|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  55 56 [57] 58 59   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
18.5.2012 10:47:01   
sandriana RR
user posted image

Ajde, dur mi e prazna kancelarija, da ve posluzam so caj (malku mi bese duplo kafe posabajle za rasonuvanje)user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1401
18.5.2012 11:12:26   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Кј Костарика user posted image па така кажете на 3-4 мин од работа ми е ,ах ќе се караме.....па кога ќе се збирате викнете некогаш user posted image

Kako toa ti e na 3-4 min a jas ne znam user posted image user posted image user posted image user posted image pa i mene mi e tolku ahahha
jas sum vo Eos..ti?? Ajdeeee moze na kafesuvanje u skala a? ja denes kje idam najverojatno gledam fino vremence baska ne sum bila cela nedela

backi za site

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1402
18.5.2012 11:16:39   
Luci
Женски здраво и од менеuser posted image Се уклучив само на кратко колку да ве почастам мекици, се породи една моја колешка, има ќеркичка, ќе се вика Бојанаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1403
18.5.2012 11:35:17   
AnnaMolly RR
Честитки! Нека е здрава и жива! Како ми се јаде, би грицнала од мониторов со мекици!

Live and let live

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1404
18.5.2012 11:40:42   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Кј Костарика user posted image па така кажете на 3-4 мин од работа ми е ,ах ќе се караме.....па кога ќе се збирате викнете некогаш user posted image

Kako toa ti e na 3-4 min a jas ne znam user posted image user posted image user posted image user posted image pa i mene mi e tolku ahahha
jas sum vo Eos..ti?? Ajdeeee moze na kafesuvanje u skala a? ja denes kje idam najverojatno gledam fino vremence baska ne sum bila cela nedela

backi za site

Епа и мене ми е на 3-4 минути, јас сум кај градинката во Дебар маало, хи,хи!! user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1405
18.5.2012 12:08:28   
mamicka77
e stvarno veke nemam sili ovaa nasa bedutija sinoke ni go skrati zivotot za 10god,izlegov da varam kafe vo letnata kujna a nea ja ostaviv na podot da si igra so igracki ,a mm na pc i mu rekov manuvaj oko nakaj M jas ke odam da varam kafe,a taa majstorica kako se e snasla od tie kuklickite sto se na baterii i sto se smeat ili plakaat site razlicni se i gi izvadila bateriite i si gi lapnala mm vika slusam deteto pocna da se davi koga poglednam taa bateriite vo usta i kremecka i nekako i brknal vo usta i i gi izvadil vleguvam jas toj celiot pobleden vika M za malku ke se zadavase gi lapnala bateriite od kuklata pa kako e uspeala da gi izvadi samo ne mi e jasno,ama aj pomina a ma za toa e kriv mm mu rekov manuvaj oko a toj nemoj fudbalot da mu izbega na pc,i eve ja sega dodeka pisuvam taa vo dubace seta i mi go butna cersavot od trpezariskata masa a na masata ima cinija so ovosje e stvarno veke ne znam sto moze da i tekne,veke ni sekund nema da smeam da ja ostavam kako sto si imam navika taa vo dubace i si gleda miki maus a jas si rabotam i samo odam od soba na soba

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1406
18.5.2012 12:23:40   
Ikana
Хелоу и од нас, домашниве обврски завршени, се мислам дали да ја дувнеме пак накај Маврово, ама времево ме нервира, џабе да одам ако седам внатре цело времеuser posted image

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 1407
18.5.2012 12:35:15   
Maca25
Јас сега станав!! Давајте кафе, да се освестам, денот го преспав. Сабајле ја однесов Н. во градинка, си викам ај ќе си полежам пред ТВ уште малце и сега ставувам! Ова 3 години ми се нема случено, да спијам до 12. Мајка ми башка ме разбуди на телефон, иначе кој знае до кога ќе спиев.user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1408
18.5.2012 12:37:15   
arh_diz
Mamicka77 M sega vleguva vo period koga saka da istrazuva , treba se sto okolu nejze malo,ili ostro da isfrlis .Ako na mestoto kaj sto stojat bateriite ne se zasarafuva zemi zalepi so selotejp user posted image .K imas uste mnogu slicni slucki.M e skoro dve godini i uste se stava vo usta

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1409
18.5.2012 12:41:20   
Џесика

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Јас сега станав!! Давајте кафе, да се освестам, денот го преспав. Сабајле ја однесов Н. во градинка, си викам ај ќе си полежам пред ТВ уште малце и сега ставувам! Ова 3 години ми се нема случено, да спијам до 12. Мајка ми башка ме разбуди на телефон, иначе кој знае до кога ќе спиев.user posted image

И ја секое сабајле викам да си прилегнам, ама ај кафе па ај на фб, и не ми се спие башка, и таман ќе фати 4 и пол-5 саат и срце ми спие, вчера подлегнав на искушение за второ кафе околу 18 саат и ко и секогаш се зезнав, вечерта до 2 и пол блеев у таван и по којзнае кој пат викам више не пијам второ кафе!!!

