|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  28 29 [30] 31 32   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
30.4.2012 10:02:20   
temjana
добро утро сончеви девојкиuser posted image Како си го поминавте топлиот викенд? Ние практично не се прибравме дома, по цели денови бевме низ скопските улици и незнам кога ми помина викендов ама знам дека ми треба одморuser posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 726
30.4.2012 10:05:37   
Mihaela 2010
Dobro utro...denes srekja po relaksirano na rabota,se nadevam taka i ke si ostane.Vikendov i nie ne se pribravme doma,malku vo JAMBO,pa niz park,pa na rodenden bevme i taka,a me ceka ucenje nikako da sednam vise aman neka zavrsi ova...

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 727
30.4.2012 13:25:33   
Џесика
Ех женчиња, јас бел ден не видов, нема работа, нема, ама сега и празник и делник, некако неубо е вака user posted image цела недела ќе сум била втора смена од 16-24, и дома во 1 ноќе, некако не знам дали ме личи... се двоумам и тоа ептен многу... колеги и колешки ми се све немажени и неженети, само јас со мало дете се нафатив да работам ваква параспур смена... не знам шо да праам, дали да се нафатам на вакви услови или не. Празници, недели, све се работи со 1 слободен ден...бетер од Рамстор е ова, таму бар до 22 се работи... не знам, не сум паметна, ќе пукнам!!!user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 728
30.4.2012 14:12:40   
Natuska85
Леле Џес многу лошо работно време,никаквоuser posted image .Незнам зависи платата ако е добра,ако мсилиш дека нема да најдеш подобро седи си и трај сиuser posted image , ако не фаќај џадеuser posted image . Јас домче денес,земав слободен ден да си се гушкам со user posted image ,сабајле го носев во градинка 2 саати,па бевем на лулашките и еве го сега е кома веќе 2 саати спие.

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 729
30.4.2012 21:14:51   
mamicka77
eve me i mene   i nie za vikend pominavme kaj moite super tamu uste pozesko tuka barem sme na visoko i e malku po svezo ama otkako fati zeskovo M celo vreme kvici zesko i e sigurno a e rano uste da ja rasfrlam na letno  i kvici ne se smiruva>Eh kako mi se pogodi sega so ova prstot da ne mozam da se prosetam so user posted image vo kolicka da ne fati vozduh kade odime se so kola seuste ne smeam da se nafanam da go stegnam i da setam podolgo vreme peski ama aj ke pomine pa posle ke se udrime na setanje

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 730
30.4.2012 23:46:11   
mamicka77
bre sto ve nema na terasa site ste pozaspale ne vi e sramuser posted image

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 731
1.5.2012 0:20:08   
Andriance
Abe kaj steee...bree od koga ne sum ve pozdravila..a kako i kje ve pozdravam koga sirota ja doma ne sum se svrtela..mislam deka kukjava kje mi proodi od sto ne videla krpa user posted image

inace denes so ubavko se vidovme i proset_avme so Natuska i maki1..i kafence isteravme..batkovcite ja upoznaa mariastela...
mi se drmnuva edno alkoholno koktelce...kje cas_ti nekoj...
imam nov friz, se spremam utre za izlet..i taka ajdeeeeeeeeeee pozdravce

< Поракaта ја уредил Andriance -- 1.5.2012 0:25:11 >

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 732
1.5.2012 9:51:14   
JovanaJ
Vi posakuvam dobro utro na site.
Jas eve praznicno dezurna na rabota, pa bidejki nema tolku guzva mozam malku i na RR da vidam sto ima ....user posted image
Kako ste mi vie? kakvi se planovite za denes? Ili mozebi nema nikoj site se na izlet i skara ....user posted image

You can never make the same mistake twice, the second time you make it it''s no longer a mistake, it''s a choice!

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 733
1.5.2012 10:10:00   
Felly RR
Јас сум тука ЈованаЈ, ние малку подоцна ќе одиме на излет. А за тие што не можат да заминат, еве малку вака да се замезиме. user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот JovanaJ)
Непосредна врска до пораките: 734
1.5.2012 10:14:47   
Maca25
Ние требаше да одиме на излет и Н. ни качи температура сабајлево. Ова увек се дешава кога планираме некаде да одиме. Сега ќе одиме само до парк, малце Н. да повози точак и по дома.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 735
1.5.2012 10:21:30   
JovanaJ
Fala za skarickata felly, uff ama mi se prijade sega user posted image ...
Maca bas mi e zal sto taka ispadnalao, ama se nadevam deka brzo ke pomine i deka ne e nisto seriozno...
So deca taka se slucuva sekogas..

