|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  58 59 [60] 61 62   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
20.5.2012 13:22:03   
Ikana
Баш добро утро пијанице.....вчера мајка ми не расположи ептен, па како си мавнав 2 пивца око не ми трепна, и се легнав си заспав, до сабајле кома!!! ММ со бебето се занимавал, гледал фудбал, навивал, ја јок бе сестро, кома и полuser posted image
Затоа денес кога сум се разметела, у ваздух ја дигнав терасатаuser posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1476
20.5.2012 13:31:51   
kikicka
Абе не сте за дружење а? user posted image Се зезам ајде пишете во Бранот на РР кој сте за во Среда,каде и кога јас изгледа со Л ке доаѓам ке видеме. Инаку немам нет дома ,сега од кај мајка ми се гребам,добри сме,јас се изнашетав ,вечерно излегување топ ептен и времево ми се погоди.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1477
20.5.2012 14:25:41   
mamicka77
dobar den i od mene ajde stavajte kafe,zarem nikoj nema da pocasti od sabajle ili taka nedela pa ste se rascistile site po doma,jas samo sto zavrsiv i ete sednav da zemam zdiv i ke go molam maze da mi svare edno kafence da drmnam pa ke pravam rucekot,M si spie si nema gajle ovie dva tri noke dezurni bevme si igravme vo sred nok,svekor mi stanal po wc i ne slusnal kako mu zborime na miki maususer posted image sred nok,ama toa ti e

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1478
20.5.2012 14:27:46   
Pepelaska *

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Затоа денес кога сум се разметела, у ваздух ја дигнав терасатаuser posted image

Ikana, знаеш кај нас како велат ако метеш од сабајлеuser posted image , не си била мирна ноќеска user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1479
20.5.2012 14:39:40   
Maca25
Кикичке доаѓаш конечно!!?! супер!!
јас вчера бев на 10 годнини матура. Имавме дури и класен час, па после кафанче. Уште ме болат образите и стомакот од смеење! Ептен убаво си поминавме. затоа денес сум како зомби по дома. не ми се гледа убаво user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1480
20.5.2012 14:49:28   
Martins mom
Јас денес ништо не правев, а изгледа и нема да правам ништо. Оваа ми е поинаква недела. Одамна не сум имала ваков ден кога не правам ама баш НИШТО и да ви кажам право супер ми е! Ниту чистев, ниту готвев, ниту дете извадив да прошетам, ниту спиевuser posted image Два саати само сум спиена и сега кога Мартин ми спие наместо да нанам јас одма на РР трчам, а тоа кажува колку ми значитеuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1481
20.5.2012 14:51:04   
Ikana
Хахахаха не бе примерна бев вчера, сериозноuser posted image
Кикичке кажувај кога и каде да се чекаме!!! Едвај чекам да се видиме!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1482
20.5.2012 16:39:40   
Џесика
Денес не ја миев терасата, викам ај да ве оставам да прошетате, да не пљусне пак дождец...user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1483
20.5.2012 16:53:49   
Andriance
Auuuuuu gospoza Kikicka konecno u sk a??? aleluja..eve ja odma se upishuvam na spisokot ahahha zs mora da te izmknam do skala.
nie bevme denes so Fiao na dorucece da se podruzat i deca..sega poleka se spremam za svadba ama ic ne mi se ide..

ajde bre nekoe kafence ili koktelce?

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1484
20.5.2012 19:04:28   
arh_diz
Nie bevme cel den nadvor user posted image konecno da ni se pogodi ubavo vreme .M se iznatrca nikako da se izmori eve go uste si igra

Биди тоа што си

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1485
21.5.2012 1:26:13   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Auuuuuu gospoza Kikicka konecno u sk a??? aleluja..eve ja odma se upishuvam na spisokot ahahha zs mora da te izmknam do skala.
nie bevme denes so Fiao na dorucece da se podruzat i deca..sega poleka se spremam za svadba ama ic ne mi se ide..

ajde bre nekoe kafence ili koktelce?

