|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
15.6.2010 11:31:58   
Luci
Vi blagodaram od se srce na site za podrskata sto mi ja davate, sitno brojam do oficijalniot odgovor na mojata 'bremenost', i se nadevam ke bide pozitiven, popladnevo odam na ginekolog pa stom se vratam doma odma ke ve izvestam site

(Одговор на членот omorfo89)
Непосредна врска до пораките: 501
15.6.2010 13:20:14   
riba79
Devojki da vi se pofalam,vcera posle 8 dena docnenje na menstruacijata ,napraviv test i mi pokaza user posted image user posted image od koi vtorata se glesdase mnogu ubavouser posted image .Sakam da prasam dali odma da odam na ginekolog ili da pocekam nekoj den..So kerkata koga bevuser posted image otidov posle 2 nedeli taka da sega se mislam dali odma ke se vidi.pozdrav

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 502
15.6.2010 13:33:01   
Bogdancanka
честиткиuser posted image user posted image user posted image user posted image значи имаме уште една user posted image на рр уживај мила во секој момент на бременостаuser posted image user posted image user posted image ајде да ни се множат user posted image user posted image user posted image на рр

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот riba79)
Непосредна врска до пораките: 503
15.6.2010 13:37:25   
arh_diz
Cestitki riba79 imaj ubava i lesna bremenost
I vleci gi za nos nasite RR koi sakaat da zabremenat

Биди тоа што си

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 504
15.6.2010 13:40:55   
biljana16
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ti posakuvam lesna bremenost. Na lekar mozes da odis vednas stom ti kasni 8 dena.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 505
15.6.2010 13:43:14   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: riba79

Devojki da vi se pofalam,vcera posle 8 dena docnenje na menstruacijata ,napraviv test i mi pokaza user posted image user posted image od koi vtorata se glesdase mnogu ubavouser posted image .Sakam da prasam dali odma da odam na ginekolog ili da pocekam nekoj den..So kerkata koga bevuser posted image otidov posle 2 nedeli taka da sega se mislam dali odma ke se vidi.pozdrav

Честитки и од мене...user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 506
15.6.2010 15:45:12   
vezilka RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Уф, колку убаво..Честитки и гушки и од мене и ти посакувам лесна бременост.Со 8 дена доцнење и со позитивен тест дефинитивно можеш да појдеш кај гинекологот.

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 507
15.6.2010 15:50:41   
Калина28

Честитки и од мене, можам да замислам како се чувствуваш.... јас си го чувам уште тестот..хеех user posted image  ајде со лесно и се дружиме овде....

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 508
15.6.2010 16:30:06   
pinokio2010
Lele kolku ubava vest! Riba79 cestitki i od mene do tebe i soprugotuser posted image user posted image user posted image  Da si imas ubava i lesna bremenost. Da ti pomine prekrasno bez najmalku grizi i za user posted image  vo race da si go drzis najubavoto user posted image
Tolku bilo ubavo ovde so vas, mnogu pozitivna energija sirite, sekoj den ubavi vesti,user posted image ma garant site ovoj mesec ke ostaneme user posted image Pa na ova zestinive, ne da ke se opustis, ke se stopis..a baska i so da praime drugo, nadvor ne e za setanjeuser posted image

(Одговор на членот Калина28)
Непосредна врска до пораките: 509
15.6.2010 17:27:50   
riba79
Vi blagodaram na site na cestitkite user posted image i im posakuvam na site onie koi gi cekaat svoite user posted image user posted image sto poskoro da si gi vidat...e seuste sum kako vo trans zasto se nadevav deka ke se vrabtam posle 3 g..ama sega treba toa da go odlozam ama ne mi e teskouser posted image na nikogo seuste ne sme kazale zasto cekam da odam na ginekolog..znae samo mm.pozdrav i ke pisam koja nedela sum otkako denovive ke odam na lekar

(Одговор на членот pinokio2010)
Непосредна врска до пораките: 510
15.6.2010 17:30:35   
riba79
pozdrav do luci se nadevam deka si user posted image ,dobredojde na RR .izgleda imame zaednicki nesta toa sto i mene mi e Stamboliev d-r ama od sega od mart i toa deka i dvete sme bremeni vo ist perioduser posted image jas za mene vcera razbrav pa planiram da odam na lekar.pozdrav i pisi ni detali

