Natuska85 -> RE: Јајце (15.11.2012 13:55:01)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany Мамички, дај кажете некој рецепт со јајце. Би сакала да му давам јајце наутро, ама не знам како. Го сварив , па помешам со палента, ама нејќеше, и палента не му се допаѓа веќе. Или, дали можам да ја сварам палента или гриз и додека матам да ставам едно јајце (живо) и да матам се заедно и после да додадам нешто да не биде суво и лепливо. Ќе биде ли добро? Или ако имате некоја друга идеја, повелете [sm=smiley1.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR Јас сум ставала во палента, ама разматено и директ во палентата. Ако е веќе варено, потрошкасто и полепливо излегува ИЗВОРНА ПОРАКА: TamaraMartina Bethany, jas celo jajce mu davam so makaroni ili spageti...mu go pravam kako salata. Znaci gi varam makaronite, varam jajce go rendam i mu stavam ABC namaz probaj ubavo e..Isto celo jajce mozes da stavis vo tarana ako ti ispadne potecna (a mozes i namerno da ja napravis potecna)taman jajceto ke ja zgusne malku, samo jajceto ke go stavis pri kraj taka zivo vo taranata i uste malku ke mesas dodeka se zgusne i deteto ke si jade em tarana em ke si vnese i celo jajce
|
|
|
|