|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  56 57 [58] 59 60   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
18.5.2012 15:17:17   
Martins mom
Иии од кога немам дојдено на терасава. Епа сеа како гостинка треба некој кафе да ме послужи, нели? user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1426
18.5.2012 15:18:17   
vezilka RR
Никола не сака ни да чуе за количка, не можам да го пикнам, прета со нозе, раце, не сака. Така да единствено превозно user posted image средство сега ни е точачето (или точка, како што тој го вика), она со рачка за буткање, ама пак и на тоа ми станува и често така стоечки го возам..и само слушам коментари од страна, леле. на женава ќе и летне детево од точак.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1427
18.5.2012 15:19:49   
dostickage
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

Никола не сака ни да чуе за количка, не можам да го пикнам, прета со нозе, раце, не сака. Така да единствено превозно user posted image средство сега ни е точачето (или точка, како што тој го вика), она со рачка за буткање, ама пак и на тоа ми станува и често така стоечки го возам..и само слушам коментари од страна, леле. на женава ќе и летне детево од точак.

Ova kako jas da sum go pisuvalauser posted image
Pazete se ako vidite nekoja slaknata kako vozi dete ispraveno na sino tocace jas sumuser posted image
Nie ponekogas i se ispravame i na samoto sediste , malku ni e vaka sto stoime ispraveniuser posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1428
18.5.2012 15:24:57   
Џесика

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

Иии од кога немам дојдено на терасава. Епа сеа како гостинка треба некој кафе да ме послужи, нели? user posted image user posted image

Да ти текнеше порано на нас, Хурем Султанке, ќе ти принесев и локумче со кафето, ама некако те снема, срамота да ти кажам јас...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1429
18.5.2012 15:26:58   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

Ova kako jas da sum go pisuvalauser posted image
Pazete se ako vidite nekoja slaknata kako vozi dete ispraveno na sino tocace jas sumuser posted image
Nie ponekogas i se ispravame i na samoto sediste , malku ni e vaka sto stoime ispraveniuser posted image

Хи,хи, па дај ќе се споиме, па ќе викаат ене ги двене шлакнати со децана исправени во точаците. Никола се уште не научил да се исправа на седиштето, тој процес во моментов му е во фаза на учење. Ама не може кутриот уште е кус тоа да го изведе и се нервира оти не му помагам user posted image user posted image

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 1430
18.5.2012 15:31:17   
Pepelaska *

И ние исти сме кога го возам во него, тоа ми е за поблиски релации ама си станува , се врти, пушта музики на тоа главата од мечето и си пее, сите се вртат и си се смеат ама многу ми е гајле,
user posted image
еве кафе за султанката, ама да не дружиш почесто оти не ти варам пак да знаеш user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1431
18.5.2012 16:02:33   
Џесика

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Мамичка, додека е уште мала ставај ја во креветче и кревај ја оградата. Јас така до година правев со Филип. На пример ако ми се оди во ве це го ставав во креветче, а тој не знаеше уште сам да се исправа и немав гајле.

kreveceto e od montaznite,seuste ne znae da stane sama od kreveceto a uste e na gorno nivo,ama kade i da e ke me iznenade iza toa,bidejki pred nekoja vecer ne sakase da zaspie i ja staviv vo kolickata da gleda miki maus,i koga se vrtam taa sede vo kolickata ,ja staviv vo lezecka polozba,sama si stanala i zatoa ke pocne i od kreveceto da stanuva,ama jas pametna ke ja simnam na dolnoto nivo samo da go donese dusekot tatkomi,koga kupuvavme krevetce ne kupivme dusek,vikam zosto da zimate uste sega da zbira prasina ke zemete koga ke treba,i eve sinoke go izvestiv deka treba da donese i kade i da e do vikendot ke bide simnata na dolnoto nivo,pa kako majmun neka zirka od mrezava em ke i bide kako kos za igranjeuser posted image

Мамичка, ме интересира, колкаво е твоето жапче? колку има?

