|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
19.5.2012 0:38:26   
Maca25
И јас може да одам на фестивалот утре, ама без дете. детето го праќам кај баба утре, не се виделе 2 недели, а јас да се прошетам малце.
Башка утре имаме организирано 10 години матура, прво класен час (ноќен час во 20:30), па после кафанче.
Ајде ако се собирате утре за на фестивалот, пишете.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1451
19.5.2012 0:40:16   
Melanija RR
Ја морам накај битпазари да се достокмам за свадба утревечер,ама Скала од понеделник не бега user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1452
19.5.2012 0:46:27   
Maca25
А Андријанче ни е резидент таму. user posted image user posted image user posted image Јас уште следната недела сум слободна, после почнувам да работам. Ќе ја искористам за кафиња и релаксација user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1453
19.5.2012 0:49:47   
Melanija RR
Андријанче бирај ден и резервирај кафе за рано наутро и пиши рапорт user posted image
п.с.без понеделник
Леле сега се сетив преку АВРМ запиша некој курс за нешто?Од утре почнува курсот по италијано

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1454
19.5.2012 1:00:03   
Џесика
zenski ja sea se pribrav na drugarka mi rodenden I bese pa na plostad na festival naa hrana se iznajadov lazanji pa cokoladna torta,pivo vino za rucek uzo, ko gajda sum... ali martinivo me raspolozi uste toa ne mavnav denes

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1455
19.5.2012 7:37:54   
Beatris
Ај добро утро! Има ли некој вампирест викендаш како мене? Ако има нека става кафе зашто јас не см у стање да го најдам кафето

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1456
19.5.2012 8:06:07   
taisa
dobro utro jas bi stavila ama neznam kako

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1457
19.5.2012 8:12:00   
cleo
Dobro utro ranobudnici. Eve i jas da se prijavam za kafe,no neznam kako se stava. Ne znaev deka poslednive meseci od bremenosta tolku vlijaat na rasipuvanje na sonot...

(Одговор на членот taisa)
Непосредна врска до пораките: 1458
19.5.2012 8:26:22   
Felly RR
Добро утро, еве кафето нека биде од мене.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот cleo)
Непосредна врска до пораките: 1459
19.5.2012 8:29:58   
cleo
Auuuu Felly aj kafeto, ama kakva strv me fati za tie kolačinjata pozadi vaka po sabajle...mmmmm.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1460
19.5.2012 9:18:11   
sandriana RR
user posted image
Ajde,i od mene kafe i kolacici: vajda pobrzo ke mi pomine denov na rabota,vaka so vas user posted image

(Одговор на членот cleo)
Непосредна врска до пораките: 1461
19.5.2012 13:24:57   
Ikana
Добар ден жени, како сте?
Ние еве по дома уште се пресоблакаме, пелени менуваме и така натаке....планираме да шетнеме ако издржи времево убаво....поздравче!!!

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 1462
19.5.2012 13:28:49   
Maca25
Хелоу! Јас сум сама дома!!! Уживам!! Мм ја однесе Н. кај мајка му...user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1463
19.5.2012 13:29:34   
Ikana
Лелеееее Маца, жити се кажи како да постапам во ситуацијава да киднам на шопинг хахахахuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1464
19.5.2012 13:34:57   
Maca25
Оставај детето кај мама или свеки и да те нема неколку саати!!! Башка ако го оставиш кај мама може да пиеме кафе. user posted image

Непосредна врска до пораките: 1465
19.5.2012 13:37:12   
Ikana
Еххх срцка, само јас не се најдов најпаметна сабајлево, ми се јави мајка ми, во комшии ми е, па се најави на гости за саат време....туку можам ептен субверзија да и направам, да и ја тутнам бебка и да ме нема ахахахаха user posted image

Непосредна врска до пораките: 1466
19.5.2012 13:38:11   
Maca25
уште поубаво...М. дома со баба, ти шетај. Може и ќе ти потсуреди по дома...фин ти е планов!!user posted image

Непосредна врска до пораките: 1467
19.5.2012 13:40:47   
Ikana
Не не туку ми носи некои работи да ги пробам што ги купила хахахах....работава џандар збира user posted image

Непосредна врска до пораките: 1468
19.5.2012 13:42:56   
Maca25
Мајка ми веќе си знае..кога оди да купува, купува по 2, и за мене и за нејзе. Иначе нејзиното би било веднаш мое (ако ми се свиѓа). Исто и јас кога купувам нешто, одма пута 2.

Непосредна врска до пораките: 1469
19.5.2012 13:46:40   
Ikana
Лелеее не ми се верува!!! Значи истата сум...идам на гости и роварам по шкафови и си земам што ми се свиѓа, и ме знае мајка ми и купува и за нејзе и за мене...хехехех бутик Мама!!! user posted image

Непосредна врска до пораките: 1470
19.5.2012 13:50:28   
Maca25
Јас сум иста. Одма да прочепкам што има ново, дали е по мој вкус, дали ми е точно и одма позајмувам user posted image
Него, има некој за кафе во центар!?

Непосредна врска до пораките: 1471
19.5.2012 13:52:38   
Ikana
Ја би радо, али заглавена сум домаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1472
19.5.2012 23:31:56   
Andriance
C c c c c c ne mi se veruva deka denes na terasa recisi nemalo nikoj..kaj ste setale mor
ja bogami se ostaviv kvalitetno..prvo do gtc pa niz plostad pa aj do park ( U tomce Sofka ne u skala user posted image ) pa nazad u centar pa ajde na rucece pa i jumbo...i dojde 20h uste malku na detska ulica i domce pupunec user posted image
mislam deka i utre kje imame fino vremence pa da go iskoristime

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 1473
20.5.2012 12:33:16   
kikicka

Цуцкии кај сте бе, јас снемав нет дома ,до утре би требало да се среди па ке ве дружам пак,јас Среда доаѓам во СК. Ајде да организираме дружба а?

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1474
20.5.2012 12:33:25   
Pepelaska *
Добро јутро пијаницеее !!!user posted image

кај сте бе денеска сите, се печите на сонцево а.И јас расположена денес, вчера бевме на свадба кај ем комшија ем другар на мм. ем школска и колешка од факс мене.Супер беше, весело , невестата преубава и тн.Мене ми тргна со свадбиве годинава, ајде уште од сестра ми да помине и после раат сме.

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1475
Страница:   <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?