|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
3.5.2012 16:03:57   
Mihaela 2010
Значи, колку си ја сакам РР, чудо едно... што и да прашаш, што и да те интересира, макар и си прашал во погрешна тема, пак некој ќе ти излезе во пресрет. А на други форуми јок... и ме изнервираа... а фино лепо си поставив прашање, ама не добив одговор, само саркастичен коментар дека сум ја утнала темата. Hello... WTF?

Hahahaha ah na kraj na rab vreme me nasmea...Ah Calypso pa sto baras po drugi forumi koga sme si site tuka na okupu??aj prasaj ne ke se potrudime da ti odgovorime

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 826
3.5.2012 16:08:57   
Ikana
user posted image user posted image user posted image
Жими се се што ти треба ќе дознаеш, па и доктор да прашаш истото ќе ти го каже, а можда и ќ те збуни...вака тука...се на едно место...цело е кога има сеuser posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 827
3.5.2012 16:09:17   
Calypso
Прво тука ќе прашав, ич немаше да се мислам, ама за жал, никој не може да ми помогне... се работи за друга земја, тотално други навики, начин на живот, клима, менталитет, па ми требаше инфо од прва рака, од некој што веќе живее таму, а е странец. Како и да е, ќе се снајдамuser posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 828
3.5.2012 16:11:49   
Mihaela 2010
Od kaj znaes moze imame i nie nekoja vrska po stranstvovo,pa indirektno ke ti pomogneme,hihihih mala sala ,kako i da e jas sega ve pozdravuvam si idam doma,da go proslavam mojot rodenden so mm i kerka mi..pozd do site i ubavo popladne

Непосредна врска до пораките: 829
3.5.2012 16:13:17   
Ikana
Пиши која земја...ако е Австралија или Англија, јас ќе ти кажам, т.е мм user posted image

Непосредна врска до пораките: 830
3.5.2012 16:30:27   
Џесика
Ако е Германија или Швајцарија кажи ми мене user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 831
3.5.2012 16:32:24   
Calypso
За жал, ќе морам да ве разочарам... за Саудиска Арабија се работи... ама фала ви што се понудивтеuser posted image user posted image user posted image user posted image
Затоа ви велам, си ја сакам РРuser posted image , море ја обожавам!

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 832
3.5.2012 16:34:47   
Ikana
ЕЕЕЕЕЕ Калипсо па и ти сега....туку во Дубаи имам роднини, ако врши работа нешто, ќе и пишам на снаа ми и ќе каже што и како...?

Непосредна врска до пораките: 833
3.5.2012 16:38:31   
Calypso
Имам и јас блиски роднини во Дубаи, горе-долу знам како е... ама изгледа не е исто и во Ријад. Во Дубаи гајле си немаат, поголема слобода имаат, а ваму е малку поригорозно... јас демек се распрашувам со време, а не е сигурно дали ќе одиме... иако, има само две пречки, од кои едната е скоро надмината... ама за другата малку потешко.

Непосредна врска до пораките: 834
3.5.2012 16:43:05   
Ikana
Знаеш, секоја пречка се поминува, е сега битен фактор е колку време имате за да ја надминете. Ама веруј Калипсо, подобро да отидеш и да видиш па ти да си одлучиш што и како таму, отколку икогаш да не се обидеш, нели...Штета во Ријад немам баш никојuser posted image Е па не сме се распрскале до толкуuser posted image

Непосредна врска до пораките: 835
3.5.2012 16:44:39   
Calypso
Па јасно дека е подобро да се обидеме, време има... башка што фирмата на мм сака тој да биде таму, па ќе преземат се што можат... а постои шанса и јас да најдам работа и тоа во струка... ехеееј, кај ќе ми е крајот тогашuser posted image Инаку, има Македонци во Ријад, ама тие не знаат за форумиве изгледа...

< Поракaта ја уредил Calypso -- 3.5.2012 16:45:39 >

Непосредна врска до пораките: 836
3.5.2012 16:51:30   
Ikana
Ајде навивам да биде се под конец!!!! user posted image user posted image user posted image
Ама немој да не заборавиш тука user posted image

Непосредна врска до пораките: 837
3.5.2012 16:56:37   
Calypso
А не, не си ја заборавам РР... само нема да можам темите за секс да ги читамuser posted image - шала настрана, доста се ригорозни по тоа прашање, се се филтрира..

