ти стаса и за покривање и за фигури или правеше повеќе дози?
Fala vi mnogu na sovetite, resiv da se obidam prvo so minjiniot fondan ako vikate deka e povkusen. Samo da te prasam Twins uste ova, od kade se kupuva fruktoza ili dekstoza, zasto do sega ne sum imala potreba da baram? I kakov glicerin da baram vo apteka (imam ednas kupeno tecen glicerin ama na nego pisuva za nadvoresna upotreba ). Mnogu ti blagodaram
Fruktoza ima vo Vero kako Fruktin-ovosen seker na Vitalija a glicerinot e toj od apteka sto e za nadvoresna upotreba (oleum glyceroly)ama 1 lazica na tolku seker nema zijan ako mislese na toa