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1410
18.5.2012 12:46:43   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Хелоу и од нас, домашниве обврски завршени, се мислам дали да ја дувнеме пак накај Маврово, ама времево ме нервира, џабе да одам ако седам внатре цело времеuser posted image

Ејј будалче, фаќај одма патот ќе биде подобро временцево викендов user posted image

< Поракaта ја уредил Beatris RR -- 18.5.2012 12:47:47 >

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 1411
18.5.2012 12:48:44   
Calypso
Добар ден, еве не и нас... одвај успеав да се уклучам, ова РР ме зеза мене, или што?
Како и да е, се надевам добри сте ми, се држите на времево... Мацо блазе си ти што можеш да си поспиеш понекогаш... што би дала да можам малку да поспијам наутро... не мислев дека некогаш ќе го речам ова, пошто не сум по спиењето, ама за се има првпатuser posted image
Мамичка... допрва што те чека, ехеееееј... дури е помало детето полесно е, ќе го оставиш и таму ќе го најдеш, ама како расте... малку потешко ќе ти биде...

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1412
18.5.2012 12:52:27   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77

e stvarno veke nemam sili ovaa nasa bedutija sinoke ni go skrati zivotot za 10god,izlegov da varam kafe vo letnata kujna a nea ja ostaviv na podot da si igra so igracki ,a mm na pc i mu rekov manuvaj oko nakaj M jas ke odam da varam kafe,a taa majstorica kako se e snasla od tie kuklickite sto se na baterii i sto se smeat ili plakaat site razlicni se i gi izvadila bateriite i si gi lapnala mm vika slusam deteto pocna da se davi koga poglednam taa bateriite vo usta i kremecka i nekako i brknal vo usta i i gi izvadil vleguvam jas toj celiot pobleden vika M za malku ke se zadavase gi lapnala bateriite od kuklata pa kako e uspeala da gi izvadi samo ne mi e jasno,ama aj pomina a ma za toa e kriv mm mu rekov manuvaj oko a toj nemoj fudbalot da mu izbega na pc,i eve ja sega dodeka pisuvam taa vo dubace set__a i mi go butna cersavot od trpezariskata masa a na masata ima cinija so ovosje e stvarno veke ne znam sto moze da i tekne,veke ni sekund nema da smeam da ja ostavam kako sto si imam navika taa vo dubace i si gleda miki maus a jas si rabotam i samo odam od soba na soba

Битно мт реагирал на време, а тек па што се ќе и испотекне да направи има да се чудиш! Мора да се пази! Него дај ставај по некоја точка запирка во постовиве, не се скржави, останавме без воздух читајќи user posted image

Леле Мацо не знаеш колку ти љубоморам во моментов! Мене одамна животна желба ми е бар еден ден да спијам до кога сакам user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Beatris RR -- 18.5.2012 12:53:53 >

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 1413
18.5.2012 12:52:31   
Maca25
Јас обично не легнувам откако ќе ја однесам Н. во градинка. Ама синоќа не спиев убаво, ме болеше грло и уво и сабајле си викам ај ќе си полежам малце...ама малце.user posted image

Икана срцка, фаќајте патот накај Маврово, на чист воздух. Уф како би отишла сега одма!!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1414
18.5.2012 13:30:56   
AnnaMolly RR
И јас така кога не одев на работа, си викам „Е, има да легнам откако ќе го однесам, па што сака нека биде“. И ќе дојдам дома, ќе поседам малку на компјутер и после не ми се легнува, па се каам попладнето.

Инаку, јас да се пофалам супер ми е на работа, најважно ми е што го работам тоа што сакам, пак си преведувам. Уште малку ќе излезат и моите вести нановиот сајт, па ќе ви пуштам да читате. Ама ако ми најдете грешки немојте да ми се смеете user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1415
18.5.2012 13:39:18   
Maca25
Какво смеење бе срцка!!! Баш ми е мило што си среќна на работа. Јас башка секој ден ве читам ама на македонски.

Непосредна врска до пораките: 1416
18.5.2012 13:42:46   
AnnaMolly RR
Мацо, ама да видиш колку ми е убава мојата англиска страна! Ако не се испофалам сама... user posted image

Башка се чувствувам како важен дел од тимот, си имам дел од сајтот само за мене! user posted image user posted image user posted image

Туку, ајде да каснеме нешто, мртва гладна сум од сабајле! Вака петочки едно тавче гравче!

user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1417
18.5.2012 13:53:45   
Annet
lele kaj ste be zenski ubavki;-))))jas od denes 8 dena alone ,bez mazeto,ama ako poise ke s esakame koa ke se vrati od pat;-))))moze pomalku tuka da me ima oti nemam vree da sednam na d...v ihihihh ajde imajte ubav vikend site;-)

