|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
1.5.2012 15:30:10   
amateuress
mamicka77, ti si polnoletna, slobodna, zrela licnost, MAJKA, i nikoj nema pravo da ti kazuva kade ke odis i kade ne. nemoj vakvi muabeti da pravis kako od kameno doba da sme.

napravi cest doma ako e tolku vazno, rucajte zaedno, pa posle deteto vo race i odi kaj sakas. grevota e detenceto da ne go prosetas bar malku na vremevo.

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 751
1.5.2012 15:39:32   
arh_diz
Mamicka77 ti si vinovna za se zatoa taka ti pravi ,taka si se postavila.Otidi ednas dva pati bez da i kazes i koga ke se vratis molci se pravi se deka za se vo pravo neka se raduvauser posted image .Jaka ti dusa jas ne bi mozela takvo neso da istrpam

Биди тоа што си

(Одговор на членот amateuress)
Непосредна врска до пораките: 752
1.5.2012 17:16:07   
kikicka
Кај сте бре? Ние бевме ,се вратиме ,се наспавме и така....мм уште се доспиваuser posted image .

Абре мамиче77 ти си за стап и тоа ГОЛЕМ стап.Толку на мајкати не и се тресеш колку на свекрва ти ,ее боже ма ич не ги user posted image бре, јас ли го терам мм да оде таму да работи,па тој менешто ме тера дома да седам. Ма како не,ако таму светот ви е посебен т.е камена доба незначи дека и ти треба да живееш во таков свет.Само што ете изгледа ти им се плашеш на свекрва ти и свекор ти да им се спротиставиш,и затоа ке си дремиш цел мај дома,и нервирај се ако си будала. А мм ако ти речи нешто ,ти кажи му дека не си мажена за мајка му и татко му па репорт кај нив да правиш.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 753
1.5.2012 18:13:26   
Maca25
Без нервози бре!!! мамичка77 вади си поука од советите на Рингерајки!!
Ние еве сме по дома. Бевме во парк, Нина се изнавозе точак, ние се прошетавме, додјовме дома се најадовме и сега Н. нана, а јас и мм си пиеме кафица.
Еве и за вас!!
user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 754
1.5.2012 19:32:02   
mamicka77
jas na niv ne i se sekiram ama koga go nagovorile i onoj od onamu puka ama aj mina>
Na seta nervoza i maka ako ja nemam M ne znam sto ke pravam mi go razubavi denot so nejzinoto prvo zborce TATA do sega vikase samo po dve bukvi a sega   sedese vo kolicka a jas rucav i samo odednska slusnav TATA srce na mama e ako ne e taa ne znam sto bi pravela sega sum presrekna

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 755
2.5.2012 0:24:08   
mamicki
Devojki, denes mi e rodenden, eve cestam torta
user posted image

Непосредна врска до пораките: 756
2.5.2012 9:13:40   
Tanjat7880
user posted image
Ohohooo mamicki pa SREKJEN RODENDENuser posted image user posted image user posted image
Shto e ova nikoj nema na terasava a sonce pece idealni uslovi za utrinsko kafe,neli?!

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 757
2.5.2012 9:19:03   
dostickage
Da si zdrava , ziva i najsrekjna!
Alal da ti e za tortava kako sum gladna , mh mhuser posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 758
2.5.2012 9:22:32   
Mihaela 2010
Sreken rodenden mamicki,se najubavo vo zivotot,mene mi e rano za torta ama ako ostane pokasno ke si kasnam user posted image
Pa utre jas ve castam,utre mene mi e rodendenuser posted image

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 759
2.5.2012 9:27:40   
Calypso
Среќен роденден мамички, да ти се множат годините!

Еве ме и мене после продолжено викендашка пауза... се надевам уживавте во сончевите денови, малку жешко беше, ама редно беше и топло да почувствуваме user posted image

Едит: ами заборавив да почестам...
user posted image
малиов мој вчера се пушти - баш Први Мај го чекаше user posted image

< Поракaта ја уредил Calypso -- 2.5.2012 9:32:45 >

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 760
2.5.2012 9:31:35   
kikicka
Добро утро и Среќен Роденден мамички!