You can never make the same mistake twice, the second time you make it it''s no longer a mistake, it''s a choice!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 736
1.5.2012 10:36:07   
Maca25
Вака весела е, ама ептен е затната и почнува да кашла. Ќе ја оставам уште ден два вака дома, па ако не е подобра одиме на лекар.
Имајте убав ден рингерајки!!!! Ние отидовме во парк!!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 737
1.5.2012 10:45:23   
arh_diz
Nie ne odime nikade na izlet vremevo e bljak 6-7 stepeni i veter , taka bese i prethodnive dva dena za dzabe ne se rabotni.Po TC samo setame katastrofa

Биди тоа што си

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 738
1.5.2012 11:09:09   
Џесика
Еј колку сум среќна, вчера на работа ни рекоа дека сме слободни денес, син ми ми се израдува ептен, и пошто мм договорил вчера излет сега мора да одам, ми се седи дома и ми се лежи, ама ако боље на излет него на работа на нозеuser posted image убав ден имајте сите!!!

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 739
1.5.2012 11:12:01   
kikicka
Ајде и јас да ве поздравам ако оде некој некаде убаво да си помине,јас го чекам мм па да одеме и ние договоривме пак скара и така. Мацо се надевам дека на Н ке и е подобро.
Поздрав цуции!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 740
1.5.2012 12:14:05   
mamicka77
i jas i M ne odime nikade user posted image user posted image user posted image mm e seuste na straza i me faka nervoza koga gledam i slusam site na izlet a jas doma puknav i toa samo dva casa kako sme budni a cel den ke poludam ama sto e toa e posle poln dzep pari hahahaa user posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 741
1.5.2012 12:17:13   
mamicka77
i eve samo sto mi se javi i me uste poveke oneraspolozi cel maj go pisale na straza fakticki preku edna nedela ke si dojde vo cetvrtok na 3,naredniot cetvrtok na 10 pak ke odi  do 14 samo 4 dena i posle toa ke otide na 23 duri na 31 ke si dojde lele ke puknam sega stvarno  sum  ogin i frcam  cel maj ubavo vreme mesto da se iskoristat vikendite nie ke drememe ke poludam stvarno

Непосредна врска до пораките: 742
1.5.2012 12:20:17   
penelopa
Хелоу и од мене ние денес ќе одиме во ЗОО прв пат со user posted image  посто многу сака животни да гледа. Утре имаме договорено ручек со баба и дедо и така се изнашетавме деновиве. Честит празник на ситеuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 743
1.5.2012 12:21:56   
meU87
Јас сум си кај мајка ми, маж ми го пратив дома , додуша требаше да остане, ама вчера беше на работа, па така сега не сме заедно.
Ништо страшно, мене ми е како недела, пусто, мирно, досадно. Некако годинава ни праазник осеќам ни ништо, баш сеедно ми е.
РР што нема да шетате и јас сум тука за дружба user posted image

Непосредна врска до пораките: 744
1.5.2012 12:52:58   
arh_diz

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77

i eve samo sto mi se javi i me uste poveke oneraspolozi cel maj go pisale na straza fakticki preku edna nedela ke si dojde vo cetvrtok na 3,naredniot cetvrtok na 10 pak ke odi  do 14 samo 4 dena i posle toa ke otide na 23 duri na 31 ke si dojde lele ke puknam sega stvarno  sum  ogin i frcam  cel maj ubavo vreme mesto da se iskoristat vikendite nie ke drememe ke poludam stvarno

Aman de mamicka, pa so M sami setajte imas drugarki sigurno, nemoj tolku negativno da razmisluvas i da se polnis so nervozi za gluposti.

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 745
1.5.2012 13:15:49   
oliva
mamicka77 pa ke si zeme mt posle slobodni denovi,7 dena straza 7 slobodni,dobro ja poznavam taa rabota,pogotovo strazata kaj raboti mt