Непосредна врска до пораките: 511
15.6.2010 17:44:00   
bushavka
riba79 cestitki i od mene, imaj ubava i lesna bremenost. ti prakame user posted image user posted image user posted image  jas i moeto mese.user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 512
15.6.2010 19:09:23   
delfinka
cestitki za novatas trudnica!
Luci pisi so napravi ti???

sekoj e blagosloven ako veruva vo boga

(Одговор на членот bushavka)
Непосредна врска до пораките: 513
15.6.2010 20:30:03   
Luci
Bremena sum definitivnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Yeeeeeeeee, mnogu sum srekna. Kraen termin mi e 16 fevruariuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 514
15.6.2010 20:49:31   
riba79
Cestitkiuser posted image user posted image user posted image user posted image i jas treba da odam da mi potvrdi kolku nedeli si bremena?mene posledna menst.mi bese 9 maj.pozdrav

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 515
15.6.2010 20:51:17   
Luci
user posted image user posted image user posted image Riba79 cestitki i od mene i ti posakuvam lesna bremenostuser posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 516
15.6.2010 20:57:18   
Luci
Riba 79 Jas bev prilicno zbuneta denes, posledna mens. mi bese na 12 maj i mi rece deka sum 4 nedela, ama sega se mislam i mi e cudno da sum 4 nedela, hmmm sto znam, na kontrola sum za 15 dena, srceva reakcija nemase posto e uste rano ama za 15 dena koga ke odam bi trebalo da ima, edvaj cekam da go slusnam toa malo srcence kako cukauser posted image Mi prepisa aspirin 100, Tifol i Utrogestan 200 i mi preporaca da se odmaram mnooogu. Ti koga ke odis na pregled?

Непосредна врска до пораките: 517
15.6.2010 21:03:17   
Anushka
девојки мои драги, Рингерајки сакани, ве гушкам идни мајки! Среќна сум за вас  очекувам да не` известувате како ви растат бебињата во мешињата...user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 518
15.6.2010 21:11:23   
riba79
Utre ke zakazam a zosto ti prepisal aspirin 100 i utrogestan?ova ti e prva bremenost pretpostavuvam

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 519
15.6.2010 22:15:13   
puze
cestitki i od mene do dvete novi mamicki na forumov imajte lesna bremenost.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 520
15.6.2010 22:28:20   
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

Riba 79 Jas bev prilicno zbuneta denes, posledna mens. mi bese na 12 maj i mi rece deka sum 4 nedela, ama sega se mislam i mi e cudno da sum 4 nedela, hmmm sto znam, na kontrola sum za 15 dena, srceva reakcija nemase posto e uste rano ama za 15 dena koga ke odam bi trebalo da ima, edvaj cekam da go slusnam toa malo srcence kako cukauser posted image Mi prepisa aspirin 100, Tifol i Utrogestan 200 i mi preporaca da se odmaram mnooogu. Ti koga ke odis na pregled?

Леле и мене последна менструација ми беше 12 мај но 2009user posted image . Луци имај лесна и убава бременост и спремај се за user posted image како подарок за Валентинuser posted image

Риба 79 честитки и за тебе. Се радувам на такви убави вести.user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Тања -- 15.6.2010 22:29:43 >

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 521
15.6.2010 22:35:30   
soncenceto
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vi cestitam devojcinja i uzivajte vo bremenosta so lesno da vi se denvive i  user posted image   user posted image  cvetce za dvete idni mamickiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 522
15.6.2010 22:40:34   
biljana16
user posted image user posted image user posted image user posted image . Prekrasni vesti. Vi posakuvam lesna bremenost i na dvete.

(Одговор на членот soncenceto)
Непосредна врска до пораките: 523
16.6.2010 10:32:12   
prvenka
Cestitki i od mene za dvete novi trudniciuser posted image user posted image user posted image user posted image Imajte lesna bremenost i uzivajte vo sekoj moment od bremenosta

(Одговор на членот biljana16)
Непосредна врска до пораките: 524
16.6.2010 11:02:46   
Luci
Da da, prva bremenost mi e i sum presrekna. Za Utrogestanot mi rece deka ima funkcija za odrzuvanje na nivoto na progesteronot i za zadrska na plodot, da se zacvrsti vo postelkata, a za Aspirinot ne go ni prasav, imalo potreba stom mi go prepisal ( a mozebi i deka ne mozev zabremenam skoro 1 godina)

Непосредна врска до пораките: 525
Страница:   <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?