ние цеелаа веќер нанавме едвај станав ,еве мм прави појадок user posted image ,и денес убав ден ама сигурно ке е мнг жешко.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 761
2.5.2012 9:36:56   
arh_diz
Dobro utro , kaj nas se vraka zimauser posted image
Mamicki sreken rodenden!
I sigurno da cekori vo zivoto

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 762
2.5.2012 9:50:49   
libra.n
Mamicki sreken rodenden, Calypso sigurno da cekori maliot. Jas eve se prijavuvam posle cetiri dena, super si pominav vo PP, se iznasetav, Srna se iznaigr, kaj odese- radost noseseuser posted image

Непосредна врска до пораките: 763
2.5.2012 10:20:40   
Maca25
Мамички среќен роденден!! user posted image user posted image

Јас се спремив за на интервју...ај и тоа денес да обавам user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 764
2.5.2012 10:40:14   
arh_diz
Srekno Maca

Биди тоа што си

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 765
2.5.2012 10:58:23   
Pepelaska *
Добар ден девојки, јас не знам главата кај ми е од скитање user posted image ,дома не сме прибрани, вчера бевмена скара во едно село,многу убаво си поминавме.Ама некако капнав веќе , а дома да не ви расправам хаос е.После одиме за Битола.Се ближи свадбата одс сестра ми и лумпуваме веќеuser posted image

Среќен Роденден мамички!

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 766
2.5.2012 11:59:17   
Annet
kaj ste macinjaaaa ubavki zenulenca? pomina maj mislam 1vi sega zestini fatija pa ke se zalime,eve bebe sega zaspa ja malku tuka odamna ne sum pisala,sreken rodenden mamicki se najubavo....maca aj sreknooooooo
konecno se cuvstvuvam slobodno,se setam uzivam vo se;-))))mmmmm lepota e vremeto me oraspolozi

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 767
2.5.2012 12:01:26   
Natuska85
Среќен роденден мамички,многу бикови имаме на рр значиuser posted image .Калипсо чврсто да чекори малиот во животот и само радости да ви носи.

Јас на работа после 4 дена некако тешко се уклопувам.Колешките ептен ме изненадија денес ми купиле балетанки за роденденот,ептен се израдував не очекував баш ништоuser posted image .Па се удрив на купување бев до Анжи за К да докупам нешто(од тоа што не добивме за роденденотuser posted image ) и еве сеа да видам на рр што сум испуштила вчераuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 768
2.5.2012 12:12:33   
kikicka
Мене толку ме фака нервоза секогаш недела пред да се селиме,така се напнувам незнам зошто,и се ме мрзи којзнае како ке се спакувам(ова моментално ми се врти углава) а секако дека ке се спакувам брзо туку ете секогаш така си викам,и како мало дете само туфкам !user posted image

Калипсо нека И чекори само кон големи цели ,па мама итато да се гордеат со него!

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 769
2.5.2012 12:14:27   
temjana
Добар ден лепотици. Среќен роденден мамички ме настрви ептен со тортава ќе чекам сега мм да се врати од работа и да ми направи нешто блашкоuser posted image Јас лежам до петок си дадов слободни денови ама навистина не можам да издржам на работа. Апчињава ме уништија како издрогирана сум а имам и болки уште, ајде се надевам утре во гак ќе поминам доброuser posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 770
2.5.2012 12:23:12   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Мене толку ме фака нервоза секогаш недела пред да се селиме,така се напнувам незнам зошто,и се ме мрзи којзнае како ке се спакувам(ова моментално ми се врти углава) а секако дека ке се спакувам брзо туку ете секогаш така си викам,и како мало дете само туфкам !user posted image

Калипсо нека И чекори само кон големи цели ,па мама итато да се гордеат со него!

Cuci mor, koga doagjas navake??? 10-ti?? a kje trknes li barem do sk da te vidime a?? edno kafe-mafe da isterame?

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 771
2.5.2012 12:50:26   
mamicka77
dobar den i od mene
Mamicki sreken rodenden a na sinceto na Calypso   cvrsto da cekori i sto poveke da trcka mama da ne moze da go fateuser posted image

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 772
2.5.2012 12:51:49   
mamicka77
Lele sinoka M ama se lupna vo stranata na petosedot lele deteto pocrvene od plakanje se izgubi sedese i ja oblakav  gornata pidzamka i nekako se zavrte i lupna ama sreka nito ne i e nema dzumka dobro e

Непосредна врска до пораките: 773
2.5.2012 13:22:00   
Ikana
Мамички среќен роденден, сите желби да ти се иполнат! Калипсо, честито проодување на дечкото, цврсто да чекори во животот!!!
Кикичке, ајде дојди си накај СК да си идеме на кафенце, време ти е. user posted image
Леле народе вчера едно чудо месо изедов, и цела ноќ се туфкаф и тешко ми беше, па мм го ранеше бебето, јас не можев да мрдам. Сега конечно ми е подобро. Ве гушкам сите!!!user posted image

Непосредна врска до пораките: 774
2.5.2012 13:27:04   
kikicka
Ами ке дојдам Ск секако морам на факс да видам што се дешава со него,ако го затварат да не ме малтретират за 5испити user posted image а иначе ке си кажам јас тука когаке доаѓам па ке се договориме.

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 775
Страница:   <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?