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 1432
18.5.2012 16:27:48   
mamicka77

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Мамичка, додека е уште мала ставај ја во креветче и кревај ја оградата. Јас така до година правев со Филип. На пример ако ми се оди во ве це го ставав во креветче, а тој не знаеше уште сам да се исправа и немав гајле.

kreveceto e od montaznite,seuste ne znae da stane sama od kreveceto a uste e na gorno nivo,ama kade i da e ke me iznenade iza toa,bidejki pred nekoja vecer ne sakase da zaspie i ja staviv vo kolickata da gleda miki maus,i koga se vrtam taa sede vo kolickata ,ja staviv vo lezecka polozba,sama si stanala i zatoa ke pocne i od kreveceto da stanuva,ama jas pametna ke ja simnam na dolnoto nivo samo da go donese dusekot tatkomi,koga kupuvavme krevetce ne kupivme dusek,vikam zosto da zimate uste sega da zbira prasina ke zemete koga ke treba,i eve sinoke go izvestiv deka treba da donese i kade i da e do vikendot ke bide simnata na dolnoto nivo,pa kako majmun neka zirka od mrezava em ke i bide kako kos za igranjeuser posted image

Мамичка, ме интересира, колкаво е твоето жапче? колку има?

8ipol meseci

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1433
18.5.2012 18:30:01   
Andriance

srce kaj nas duseceto na krevetceto e spusteno uste pred 2 meseca tocno...da vidis samo kako se nauci sam da se fakja za nego i da stanuva...ama kako i da e tamu posigurno odkolku na zemja dole dodeka te nema

inace ja kaj mama na gosti...se ispoiznerviram..go ostaviv so mm recisi zaspan kolku da zemam da gi pokrijam..se vrakjam oni igraat...i se otkazav

ete se pozaliv ajde sea cao

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 1434
18.5.2012 19:28:08   
mamicka77

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

srce kaj nas duseceto na krevetceto e spusteno uste pred 2 meseca tocno...da vidis samo kako se nauci sam da se fakja za nego i da stanuva...ama kako i da e tamu posigurno odkolku na zemja dole dodeka te nema

inace ja kaj mama na gosti...se ispoiznerviram..go ostaviv so mm recisi zaspan kolku da zemam da gi pokrijam..se vrakjam oni igraat...i se otkazav

ete se pozaliv ajde sea cao

ehhhhhhh andriance jas se veke otkazav od popladnevnite dremki od pola saat,i da saka ne i dozvoluvam neka kvici,ama barem ke zaspie vo22i30 h a ne da dreme do 00h pa nekogas i poveke,sto navika si fati okolu 19 19i30 zaspie i potoa mi dreme do niedno vreme...

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1435
18.5.2012 19:48:08   
Melanija RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Кј Костарика user posted image па така кажете на 3-4 мин од работа ми е ,ах ќе се караме.....па кога ќе се збирате викнете некогаш user posted image

Kako toa ti e na 3-4 min a jas ne znam user posted image user posted image user posted image user posted image pa i mene mi e tolku ahahha
jas sum vo Eos..ti?? Ajdeeee moze na kafesuvanje u skala a? ja denes kje idam najverojatno gledam fino vremence baska ne sum bila cela nedela

backi za site

vezilka RR и Andriance user posted image
Јас сега се прибрав сабајле до 10и30 и по 16часот сум слободна ,кога сакате пишете user posted image
Јас сум карши Пионерски дом Карпош

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1436
18.5.2012 19:53:56   
Snowhite RR
„Се е суета, целиот живот е сенка и сон. Залудно се трудиме ние луѓето, зашто и целиот свет да успееме да го придобиеме на крај сите одиме на едно место, каде што се и царевите и сиромасите...“
Забегав јас малку, ама ми остана во ум оваа мисла што ја кажа попот денеска на погребот на теткава. Денеска на погреб, вчера пеевме 6 месеци за свекор ми, а утре на свадба, значи животов е... не знам

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 1437
18.5.2012 20:02:12   
Џесика
Еј остај Сноувајт, кога има такви случки знаеме колку лесно не има па не нема, а за што губиме нерви и здравје... И кај нас првиот комшија до нас почина пред 2 дена, ненадејно, шокирани сме, и понекогаш мислам дека премногу сериозно го сфаќам и живеам животот...

