|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  27 28 [29] 30 31   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
29.4.2012 9:10:47   
kikicka
Добро утроо.....нема смисла пак јас кафе да ставам!user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 701
29.4.2012 9:24:35   
Viktori
user posted image

еве кафе од мене денес. user posted image

а јас одам да си направам уште едно вистинско, ова некако не го почувствував

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 702
29.4.2012 11:15:35   
blond
Добар ден и од мене жени! Јас сум кај моите, ја чекам фризерката да дојде да ме среди user posted image и полека да се спремаме, на свадба сум вечер во Скопје. Со гардероба се средив тип топ, и за 3 дена држење диета и вежби одма заслабев user posted image . Се читкаме подоцна. Немам време за кафе правење, ќе се послужам од она на Виктори.

Непосредна врска до пораките: 703
29.4.2012 13:16:46   
Maca25
Ај ве молам кажете ми дали можам да и дадам на Н. Лоратадин кој е отворен пред 1 година скоро и стои во фрижидер?
Не знам дали да го фрлам или можам да и давам?!?! рокот е до 9.2012.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 704
29.4.2012 14:07:13   
maki1
Helooo i od mene,denov bombona.Setnavme do zoolosko,more sto bila ubava,jas prv pat denes odam posle neznam kolku godini,ama stvarno e sredena.Samo uste m da bese fina i da me ostavese kafenceto da si go ispieb na raat i se ke bese super,ama toa e.Kaj ste dr?,setkate?Ako ,ako denov ne e za doma sedenje.

Pantai Rai

-Heraclitus

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 705
29.4.2012 14:47:44   
Pepelaska *
Сите шетаат а ние си нанкаме,прошетавме и заспавме.Овде е премногу топло , пекол е мене ме мана во глава ова сонцево.
А како делува, хехехе, само мислам да здувнам негде ич не ми се седи дома.

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 706
29.4.2012 14:52:17   
Kockicka
Eve i nie se vrativme od setanje bevme na Negorski banji bese top ama izgor zesko vo kola mi pokazuvase 32 stepeni user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 707
29.4.2012 14:59:34   
Bogdancanka
more super e vremevo,uzivam na vakvo vreme

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Kockicka)
Непосредна врска до пораките: 708
29.4.2012 15:05:37   
Kockicka
A ijas si uzivam kaj bevme nie nauceni na toa ladno :) samo mnogu nekako nabrzina ne fati :)

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 709
29.4.2012 17:33:32   
mamicki
Само што се вратив од пат, ме немаше дома 3 дена, и си го изгушкавuser posted image ! Мнооооогу си се израдувавме еден на друг, не можеме да си се донагледаме.

(Одговор на членот Kockicka)
Непосредна врска до пораките: 710
29.4.2012 18:42:04   
Ikana
Здраво и од мене, конечно да си излезам на терасава наша, иначе добри сме, бевме во Маврово 2 дена и сега стигнавме домче, го бањавме бебето и мала релаксација после одморотuser posted image
Штета што не е споен понеделник ќе си останевме уште некој ден таму, преубаво беше, надвор сончево, 18 степени, милина. Гушки!!!

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 711
29.4.2012 22:32:15   
kapina
ajde pomina i svrsuvackata na sestra mi vcera si pominavme mnogu ubavo denes celden cistenje kaj majka mi samo i nemozev celden da vidam sto ima na ringeraja

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 712
29.4.2012 22:36:39   
Olivia
Здраво женски, конечно викендов си го посветив на себе, сум се направила цакум пакум, се шишнав, исфарбав и нокти сум правела гелни, башка девојчето што ми ги црташе е уметник, ремек дело ми направи, многу сум хепи само си ги гледамuser posted image еве и слика да се испофалам user posted image
user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 713
29.4.2012 22:39:46   
Maca25
оливиа ноктиве ти се закон!! преубави!!! алал да и е на девојката што ти ги цртала!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 714
29.4.2012 23:27:28   
Natuska85
Мачеее леле ноктитее ВРВ!!!! И бротчето е многу јако

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 715
29.4.2012 23:41:36   
Olivia
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Мачеее леле ноктитее ВРВ!!!! И бротчето е многу јако

Ех Натушке моја, ништо не може да ти промакне,бродчето е закон нели user posted image ама само на едно прсте него си го направив user posted image user posted image user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 716
30.4.2012 8:16:47   
Felly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Ај ве молам кажете ми дали можам да и дадам на Н. Лоратадин кој е отворен пред 1 година скоро и стои во фрижидер?
Не знам дали да го фрлам или можам да и давам?!?! рокот е до 9.2012.

