|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
8.6.2010 22:38:12   
omorfo89
Cestitki na site novi trudnici user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 476
9.6.2010 1:59:17   
anusha
site treba da bideme silni i trpelivi im cestitam na idnite mami4ki od se srce  pa se nadevam deka za nekoj 10 dena i kaj mene ke pokaze user posted image

(Одговор на членот omorfo89)
Непосредна врска до пораките: 477
9.6.2010 11:24:25   
suzeto
uste eden den cekajne douser posted image

(Одговор на членот none)
Непосредна врска до пораките: 478
9.6.2010 12:25:33   
none
zosto uste eden den kolku suzeto ti kasni,sega jas tebe te teram test da napravis a jas na 8 ili 10 kako bese napraviv ajde navivam za tebe da si po mene souser posted image

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 479
9.6.2010 15:34:22   
suzeto
ne mi kasni ni eden den nego 14 den od inseminacija ...utre treba da pravam test

(Одговор на членот none)
Непосредна врска до пораките: 480
9.6.2010 16:35:26   
biljana16
Ajde suzeto navivame za user posted image .

Непосредна врска до пораките: 481
10.6.2010 9:26:05   
suzeto
user posted image user posted image neznam sto se sluci ali imam nesto kafeavo izgleda se ispusti plodotuser posted image user posted image ako bese fateno...denes mi e 14 den

(Одговор на членот biljana16)
Непосредна врска до пораките: 482
10.6.2010 9:32:35   
arh_diz
suzeto ne se razocaruvaj legni i smiri se . I pocekaj da vidis dali ke dobies ili mozebi si bremena ako si pod stres ke si napravis poloso .

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 483
10.6.2010 14:01:18   
suzeto
a sto znaci toa kafeavoto dali nekoj znae....sega doagam od kaj maticniot na eho seuste ne se gleda nisto mi rece za nekolku dena da odam pak, zedov test za bremenost utre ce napravam neli treba so prva mokraca....posle ce se javam vo sistina da vidime sto ce mi recat

Непосредна врска до пораките: 484
10.6.2010 20:12:02   
fiore
ne se sekiraj suzeto misli samo pozitivno.nemoj da se opteretuvas so taa misla deka nesto ne e vo red.bidi samo smirena i opustise.daj boze da si bremena ti drzam sreka i se nadevam ke dobies ubavi rezultati i ke ne izraduvas souser posted image .pozzz.

Непосредна врска до пораките: 485
10.6.2010 21:05:59   
suzeto
daj boze da e sve vo red....edvaj go cekam utresniot den

(Одговор на членот fiore)
Непосредна врска до пораките: 486
10.6.2010 23:03:24   
riba79
se nadevam deka si user posted image ..samo pozitivno misli i ti rosakuvam utre da vidisuser posted image user posted image ova ti e prva bremenost?pozdrav

Непосредна врска до пораките: 487
11.6.2010 10:37:14   
suzeto
ne sum user posted image testot e negativenuser posted image ........imam edno dete 5 godini ima i za nego ne mozev da ostanam bremena 5 god po bolnici non stop i sega evo pak 2 god.ne saka da fati,sakav uste edno da ne e sam. non-stop mi veli nie koga ce imame doma bebe, a inace nemav namera da pominuvam niz istoto ,a imam i endometrioza ako dojde do nesto da se vadat jajnicite da rodev barem uste edno

< Поракaта ја уредил suzeto -- 11.6.2010 10:47:22 >

(Одговор на членот riba79)
Непосредна врска до пораките: 488
11.6.2010 19:46:05   
none
suzeto ne se razocaruvaj imas edno neka e zivo i zdravo ke dade gospod uste edno,a sto da kazam jas sega go cekam prvoto ajde sledniot mesecuser posted image