Непосредна врска до пораките: 746
1.5.2012 14:04:30   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: oliva

mamicka77 pa ke si zeme mt posle slobodni denovi,7 dena straza 7 slobodni,dobro ja poznavam taa rabota,pogotovo strazata kaj raboti mt

taka e da em dnevnici em 7 dena slobodni toa e sega nesto novo  dosega imase samo dnevnici i eden den sega plus 7 dena ama ke gi pustat duri vo septemvri za rodendenot na user posted image ke dojdat dobredojdeni ubavo ke bide togas ama sega e rabota koga se site nadvor na zeleno nie sekako do lani sekoj vikend ni bese na nas 1maj  isto i sega planirame so user posted image uste po srekni i ispolneti ama ubavo ke bese i sega da e doma ama sto e toa e toj me tesi vika a posle koga ke dojdat dnevnicite ke gi smestis odma ama jas sum poveke da sme si zaedno so pomalku pari negoli odvoeni cel mesec i pari ne sum mnogu po toa sekako akko dosle taka osle ama sto vikaat starite bolje 10denari na senka negoli 50den na sonce ama sega kako nalagaat uslovite taka ke bide,mene i za avganistan ne mi se pusta   jas takvi pari ne sakam ama ete toj zapnal ke odel i gotovo pa ke videme akko ke bide dali ke go vozdrzam pari sto ke gi prvo prolem\am so solzi i nervozi ne mi trebaaat

< Поракaта ја уредил mamicka77 -- 1.5.2012 14:10:13 >

(Одговор на членот oliva)
Непосредна врска до пораките: 747
1.5.2012 14:09:04   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77

Aman de mamicka, pa so M sami setajte imas drugarki sigurno, nemoj tolku negativno da razmisluvas i da se polnis so nervozi za gluposti.

]
eh arh_diz RR  jas ti vikam ziveam so poseben svet (za svekor mi i svekrvai mi ) ti mi velis ne e se do svekrvite,kako ke odes nekade koga mt ne e doma  on tamu ke dreme ke vrie na sonceto ti ke se setas zemala stavila namerno rucek i  samo da ne izlezam  tatkomi zvoni vika dojdi  site sme tuka cicoti strinati   bratucetka moja so user posted image drug bratuced so zena ama toa e nema  kako ke odes so tvoite za maj koga treba doma da sedes stom mt ne e doma od nas ek begas ke odes so tvoite nie sami li ke rucame doma kapna mrmoreeki zosto bratucetkami so user posted image otisla kaj nejzinite za maj   a ne sedela doma so svekor i zetmi ne e tuka na rabota e i taa e sama so user posted image i istoto se odnasa i za mene,ama ajde ke pomine ne e samo ovaa god

Непосредна врска до пораките: 748
1.5.2012 14:36:36   
meU87
Охх мамичка 77 те читам и ти се чудам. На такви мрчала уше толку за инат ќе им правам. Да ти кажам уште не сум седнала како што треба во куќата на маж ми, но уште сега ме фаќа некој инат, нормално насила инат кога се фини луѓето никако. Ама, ако некој ми се прави многу паметен, да ми кажува каде и со кого да одам, е тоа не го гледаат од мене. Со маж ми сме од два различни града, пред 4 дена ме донесе дома кај моите, а он се врати за на работа во Скопје, денес сите се собрани во Ск, кај нас, роднини , свекрва и сл, а јас сум кај мајка ми. Го прашале кај сум, ме очекувале таму, но ич не ми е гајле да ти кажам. Но, добро за сето ова јас имам огромна поддршка од него, зошто реално ако мажот не каже оди шетај, оди кај твоите, старите уште толку си зимаат за право они да налагаат нивни принципи.

Непосредна врска до пораките: 749
1.5.2012 14:51:01   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: meU87

Охх мамичка 77 те читам и ти се чудам. На такви мрчала уше толку за инат ќе им правам. Да ти кажам уште не сум седнала како што треба во куќата на маж ми, но уште сега ме фаќа некој инат, нормално насила инат кога се фини луѓето никако. Ама, ако некој ми се прави многу паметен, да ми кажува каде и со кого да одам, е тоа не го гледаат од мене. Со маж ми сме од два различни града, пред 4 дена ме донесе дома кај моите, а он се врати за на работа во Скопје, денес сите се собрани во Ск, кај нас, роднини , свекрва и сл, а јас сум кај мајка ми. Го прашале кај сум, ме очекувале таму, но ич не ми е гајле да ти кажам. Но, добро за сето ова јас имам огромна поддршка од него, зошто реално ако мажот не каже оди шетај, оди кај твоите, старите уште толку си зимаат за право они да налагаат нивни принципи.

taka e mm e mamina maza i poveke se slusa nejzinoto a sega za vikendov bevme so M kaj moite   na gosti ziva se izede sveki zosto mm  dozvolil da odeme trebalo da odam i da se vratam en trebalo tam da spieme sme imale kuka kade da spieme ama toa tie e nekogas ja slusa nekogas ne

(Одговор на членот meU87)
Непосредна врска до пораките: 750
Страница:   <<   < Претходна страница  28 29 [30] 31 32   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  28 29 [30] 31 32   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?