|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  30 31 [32] 33 34   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
2.5.2012 13:34:10   
dostickage
zs be Kiki da ti go zatvaraat faxot? ili ja loso te razbrav user posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 776
2.5.2012 13:40:25   
maki1
Zdravo i od mene,jas tuka se pomalku se vrtam na kompjuterov,nekako vremevo laze i cel den sme nadvor.mamicki sreken rodenden i se najubavo,calipso,neka cekori maliot sigurno i cestitki,za site dr.po eden koktel.
user posted image
P.s natuska85Rr sega vidov i so zadocnuvanje sreken rodenden.

Pantai Rai

-Heraclitus

Непосредна врска до пораките: 777
2.5.2012 13:41:39   
kikicka
Од кај да ги знам,едни викаат едно,други друго ,ЕУРМ и не сум баш сигурна таму,само парите ми отидоа за школарина.

ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 778
2.5.2012 13:42:47   
Ikana
На шефот мој од хонорарната ми работичка му се родило синче хехехех баш се израдував, ајде нека му е живо и здраво!!!! user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 779
2.5.2012 13:47:45   
Natuska85

ИЗВОРНА ПОРАКА: maki1

Zdravo i od mene,jas tuka se pomalku se vrtam na kompjuterov,nekako vremevo laze i cel den sme nadvor.mamicki sreken rodenden i se najubavo,calipso,neka cekori maliot sigurno i cestitki,za site dr.po eden koktel.
user posted image

Маки бее ние и у живо се видовме после роденденот,кај сеа ти текнаuser posted image user posted image user posted image user posted image . Шо убаво си се прошетавме ејuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 780
2.5.2012 14:18:31   
maki1

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: maki1

user posted image

Маки бее ние и у живо се видовме после роденденот,кај сеа ти текнаuser posted image user posted image user posted image user posted image . Шо убаво си се прошетавме ејuser posted image

E toa ti e ,od koga sum dojdena neznam ni koj den ni koj datum e.A da znaev nemase kafe da pievme,ke frmnevme po edno vince ili nesto dr.i onaka mene so zverot stalno mi e potrebno nesto takvo.mislis vie se setavte ,jas vi zaviduvav na mirnite bebinja,a majka mi trcase po M.Nisto mora pocesto da ve druzime ,moze kerka mi ke nauci kako treba da se seta:).backi do vas.

Pantai Rai

-Heraclitus

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 781
2.5.2012 15:03:17   
temjana

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Од кај да ги знам,едни викаат едно,други друго ,ЕУРМ и не сум баш сигурна таму,само парите ми отидоа за школарина.

Ти дете фати се за книгата и гледај да ги положиш испитите за тебе, не се грижи нема да го затворат фак. а дури и тоа да се случи никој нема да остане без дипломаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 782
2.5.2012 15:25:07   
kikicka
За учење ке учам,туку незнам како ке биде со времето а и сесиите да не се поклопи се наеднаш со др.приватни работи.
Маки маки шта да ти причам user posted image .
Плус тоа се нервирам од тие таму на студенски госпожите што не инф како што треба туку само се туфкаат,со исклучокuser posted image

Ај нека му е здраво живо бебето на шефот Икана!

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

Ти дете фати се за книгата и гледај да ги положиш испитите за тебе, не се грижи нема да го затворат фак. а дури и тоа да се случи никој нема да остане без дипломаuser posted image

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 2.5.2012 15:26:40 >

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 783
2.5.2012 15:30:52   
kikicka
Беатрис ја нема да каже како поминале,изгледа госпожа мало више попила па спава user posted image

Непосредна врска до пораките: 784
2.5.2012 18:42:36   
mamicka77
ma ne samo beatris nikoj nema site ste se razakale raset_ale ne ve e sram ta ne se priberete domauser posted image user posted image user posted image mala sala se salam jas denes  resiv da gi smenam alistata zimnite da gi dignam a letnite da gi izvadam ama M mi zaspa pa sednav malku na rr dodeka da stane da ne i visam na glava  krevenceto i e pred komodata so alista

< Поракaта ја уредил mamicka77 -- 2.5.2012 18:56:56 >

Непосредна врска до пораките: 785
2.5.2012 18:48:25   
Felly RR
Па сите едвај чекавме да се стопли времево, да се изнашетаме. Веќе ни се смачи од дома седење. А и јас зимските алчишта викендов ги вакумирав - доста им е веќе.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 786
2.5.2012 22:27:14   
kapina
jas vcera i denes celden taguvam mi izbegaa papagalcin jata od kafezot sto gi sakav mnogu imav dve papagalcinja masko i zensko i  so mm sme mnogu tazni sto izbegale

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 787
2.5.2012 23:52:17   
Andriance

Беатрис ја нема да каже како поминале,изгледа госпожа мало више попила па спава user posted image

Mori pukni da nepuknes me iznazmea user posted image user posted image user posted image i ja so dusa ja cekam nie sma na isto mesto vo nedela...

i denes so ubav den..so bevme so mm na rucok, si bevme malku u shopping ( za nego) a bebe so dedo...ahhaha ama mu odspal dobri 2 casa..sega da s eizrelaksiram malku..jadam kako budala mesto da pripazam za krstevkava ama aj...

ja kje drmnam eden koktel..

