Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly Леле Твинс, ептен убави се тортите, а памтам и една подлога за играње што си шиела што ни ја покажа, преубава. Значи тебе за се те бива.
lele Felly nemoj taka , sram me fakja.Ne sum jas do tolku da me biva za se ama od hobi po nesto pravam.Ednostavno sakam kreativni raboti , dosadni, pipavi , sakam da gotvam, posebno slatki raboti
Палешка ја видов тортата од роденденот на Миа на ФБ „Торти Слатки“-така се вика профилот и видов и други многу убави торти, ај ако може да ми кажеш дали ја порача од таму, кај се најдуваат, дали се скапи итн. За да не е реклама можеш и на пп да ми пишеш
Snowhite и на нас ни се ближи роденденот на 16февруари и јас барав од толку што има убави неможам да се одлучам ова со немо рипката убава а со глувците и сирењето е интересна ама за сечење ке биде малку потешко
Bravo za site vas vesti mamicki,bravo za site vas sto gi pravite sami tortite za vasite soncinja,jas nemam tolkava hrabrost da pavam sama,ednostavno kazano ne ni probuvam,ne me biva,pa zatoa si naracavme torta za vtoriot rodenden na moeto since.Ovaa godina tortata ke bide so omileniot crtan lik na Valentino,Nodi.Utre treba da mi ja donesat tortata(bidejki vo nedela mu e rodendenot na tino)pa ke vi ostavam slika da vidite kako ispadnala.Pozz