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1438
18.5.2012 20:32:43   
Snowhite RR
Дури и премногу сериозно, најверојатно треба да се опуштиме и да ги сакаме тие околу нас и да не навлегуваме во конфликти со нив, зашто денеска го гледаш, а утре можеби не, па да не се доведеме во ситуација да се каеме за нешто што сме направиле или не сме направиле.
Туку утре идам во Скопје на свадба, ама за жал идам и одма си одам, баш ми е криво, се надевав дека ќе останиме да организиравме едно кафе, ама во друга прилика

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1439
18.5.2012 23:30:12   
Melanija RR
Што сме фини вака вечерно петочки ,дајте нешто за опуштање user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1440
18.5.2012 23:38:38   
Natuska85
Меланија зависи кој што би го опуштилuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1441
18.5.2012 23:41:06   
Melanija RR
Во право си user posted image
Може ова,нели?
user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1442
18.5.2012 23:44:20   
Natuska85
Убо изгледаатuser posted image ,ама не сум нешто за пиење вечерва.Како ми тргнало со јадењево боље би било што побрзо да легнам.Лелле многу апетит имам денесuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1443
18.5.2012 23:51:20   
Melanija RR
Ова како темпо пред свадби и матури user posted image леле знаеш дека и јас денес јадев дури 4 пати user posted image ,до времево е user posted image дежурен кривец за се

Непосредна врска до пораките: 1444
18.5.2012 23:54:39   
Natuska85
Не бе јас треба да добивам,мислам до тоа еuser posted image .Којзнае од кога не сум вечерала волку касно цел тањир макарони со многууу сирење го изкркав и сеа пред малку му украдов едно монте на син ми,ааа ќе пукнам неможам веќее

Непосредна врска до пораките: 1445
19.5.2012 0:19:10   
Maca25
Јас таман се спремив за гледање др.хаус и си чекам, и со почнува друга серија и се изнервирав максимално зошто не ми даваат веќе Хаус, кога што ќе видам: било 12 саат, а не 10 user posted image user posted image user posted image их, како лета времево!!!
Натушке, и мене денес се нешто ми се јаде, ама се воздржував ептен. Додуша сега изедов малце салатка, колку да не сум без ич.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1446
19.5.2012 0:24:07   
Andriance
A mor zencki kj ste user posted image
ajde vikende valjda ne se spava? nie se pribravme od kaj mama user posted image bebe nana ja i mm dremem ko starci nekoi na fb mesto da se zanimavame so popametni stvari user posted image
negi sutra seriozno kje idam na toj festivalot kaj sto kje ima mnooogu sladoled..ako e nekoj za pa da se druzime user posted image
Tuku...se spremate li bre za odmor? ja ne znam od kaj da pocnam sirota od sto se mi treba...ni peshkiri imam ni torba ni kupaci pffffff
ajde vikendashki edno martini da drmneme

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1447
19.5.2012 0:26:23   
nadica
jas sum za serviraj martini i po eden sladoled oti mene ne mi raboti friziderot user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1448
19.5.2012 0:29:02   
Melanija RR
Андријанче каде тоа ќе има сладолед?Да user posted image до таму
Едит; еве јас се спремам за одмор ,шворц ништо не планирам плус да купам user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 19.5.2012 0:30:10 >

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1449
19.5.2012 0:38:21   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Андријанче каде тоа ќе има сладолед?Да user posted image до таму
Едит; еве јас се спремам за одмор ,шворц ништо не планирам плус да купам user posted image

Vo TC Soravija...kje ima nekoj detski festival so revii pesni cuda a megjudrugoto i mnooogu sladoled ahahahha ajde utre okolu 12h na druzba

user posted image

nadica za mene i tebe em sladoledce em martini bianco...uf ama sum mu se navrtela na martinivo u posledno vreme ko alkoholicar nekoj bre

Непосредна врска до пораките: 1450
Страница:   <<   < Претходна страница  56 57 [58] 59 60   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  56 57 [58] 59 60   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?