znachi koga ne ocekuvas kje si pomines NAJTOP...od cela svadba si gi znaev samo dvete drugarki...ama se iznaigravme ko na nasa svadba user posted image taka fino lepo si se opushtiv duri 6 martinija..ne znam kako gi drmnav...super epten...sega se me boli...
a A baska mi kreva T....do sega samo ednas 38.1 i mu dadov paracetmol..inace celo vreme e 36,8 ili 37...utre kje go nosam za krvna slika cisto da bidma mirna...

ajde laku noc sviraaaci ....mi zujat ushite ne za drugouser posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 1486
21.5.2012 8:48:37   
Tanjat7880
user posted image
Dobro utro devojki,kako ste?!Nie trgnavme na ekskurzija ama Vodno ne se gleda od oblaci i taman ke stignat ke zavrneuser posted image  offfff koj ke go misli do 12casot..aj bidete pozdraveni

Непосредна врска до пораките: 1487
21.5.2012 9:09:32   
blond
Добро утро и од мене. Конечно прв викенд бев слободна и двата дена, ама ги поминав во матурски. Понеделнички добро ми тргна денот, со машко кафе (колегава почасти user posted image ). После кафето од Танја, еве да ве почастам вас со нешто слатко, на пример слатко од смокви, м???
user posted image

Имајте прекрасна лесна работна недела.

Андрианче, да си го променеш никот во Мартини ? user posted image

Непосредна врска до пораките: 1488
21.5.2012 9:21:21   
Џесика
Хахахаа Блонд ме изнасмеа со мартиниво... јас сум многу голем љубител на мартини, дома не се оставам без мартини, и тоа бело, ама сега кога и да го погледнам шишето или да пивнам, почнува да ми текнува на Андрианче user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 1489
21.5.2012 9:32:51   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Хахахаа Блонд ме изнасмеа со мартиниво... јас сум многу голем љубител на мартини, дома не се оставам без мартини, и тоа бело, ама сега кога и да го погледнам шишето или да пивнам, почнува да ми текнува на Андрианче user posted image

user posted image user posted image user posted image

Добро утро и од мене, јас се довлечкав некако до работа, се ме боли, ми се спие, тапа сум. Вчера и завчера не се прибравме дома, мислам дека цела енергија си ја потрошив, како ќе го поминам денов незнам user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 1490
21.5.2012 9:36:06   
Mihaela 2010
Aj zdravo i od mene,ja sum naspana,ama sum sama na rabota,kolegava mi e na odmor i cela nedela ke izginam..Inaku sum se popraila celi 3 kg,i denes kupiv dvopek ,patlidjan i maslinki ke jadamuser posted image ,utre salata ke si napraam i taka ke teram,ufff znaci tolku brgu stavam u kilaza toa cudo...

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1491
21.5.2012 9:47:36   
Natuska85
Добро утро и од мене.Сака некој кафе да ставам?user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1492
21.5.2012 9:54:13   
Џесика

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Добро утро и од мене.Сака некој кафе да ставам?user posted image

Хахаха, ти ко внука ми.... „Тето, сакаш да ти го испијам чајот?“ -Пукнав внучке, горам од желба!!! user posted image
Ај сега клај каве!!!

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1493
21.5.2012 10:28:13   
vanessa30
Jas sum za kafe. Deneska iznaspana i so elan da rabotam po doma. Se iznasestav sabotava i nedelava. lele vo sabotata eden kup nevesti vo park se slikaat sto ubavo se prisetiv na mojata svadba.

Koga ke se sobirate vo sreda vo casot???? vo skala????.
Jas moze da dojdam ama moram so bebus (nemam koj da go cuva), i se nadevam vremevo ke bide ubavo.
Inaku moram Skala da ja pofalam, tamu ja pravevme krstevkata za D i epten dobro bese spremeno od hrana od usluga, odlicno. Taka da ako nekoj planira da pravi krstevka letovo, najtoplo bi vi preporacala, plus lokacijata e odlicna, bidejki imavme mnogu deca na krstevkata, se iznatrcaa vo parkot.

