|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  31 32 [33] 34 35   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
3.5.2012 9:49:02   
sitalia
user posted image

eve so zadocnuvanje, za site po edno zosto period na dieti da ne ve strvam mnogu.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 801
3.5.2012 9:50:41   
Mihaela 2010
Sitalia so srekja kolata...jas ne sum na dieta posle mekicite na vezilka sega ke se oblazam,ama obemen dorucek denesuser posted image

(Одговор на членот sitalia)
Непосредна врска до пораките: 802
3.5.2012 9:54:20   
sitalia
i jas ke si apnam od mekicite, vezilka cetito kumce. da mnogu jadenje od sabajle ama samo za arno neka bide.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 803
3.5.2012 10:29:37   
SkCura77
Јас сум по филозофијата - рани душа да те слуша! - Затоа наздравје нека ни се кафињава и бонбонкиве и мекициве, стално да частиме за арно и убаво само! Да ми свиткаше некој домаќи сендвич, краешник долг, путерче, кашкавалче, саламче, некое младо кромитче и сл? Има некој доброволец? Ајде, ја ќе ве частам! А за ручек огроооомна порција грчка салата! user posted image Поздрав! Одам да читам за дохрана, ќе ти ибам палентата што не ми искача! user posted image

Непосредна врска до пораките: 804
3.5.2012 10:30:16   
Џесика
user posted image
Ај добро утро од мене, еве го почнувам денот со торта, жива изгладнета бев, цела недела само со 1 парче пица дневно, ослабев 2 кила... денес ни е годишнина со мм, 4 години бре бре... ех исто вака убав ден беше и тогаш, кога бев млада, богата и згоднаuser posted image ајде кркајте, , па после и каВе ќе ви напраам.

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 805
3.5.2012 10:34:28   
vezilka RR
Опаааа!! Ајде честито годишницата Џесика, па исто вака да частиш и за „Златна свадба“ user posted image user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 806
3.5.2012 10:45:14   
Beatris
Честито Џес, да сте среќни и вечни! Тортава машала убава, ја два дена само на торта сум, па да си продужам и со твојава user posted image  За чудо, се мерев, не ми се фатиле, значи без грижа на совест ќе си лапнам user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 807
3.5.2012 11:05:37   
kikicka
Честито Џас и тебе ајде нека се угоде денот на убаво!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 808
3.5.2012 11:09:51   
Џесика
Аааа да ќе ми се угоде, за 1 недела што не бев по дома, џунгла ми се напраи станов, секаде има се! само на место не... коа ќе се фатам за работа, па може мм вечер ќе ме однесе некаде на вечера, онака да се осетам човек...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 809
3.5.2012 11:11:29   
kikicka
Клик

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 810
3.5.2012 11:17:34   
Џесика
Оф како ме расположи Кикичка, добиваш Пиќе за оваа песна... па и Андрија Милошевич кога го видов, ми светнаа очите, срце мое!!!

Непосредна врска до пораките: 811
3.5.2012 11:21:17   
arh_diz
Cestito Dzesika , uste mnogu godini da slavite i da si ostanes takva mlada ubava i zgodna

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 812
3.5.2012 11:24:43   
nadica
kikicke prekrasna pesna mi go razubavi denot
djesika sega daj nekoj koktel pred da se frlam na domasnite obvrski

< Поракaта ја уредил nadica RR -- 3.5.2012 11:25:47 >

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 813
3.5.2012 11:26:38   
kikicka
user posted image нели текстот е супер...а иначе и мене ми светкат очињата на Андријаuser posted image user posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 814
3.5.2012 11:28:20   
nadica
user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 815
3.5.2012 11:41:21   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica RR

user posted image

Хи,хи..ма жени бре за се имаат време user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 816
3.5.2012 12:21:10   
temjana
Море буцики што сте направиле од сабајле само лапачки вкусни да не може човек на други работи да мислиuser posted image Ајде Џес честито годишнина уште многу вакви и поубави торти да частиш, ајде сега да ви соберам пола торта оти нели за двајца јадамuser posted image