Maco, јас за овие сирупиве што ги имам давано - Летизен, Цетиризин, а и овие за кашлица што ги имам купувано, знам дека до 3 месеци може да се чуваат отворени, во фрижидер. АКо има рок, кога ти е отворен толку време, мислам фрли го.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 717
30.4.2012 8:42:50   
Felly RR
Ај и добро утро да речам. СО кафе, нели како што е редот.
user posted image

Ние конечно сме подобри, денес сме на контрола, па ќе видиме што ќе каже докторката, Се надевам нема да има уште боцкање, па ќе си продолжиме со некое сирупче. А неделава секако ќе си поседи дома М - не ја носам во градинка, а за другата недела, ќе видиме.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 718
30.4.2012 8:43:44   
Tanjat7880
user posted image
Dobro utro i od mene,ve bendisuva "ponudata"?!I dorucek i kafe i sol i biber bre,na se sum mislelauser posted image vikendov se premoriv i ushte ne sum skroz gotova so cistenjeto moe i posle takov vikend mi treba neshto vakavo a najmnogu krevetot no nemaaa...

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 719
30.4.2012 8:46:08   
Tanjat7880
Maca i jas nedavam otvoren sirup na dete koj stoel vo frizider povekje od 3 meseci a Felly brzo ozdravete i ne mi treba sega kafe "suvo" bez krevetuser posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 720
30.4.2012 9:05:45   
arh_diz
Dobro utro
Tanja jas ke si zemam dorucek,kafeto go ispiv
Jas sum davala sirup postar od 3 meseci i nikogas ne cuvam sirup vo frizider, go cuvam spored upatstvoto kako sto pisuva na nego

Биди тоа што си

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 721
30.4.2012 9:13:59   
kikicka
Добро утро женски помина еден жежок викенд а? Уфф пекол стварно ,сонце сонце ама ке бараме ладно ветре user posted image

Кафе добедојдено секогаш,не се одбива. Оливија ноктите се ептен добри,едвај чекам и јас да си се средам кога ке се вратам,тука ке ме изгорат ако отидам не се нормални со цените user posted image лепота скапо кошта.

Капина ајде нека е со среќа на сестрати во брачниот живот.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 722
30.4.2012 9:31:07   
Beatris
Добро утро, еве ме и мене (скитачката) user posted image  Дома не сум прибрана деновиве, денес мислев да не доаѓам на работа, ама "другите" не мислеа така user posted image  Ама битно средив се за роденденот и крштевката на А, уште јас да се средам и мислам дека сме спремни user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 723
30.4.2012 9:35:23   
Maca25
Добро утро! Ние по дома, во фаза на разболување е Нина, јас сум затната и кашлам, мм за прв пат го мачат алергии...абе милина ни е по дома.
За сирупот прашав вчера во аптека, Лоратадин или Летизен може да се дава 3 месеци по отварањето. Физиолошкитот раствор кој го користам за инхалации да сум го менувала секој месец?!? ова ми беше малце нелогично, јас користам до 5 мл дневно, неколку дена во месецот, со чист шприц вадам, и не знам зошто би го мениувала.

Непосредна врска до пораките: 724
30.4.2012 9:43:19   
AnnaMolly RR
dobro utro, zenski! jas setajki najdov internet, pa da vi pisam. doma ni go isklucija za samo edna neplatena smetka i zbesnav. odam nakaj doma da vadam letni alista, dosta e so dolgi. sreken rodenden, anja, utre nema da mozam da se uklucam :) pozdrav maj frends!

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 725
Страница:   <<   < Претходна страница  27 28 [29] 30 31   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  27 28 [29] 30 31   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?