Непосредна врска до пораките: 1494
21.5.2012 10:31:10   
sandriana RR
user posted image
Ajde, bujrum, koj e za drustvo-mene mi e 2ro kafe od sabajle-belki ke me rasvesti malku (posto user posted image od 5 sabajle me razdiga, a na birovo iam ton papiri za sreduvanje user posted image

Непосредна врска до пораките: 1495
21.5.2012 10:41:54   
temjana
Добро утро и од мене девојки мевојки. Ние не бевме во ск викендов,бевме на свадба во друг град и дефинитивно потврдувам дека поглупо и поисцрпувачко нешто од свадба НЕ ПОСТОИИИ. Значи никогаш не сум сакала свадби ама ајде пак се тешев со алкохол и цигари 5 кутии за една вечер а сега не пушам не пијам абе едно време се занесов кинев салфетки и кога се освестив цел тањир ми беше полн со ѓубреuser posted image Нејсе мм се изнаигра се изнаглупира не знаев кај да гледам како мало дете беше, ама ајде негови роднини се што сака нека правиuser posted image Што се однесува до збиранката со Кикичка и мене рачунајте ме, таман да ја подберам таа студентката да видам кај заглавилаuser posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1496
21.5.2012 11:01:37   
Yummy Mammy
Dobro utro zeni!
Sto e bre ova uste od sabajle so blagi i kolaci, treba li da slabeeme ili ne? Ide leto, i majkite na plaza treba da se pojavat :))))

Nego, koj ke mi kaze kako najlesno da stignam do My Market vo Ilinden? Ja barav Miana po pp, ama nigde ja nema (ako ne sum greska, ona zivee vo Ilinden). Gledam na web, negde pisuva edna ulica, negde pisuva druga ulica. Aj neka se prijavi ako ima nekoj od toj del na Sk, da mi objasni, da ne lutam. Imajte vo predvid deka pred dva dena doznav kade se naoga naselba Ilinden user posted image

Javi se Natasa982, ako sakas da bides suvozac i da menjas CD-a user posted image user posted image user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1497
21.5.2012 12:25:45   
Snowhite RR
Добро утро или добар ден за кого како. Си седиме еве со Михаил ние, има неколку брунчина на стомачето, чекаме да излезат уште за да потврдиме дека се сипаници. Да ви кажам право можеби не е убаво така да размислувам, ама барем дома си сум денеска со него, ем ќе одморам, ем ќе си поиграм со него. Инаку на одручек кога ќе си дојдам од работа, стално преморена, изнервирана.
Туку дај кажете идеја за ручек, не знам што да правам, не е еден ден ова, јас не знам кој го измислил ова јадењево, па не еднаш, туку по трипати на ден. Инаку преку глава ми е од месо, од викендов, сакам нешто со зеленчук да правам, грашок извадив па ќе видиме што ќе биде. Инаку викендов на свадба бевме во ресторан Ханибал во Маџари и многу ми се бендиса ресторанчето, па и летна бавча со базен имаше, екстра

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1498
21.5.2012 12:39:34   
Mihaela 2010
Добро утро или добар ден за кого како. Си седиме еве со Михаил ние, има неколку брунчина на стомачето, чекаме да излезат уште за да потврдиме дека се сипаници. Да ви кажам право можеби не е убаво така да размислувам, ама барем дома си сум денеска со него, ем ќе одморам, ем ќе си поиграм со него. Инаку на одручек кога ќе си дојдам од работа, стално преморена, изнервирана.
Туку дај кажете идеја за ручек, не знам што да правам, не е еден ден ова, јас не знам кој го измислил ова јадењево, па не еднаш, туку по трипати на ден. Инаку преку глава ми е од месо, од викендов, сакам нешто со зеленчук да правам, грашок извадив па ќе видиме што ќе биде. Инаку викендов на свадба бевме во ресторан Ханибал во Маџари и многу ми се бендиса ресторанчето, па и летна бавча со базен имаше, екстра

Isprzi pohovani tikvicki i naprai edna sopska salata prsti da izlizesuser posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1499
21.5.2012 12:45:48   
kikicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

Што се однесува до збиранката со Кикичка и мене рачунајте ме, таман да ја подберам таа студентката да видам кај заглавилаuser posted image

Ти може и порано ке ме запознаеш,ке те барам во канцеларијата ако сте сеуште во таа, 110, така??

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1500
Страница:   <<   < Претходна страница  58 59 [60] 61 62   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  58 59 [60] 61 62   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?