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 788
3.5.2012 8:34:23   
Mihaela 2010
user posted image

Dobro utro od mene..eve jas denes castam kafe bidejki mi e RODENDEN,polnam celi 32 godini...ostarev i jas,pa povelete na kafence

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 789
3.5.2012 8:40:24   
Tanjat7880
user posted image
Ete bash taka IZVOLTE devojcinja i dobro vi utro
Imam zadacka za vas,dali nekoja e informirana za otsek na Filozofski fakultet za Arhivistika?!Jas iskrena da bidam prvpat slusham za takvo neshto a vo edna firma baraat covek za arhiva ali trebalo da bide so fakultet za arhivaruser posted image Tocno e ova ili "vrskata"bash ima zelba da mi pomogne?!

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 790
3.5.2012 8:41:55   
Tanjat7880
SREKEN RODENDEN Mihaela 2010user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 791
3.5.2012 8:53:38   
sitalia
Sreken rodenden michaela 2010 i fala za kafeto dobro mi dojde.user posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 792
3.5.2012 8:57:43   
sitalia
i jas da pocestam za kola, vcera stigna. ama ke pocekate za slatkoto da se potset_am kako se stavase slika.

< Поракaта ја уредил sitalia -- 3.5.2012 8:59:51 >

(Одговор на членот sitalia)
Непосредна врска до пораките: 793
3.5.2012 8:59:54   
vezilka RR
Добро утро жени..како сте? Mihaela 2010 среќен роденден и голема да растеш user posted image , жива, здрава, весела.

(Одговор на членот sitalia)
Непосредна врска до пораките: 794
3.5.2012 9:07:05   
JovanaJ
Mihaela2010 , sreken rodenden i se najubavo. user posted image user posted image
Dobro utro na site. Ne spiev ubavo i sega nema da mozam da se osvestam denes user posted image
Prijaten i ubav den vi posakuvam na site

You can never make the same mistake twice, the second time you make it it''s no longer a mistake, it''s a choice!

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 795
3.5.2012 9:07:47   
kikicka
Добро утро,имало бе ранобудни не сум била само јас.
Среќен Роденден Михаела 2010,здрава,права,жива а и честита кола на Ситалија со здравје да ја користете.

Се наспавте ли бре,многу кафиња од сабајле кога нема нема ама кога има,имаuser posted image
Ми треба масажаа сум се здрвила.

Непосредна врска до пораките: 796
3.5.2012 9:24:48   
vezilka RR
Ајде јас да почастам мекици..ред си е така user posted image , кума сум или што? Ми се породи кумашинката, имам ново кумче!!

user posted image

Непосредна врска до пораките: 797
3.5.2012 9:32:40   
maki1
Moree denov polnso ubavini.Aj po red da fatam:).Mihaela 2010 sreken rodenden ,da si ziva ,zdrava i vesela,Sitalia so sreka da si ja vozite kolata pa i blagce da naucis da stavis ,red si e red,a na vezilka da i e zivo i zdravo kumasinceto ,pa da i dari Gospod uste mnogu da krsteva.Pozdrav zenski ,idam denes u pohod po kafani i igroteki da najdam mesto za M za rodenden.Se nadevam denes ke odlucime veke konecno.

Pantai Rai

-Heraclitus

Непосредна врска до пораките: 798
3.5.2012 9:32:57   
Mihaela 2010
Blagodaram na site za iskrenite cestitkiuser posted image ,Vezilke neka e zivo i zdravo kumasinceto i iskreno ke lapnam od mekicite,na izgled se vkusni i mnogu sakam mekiciii,gi obozavam..

Непосредна врска до пораките: 799
3.5.2012 9:33:49   
Beatris

user posted image user posted image user posted image  Добро утренцееее. Мори Кико ме изнасме, да мало више попила, едно 4 - 5 л. вода гарант user posted image  Друго ништо! Со мм тек дома кога дојдовме седнавме да јадеме, у кафана на толку јадење гладен да се вратиш, ама тоа ти е user posted image

Битно топ поминавме, ептен убаво, А беше како пеперутче, а и мама не беше лоша да ви кажам право хехе.

Денес ќе го барам сликарот да ми даде цеде од сликите па да видиме какви се

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 800
Страница:   <<   < Претходна страница  30 31 [32] 33 34   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  30 31 [32] 33 34   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?