|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
28.4.2012 11:30:13   
Snowhite RR
Само што се вратив од фризер со ваква фризура, малку пократка само и со шишкиuser posted image
Инаку се спремам вечер на свадба, а кај 13ч кај зетот, па по невеста, да си исчекате сите кој за челад, кој за себе, кој до каде еuser posted image
Имајте убав ден

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 676
28.4.2012 12:31:49   
penelopa
Ааа сите нешто нова фризура, се пролепшуватеuser posted image убаво да си поинеш на свадба Сновајт и да видиме слика од новата фризураuser posted image
Нај нас пука сонце 28 степени наеднаш али важно за надвор е супер тоа е најбитно- да се разбудат user posted image и мм и одиме во парк па и до центар на user posted image ако ни дозволи user posted image да седиме. Убав викенд на ситеuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 677
28.4.2012 12:35:22   
mila mama
И ние имаме убаво време. Сега се спремаме да шетнеме малку да стоплиме коски од ова студовивеuser posted image

Имајте сите убав денuser posted image user posted image user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 678
28.4.2012 15:00:52   
Martins mom
Денес кај нас врнеuser posted image и сум на работа втора смена до 23 часотuser posted image Синоќа со Мартин бевме на фестивалче, на Си До и супер си поминавме, дечкото мој се препоти од играње и пеење, неверојатно беше заинтересиран, едвај го убедив да си одиме домаuser posted image
Има некоја расположена рр-ка за ставање на кафе?user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 679
28.4.2012 15:17:10   
Bogdancanka
povelele

user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 680
28.4.2012 15:41:45   
Viktori
се вратив од фризер, ме ишиша така фризерката, се супер, ама ме исфенира ко митра некоја user posted image user posted image user posted image
сега да ја подрастурам. Ептен марзам така исфенирана коса под конец.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 681
28.4.2012 15:44:16   
Pepelaska *
Ах таа Битола, како бе врнеuser posted image
Ние сега се прибравме дома бебуш заспа како заклан капна од шетање тука му се тетка му и тетин му.Му купивме костум за свадбата , сладок е како бомбонче хехех, јас начекав на раат компјутер малку а после свекрва ми ме запосли да сум и помогнела да садиме јаготки, па малку релаксација во бавчаuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 682
28.4.2012 16:07:58   
kapina
i jas segase vrativ od frizer mi ja isfenira kosata bidejki vecerva ke bide veridbata na sestra mi ke si imam zet

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 683
28.4.2012 16:18:41   
Pepelaska *
Со среќа нека е Капина,
и аирлија фризурите на двете

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 684
28.4.2012 16:36:50   
kapina
blagodaram

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 685
28.4.2012 17:59:05   
vezilka RR
Живо пиле нема на тераса. Јас си викам овде нон-стоп фрштат кафиња-мафиња, ќе дрпнам едно, уз друштво, ама овде празно user posted image Сите шетаат изгледа user posted image .

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 686
28.4.2012 20:42:37   
Cvekelencule
ЕЕЕЕЕЕЕЕјјјјјј женски добра вечер и од мене денес мие роденден па повелете на торта user posted image user posted image па чекам гости па дури да дојдат јас малку со вас да се опуштам оти денеска цел ден така напнат ми беше ве поздравувам сите user posted image user posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 687
28.4.2012 20:44:51   
Cvekelencule
Лuser posted image еле никој нема на тераса а таман решив со некого да си се пишувам

(Одговор на членот Cvekelencule)
Непосредна врска до пораките: 688
28.4.2012 20:49:04   
Bogdancanka
more kakvo pisuvanje dajte nesto zestoko da go stignam mm, denes cel den skita i se pribra vo top formauser posted image user posted image user posted image a moze i mezence ajde Cvekelencule posluzi nesto greota da sedeme na prana masa
Sreken rodenden :)))