Непосредна врска до пораките: 1418
18.5.2012 14:25:03   
mamicka77

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77

e stvarno veke nemam sili ovaa nasa bedutija sinoke ni go skrati zivotot za 10god,izlegov da varam kafe vo letnata kujna a nea ja ostaviv na podot da si igra so igracki ,a mm na pc i mu rekov manuvaj oko nakaj M jas ke odam da varam kafe,a taa majstorica kako se e snasla od tie kuklickite sto se na baterii i sto se smeat ili plakaat site razlicni se i gi izvadila bateriite i si gi lapnala mm vika slusam deteto pocna da se davi koga poglednam taa bateriite vo usta i kremecka i nekako i brknal vo usta i i gi izvadil vleguvam jas toj celiot pobleden vika M za malku ke se zadavase gi lapnala bateriite od kuklata pa kako e uspeala da gi izvadi samo ne mi e jasno,ama aj pomina a ma za toa e kriv mm mu rekov manuvaj oko a toj nemoj fudbalot da mu izbega na pc,i eve ja sega dodeka pisuvam taa vo dubace set__a i mi go butna cersavot od trpezariskata masa a na masata ima cinija so ovosje e stvarno veke ne znam sto moze da i tekne,veke ni sekund nema da smeam da ja ostavam kako sto si imam navika taa vo dubace i si gleda miki maus a jas si rabotam i samo odam od soba na soba

Битно мт реагирал на време, а тек па што се ќе и испотекне да направи има да се чудиш! Мора да се пази! Него дај ставај по некоја точка запирка во постовиве, не се скржави, останавме без воздух читајќи user posted image

Леле Мацо не знаеш колку ти љубоморам во моментов! Мене одамна животна желба ми е бар еден ден да спијам до кога сакам user posted image user posted image user posted image

hahaha beatris pa zapirki ima a za tocki enmam vreme se vrtam naokolu da ja gledam M, se zezam bidejki nabrzina pisuvam i zatoa,ali vetuvam ke si ja ispravam greskata.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1419
18.5.2012 14:37:41   
mamicka77
znam deka doprva me cekaaat iznenaduvanja od nejzina strana,ama koga e doma sveki zeme ja paze ja greota e da se pozalam za ova,ama sega ne se doma sezona e i po selo se non stop nemozam i do wc da otidam od nejze,eve preska otidov po drva za kaminot a taa vo dubace i zastanala do perdeto i go tegle koga vlegov mi se smee.

Непосредна врска до пораките: 1420
18.5.2012 14:42:31   
AnnaMolly RR
Мамичка, додека е уште мала ставај ја во креветче и кревај ја оградата. Јас така до година правев со Филип. На пример ако ми се оди во ве це го ставав во креветче, а тој не знаеше уште сам да се исправа и немав гајле.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1421
18.5.2012 14:46:56   
mamicka77

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

lele kaj ste be zenski ubavki;-))))jas od denes 8 dena alone ,bez mazeto,ama ako poise ke s esakame koa ke se vrati od pat;-))))moze pomalku tuka da me ima oti nemam vree da sednam na d...v ihihihh ajde imajte ubav vikend site;-)

aha anet mila jas od sreda ke bidam bez maze 8 dena,ama aj ke pomine,mora da se naviknuvam zapnal da odi za avganistan pa ako ne uspeam da go zadrzam nemam drug izlez:((((((((((((((((((((((

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1422
18.5.2012 14:55:07   
mamicka77

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Мамичка, додека е уште мала ставај ја во креветче и кревај ја оградата. Јас така до година правев со Филип. На пример ако ми се оди во ве це го ставав во креветче, а тој не знаеше уште сам да се исправа и немав гајле.

kreveceto e od montaznite,seuste ne znae da stane sama od kreveceto a uste e na gorno nivo,ama kade i da e ke me iznenade iza toa,bidejki pred nekoja vecer ne sakase da zaspie i ja staviv vo kolickata da gleda miki maus,i koga se vrtam taa sede vo kolickata ,ja staviv vo lezecka polozba,sama si stanala i zatoa ke pocne i od kreveceto da stanuva,ama jas pametna ke ja simnam na dolnoto nivo samo da go donese dusekot tatkomi,koga kupuvavme krevetce ne kupivme dusek,vikam zosto da zimate uste sega da zbira prasina ke zemete koga ke treba,i eve sinoke go izvestiv deka treba da donese i kade i da e do vikendot ke bide simnata na dolnoto nivo,pa kako majmun neka zirka od mrezava em ke i bide kako kos za igranjeuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1423
18.5.2012 15:05:35   
Pepelaska *
Ах мамичка, допрва се изненадувањата, само Господ да ги чува.М само паѓа, трча како улав цел е испотепан јас по него ама џабе веќе кога паднал, секунда е.А најново што му текнало е сега кога го возам во количка научил да се откопчува и сака да стане, ке ми летне негде некој ден

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1424
18.5.2012 15:15:41   
mamicka77

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR

Ах мамичка, допрва се изненадувањата, само Господ да ги чува.М само паѓа, трча како улав цел е испотепан јас по него ама џабе веќе кога паднал, секунда е.А најново што му текнало е сега кога го возам во количка научил да се откопчува и сака да стане, ке ми летне негде некој ден

taka e znam deka e sekund ama sto bide beljata posle dzabe,nego kako sto kaza neka gi cuva gospod pa se drugo e minlivo

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1425
Страница:   <<   < Претходна страница  55 56 [57] 58 59   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  55 56 [57] 58 59   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?