Непосредна врска до пораките: 489
11.6.2010 20:01:33   
suzeto
non-stop me prasuva koga ce imame nie bebe i od taa gledna tocka se resiv da pokusam za vtoro,ama evo pak tesko 2 god po lekari i ne saka pak da se fati a prethodnite 2 ne gi brojam ne odev na lekar i ne se racunaat mada zaedno se 4 god.deka nemozam da zabremenam

(Одговор на членот none)
Непосредна врска до пораките: 490
14.6.2010 11:38:03   
Luci
Zdravo na site, jas sum od denes nov clen na ovaa preubava web strana. Mi treba sovet, so deckoto podolgo vreme probuvame da ostanam bremena,skoro godina-godina i pol i nikako da se fati, se do ovoj moment koga mislam  deka sum bremena. Mi kasni 2-3 dena i nekako imav cuvstvo deka sum. Kupiv vcera test i imase user posted image ili user posted image ama vtora crta bese za nijasna pobleda od prvata, za da ne bidam vo nedoumica si zakzav za utre eho kaj mojot maticen ginekolg, D-r Stamboliev, pa se nadevam koencno ke se izraduvam i ke go dobieme toa sto i dvajcata silno go posakuvame. Sto mislite vie, dali e mozno da sum bremena ili ne?

(Одговор на членот omorfo89)
Непосредна врска до пораките: 491
14.6.2010 11:43:44   
Maca25
Луци добредојде на РР.
Мислам дека е уште рано за нешто да се види или покаже на ехо, но чим тестот покажал user posted image тогаш мислам дека си бремена!!! Иако втората цртичка била побледа, сепак е втора црта user posted image . Можеш преку крв да дознаеш дали навистина си бремена. Но јас мислам дека тоа е тоа.
Види што ќе ти каже гинекологот, па пиши ни. Уште една трудничка на повидок user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 492
14.6.2010 13:19:40   
arh_diz
Luci dobredojde na RR
Stom si videla i vtora crta sigurno si bremena . Ti posakuvam ubava breenost. Na mene 5 dena mi kasnese i na eho se vide deka sum bremena

Биди тоа што си

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 493
14.6.2010 13:28:27   
Bogdancanka
Добредојде Луциuser posted image user posted image user posted image имај пријатна дружба на рр со сите насuser posted image user posted image user posted image
Честитки за нашата новаuser posted image на рр имај си лесна бременост

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 494
14.6.2010 23:31:02   
pinokio2010
Luci dobredojde i cestitkiuser posted image user posted image user posted image
Vtora crta e vtora crta pa kolku saka neka bide bleda user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 495
14.6.2010 23:32:33   
pinokio2010
Mene mi e denes 8 dc i pocnavme so "aktivnosti" aktivnouser posted image  
Aj moze ovoj mesec ke vidam i jas dve crti..user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 496
15.6.2010 8:47:54   
biljana16
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prekrasna vest ti posakuvam lesna bremenost.
Pinokio opusti se samo i uzivaj i da se nadevame deka ke ni ja kazes najubava vest za 15 dena user posted image .

(Одговор на членот pinokio2010)
Непосредна врска до пораките: 497
15.6.2010 9:39:06   
nati2
Dobrodojde Luci, cestitki sigurno si bremena.
Pinokio, leto e idealno vreme za opustanje i te cekame so user posted image crticki

(Одговор на членот biljana16)
Непосредна врска до пораките: 498
15.6.2010 9:42:55   
Палешка РР
Уште една трудница! user posted image Добредојде и убава дружба на РР, а и прекрасна и лесна бременост ти посакувам!user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот nati2)
Непосредна врска до пораките: 499
15.6.2010 10:00:38   
Bogdancanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: pinokio2010

Mene mi e denes 8 dc i pocnavme so "aktivnosti" aktivnouser posted image  
Aj moze ovoj mesec ke vidam i jas dve crti..user posted image

ајде Пинокио мила стискаме палци дај боже овој месец да ги видиш посакуванитеuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот pinokio2010)
Непосредна врска до пораките: 500
Страница:   <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?