Фала Иканче за убавите желби, белки ќе биде нештоuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 838
3.5.2012 17:30:37   
Ikana
Ако не пуштиш некоја слика со камила ќе ти се налутам хахахахах се шаламuser posted image е ригорозни се, ама тоа е, друг свет, други правилаuser posted image Ќе биде, како нема да биде, цела РР навија овде user posted image ти ја пуштам леснотијата и што побрзо да бидит!!!!!!!!!! user posted image

Непосредна врска до пораките: 839
3.5.2012 18:04:23   
Џесика
Леле жени, мм од работа ми дојде дома со кутија полна со ситни колачи, купил од сите видови по 2 парчиња и сега бутам-гутам, се натовив како гуде, а он си легна да дреме, ја ко мецана шљапам лижам прсти... морам од сите да пробам!!! Инаку, да, ја миев терасата па еве се спрема дожд! Е ќе пукнам веќе!!!

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 840
3.5.2012 18:06:17   
arh_diz
Calypso dokolku odite preku firma na mt toa ti e golem plus , bidejki ti vi gi obezbeduvaat osnovnite uslovi.Vredi da se otide da se proba
Ako ti e doadano ke ti doagame na gosti i nikogas nema da si samauser posted image

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 841
3.5.2012 18:34:20   
Maca25
Добар ден женски!!! Честитки на сите денес, да не редам!!!

Јас сега се прибирам, денес се растрчав по докуманти за еднократна помош од Агенција за вработување, средив се и ќе добијам во јуни половина плата. успут ја однесов и Н. на лекар, треба брис да направиме, иначе се е ок.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 842
3.5.2012 18:50:14   
kikicka
Ај чао одам да скитарам малку!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 843
3.5.2012 20:45:19   
mamicki
Ме нема неколку дена... Од вчера се вратив на работа, а К се разболе! Веќе два дена маки мачиме со температура. Веројатно е некаква вироза, брисовите од грло и нос се негативни, леукоцитите во граници на нормала, но нему сеедно му тече носето и има температураuser posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 844
3.5.2012 21:17:17   
Calypso
Мамички не се секирај, ќе му помине. Можеби е од забите, што знам... на син ми цело време му течеше носето кога вадеше заби, малку и качуваше температура, ама штом избиеше запчето, му поминуваше. И сега го гледам како пак да му се случува тоа... ништо чудно, на ред се долните двојки.

Икана, ако сакаш и камила ќе ти пратамuser posted image - само нека бидне!user posted image

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 845
3.5.2012 22:15:53   
Tanjat7880
Devojki,pak ke si prasham,ima li na fililoshki fakultet katedra za ARHIVISTIKA?!Mi baraat takva diploma za rabotno mesto arhivaruser posted image

Непосредна врска до пораките: 846
3.5.2012 22:34:30   
vanessa30
Prvpat slusam za takvo nesto, otsek arhivistikauser posted image user posted image
Kaj nas na rabota arhivarkata ni e so sredno,i mislam deka vo poveketo drzavni institucii e taka.
Ziti se za kaj ti baraat vakvo nesto???

< Поракaта ја уредил vanessa30 -- 3.5.2012 22:35:17 >

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 847
3.5.2012 22:36:26   
lindicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Devojki,pak ke si prasham,ima li na fililoshki fakultet katedra za ARHIVISTIKA?!Mi baraat takva diploma za rabotno mesto arhivaruser posted image

Tanjat7880 На Филолошки факултет нема таква катедра. Филолошки факултет е факултет за јазици-англиски, германски, француски итн., превод и толкување, а архивистика нема. Поздрав

Непосредна врска до пораките: 848
3.5.2012 23:10:56   
Tanjat7880
Moja greshka,na folozovski e toa ISTORIJA SO ARHIVISTIKA i eve go ima mi pomogna Teacher Mom da go najdam a za firmata...toa e privatna gradezna firma a vo takva slicna i jas rabotev dolgo i pomagav vo arhivata koga imashe potreba za toa i (ne navreduvam nikogo) tvrdam deka za taa rabota ARHIVAR ne ti treba ni pismen da si ednostavno mozesh i nepismen da bidesh i da zaveduvash brojcinja i redish dokumenti...no eve sega mi baraat za toa istoto i FAKULTETSKA DIPLOMA PO STRUKAuser posted image KE SI PUKNAM,EDNOSTAVNO KE SI PUKNAM

(Одговор на членот lindicka)
Непосредна врска до пораките: 849
3.5.2012 23:31:50   
Ikana
И уште по едно јајце од диносаурус да си стручен да испилиш и тоа е тоа.... врвот!

Непосредна врска до пораките: 850
Страница:   <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?