Непосредна врска до пораките: 817
3.5.2012 12:37:30   
mamicka77
zdravo i do mene Sreken rodenden Mihaela i uste mnogu god da si go slaves,Satalija cestito kola da si se sluzete mnogu god,Vezilka cestito kumasince znam kolku si presrekna  i nie si imamle mala kumasinka po vtor pat  pred eden mesec se rodi eve sega trebase da ja krstevame na 26 maj ama nisto nema da ispadne mm t.e  kumot ke e na straza pak pa ke videme akko ke bide ajde kumata neka akzuva ime koe e odbrano,dzesika cestito godisnica i da si slavete uste mnogu god zaedno a dogodin da si slavete plus uste so eden clen sestricka na B ,se pocas_tiv od se a sega odamda pravam rucek si dovaga mazule denes ne sme se videle 8dena  ahahahahhaah ke padne vecer nesto ako ima zemjotres znajte deka e od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил mamicka77 -- 3.5.2012 12:39:25 >

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 818
3.5.2012 12:56:09   
kikicka
user posted image user posted image

Сликата,до сега бев во такво стање,освен со лап топот Л ме мењаше на него ,сега ја ставив да се успие,еве неколку дена по ред смешки како се успиваuser posted image сама ке ја легнам во чамчето за на море и оп дете успано.

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 819
3.5.2012 12:57:37   
kikicka
Убаво пишува на сликата т.е линкот СВЕТСКИ ЧУДА user posted image user posted image
ЖЕНИ

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica RR

user posted image

Хи,хи..ма жени бре за се имаат време user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 820
3.5.2012 12:58:59   
Calypso
Мило ми е да читам тука само за убави работи...

Михаела, генерацијо, среќен нека ти е роденденот! Уште 100 лета да славиш!
Ситалија, честитки за колата, со здравје да си ја возите!
Везилка, да е живо и здраво кумашинчето, големо да расте!
Џесика, честитки за годишнината, и златна свадба да си дочекате!
Мамичка, пазете што праите вие вечерuser posted image , не дрмајте многуuser posted image

Јас малку матна сум денеска, ама ќе помине... кога ќе престанам да пијам Бромергон... имајте си убав ден, ве поздравувам!

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 821
3.5.2012 13:16:17   
mamicka77
Јас малку матна сум денеска, ама ќе помине... кога ќе престанам да пијам Бромергон... имајте си убав ден, ве поздравувам!

e calypso jas go piev tri godini bromergonot i do 12nedela od bremenosta e sega  veke ne go pijam i se nadevam deka nema ni da go pocnam veke bidejki mi skisna ama ne znam kako ke bide so hormonot ke videme en sum go proverila otkako se porodiv ama sega naredniot mesec planiram da odam vo remedika da ja posetam mojata doktorka Elena Petrova i da napravime se komplet pregled   pa ke videme sto i kako ke bide

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 822
3.5.2012 13:18:49   
Ikana
Ајде честитки за СИТЕ ШТО СЛАВАТ НЕШТО ДЕНЕС, за да не редам сега тука по список user posted image user posted image
Иначе како сте што има ново? user posted image
Мене денес ми се скина цревото од усисивачот и така јас си усисавав, среќа при крај ми се деси па ја исчистив собата некако. user posted image

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 823
3.5.2012 15:02:58   
Pepelaska *
Јас ви честитам на сите се , само за убаво да е.
Џеисика ист вкус имаме за мажи хаха, само за него гледам Преживеан , а го памтиш кога глумеше во Грдата Нина или како беше, е оттогаш ми е симпатијаuser posted image .

Ние конечно дома се прибравме и сега една недела ќе средувам , влези фрли, замини се е ломм.
И дури шетајќи наидов на работа, не енешто посевбно ама не е ни лошо па ќе видиме.
Денес кај нас се разврна, што му текна незнам

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 824
3.5.2012 15:55:14   
Calypso
Кај врне бе? Овде какво сонце пука, ама низ облациuser posted image
Значи, колку си ја сакам РР, чудо едно... што и да прашаш, што и да те интересира, макар и си прашал во погрешна тема, пак некој ќе ти излезе во пресрет. А на други форуми јок... и ме изнервираа... а фино лепо си поставив прашање, ама не добив одговор, само саркастичен коментар дека сум ја утнала темата. Hello... WTF?user posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 825
Страница:   <<   < Претходна страница  31 32 [33] 34 35   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  31 32 [33] 34 35   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?