Непосредна врска до пораките: 689
28.4.2012 21:00:00   
kikicka
Јас денес цел ден пијам и ништо не сум во форма user posted image папсавме цел ден скара мара ово оно ,ама богами и децата масата ни ја извадија .папсав
Среќе Роденден цвекуленце да си здрава жива.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 690
28.4.2012 21:36:41   
Natuska85

ИЗВОРНА ПОРАКА: Cvekelencule

ЕЕЕЕЕЕЕЕјјјјјј женски добра вечер и од мене денес мие роденден па повелете на торта user posted image user posted image па чекам гости па дури да дојдат јас малку со вас да се опуштам оти денеска цел ден така напнат ми беше ве поздравувам сите user posted image user posted image

Цвеќеленцуле и јас имам роденден денес,јухуууuser posted image Јас ги поминав веќе гостите,кумовците ми беа на торта и комшивка една тука од зграда,па К веќе заспа и јас да одморам малку на рр додека мм се тушира,а после па да прославиме и со негоuser posted image ,торта ќе јадеме деuser posted image ѓ

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 691
28.4.2012 21:38:53   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka RR

more kakvo pisuvanje dajte nesto zestoko da go stignam mm, denes cel den skita i se pribra vo top formauser posted image user posted image user posted image a moze i mezence ajde Cvekelencule posluzi nesto greota da sedeme na prana masa
Sreken rodenden :)))

Еве маче да дрмнеме по една,две на екс,а?user posted image

user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina

i jas segase vrativ od frizer mi ja isfenira kosata bidejki vecerva ke bide veridbata na sestra mi ke si imam zet

Капина честитки за сестра ти,да не кажеш пак никој тебе не ти пишуваuser posted image .Зафркавам,стварно се најдобро нека и е на сестра ти во брачниот живот,а тебе честито зетuser posted image

< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 28.4.2012 21:41:00 >

Непосредна врска до пораките: 692
28.4.2012 23:12:10   
Tanjat7880
Kapina cestito zet i mnogu srekja i radosti na mladencite a tebe Natush dolgi godini da si ni ziva i zdrava i da piuckame kokteli na ovoj den SREKJEN RODENDEN!!!
Nie imavme denes shkolska aktivnost kaj KONJOT JANE SANDANSKI mojot sin misli deka konjot taka se vikauser posted image  a vcera vecerta ni padna i vtoroto zapce pa tamu na bina beshe nasmean do ushi a shtrbaF,nemozeshe da poceka zapceto ushte edna nokjuser posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 693
28.4.2012 23:19:20   
Bogdancanka
moze,moze aj ziveliuser posted image
cestitki za sestra ti kapinauser posted image

Непосредна врска до пораките: 694
28.4.2012 23:26:33   
Andriance
Abe drushki kaj stee?? eve me mene..cel deeen zivo nepribrano..ama denes bogami sum so zavrshila dosta rabota...finally si kupiv duri fustan za krstevkata na A, konecnooo se izdepilirav i sega licam na zena ahhahah pedikir vegji i taka...projdov duri dve kafinja. setav vo parkceto so avionce, bevme i na gosti sega go uspav A i mm user posted image i ja da ve sirnam...dajte be nekoe martini?? toa mi se pie

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 695
28.4.2012 23:45:01   
Viktori
user posted image

Ајт андријанче, за опуштање user posted image user posted image user posted image

јас ќе ти се придружам со мојот омилен џин-тоник user posted image
user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 696
29.4.2012 0:26:50   
Andriance
Uf grasias muchas....kako mi se pie....taka sama pred laptop...martini bianco taken user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 697
29.4.2012 0:28:02   
Lalence
Андрианче,Виктори не нанате ?

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 698
29.4.2012 0:31:13   
Natuska85
И јас не нанам уштеuser posted image

(Одговор на членот Lalence)
Непосредна врска до пораките: 699
29.4.2012 0:36:34   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

И јас не нанам уштеuser posted image

Ah pa ti sega si sveza user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 700
Страница:   <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?