|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  53 54 [55] 56 57   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
15.11.2010 22:43:45   
misla
ma mozno e i da si bremena..kaj mene sekogas e redovna kako svajcarski sat :))) a ne veruvam deka e od apcinjata..tie se na bilna baza..ti gi prepisa doktor ili? za sto se tie..jas od sledniot mesec planiram da pocnam so macina treva imas slusnato za nea,dali dava efekt?

(Одговор на членот cleo)
Непосредна врска до пораките: 1351
15.11.2010 22:47:29   
cleo
Ne mi gi prepisa doktor, sama gi zedov na svoja raka zasto se od bilki. A za Macina treva imam slusano deka pomaga pri zabremenuvanje, no koga jas ja pobarav vo bilna apteka ja nemaa i mi rekoa da ja baram na Bit pazar. Jas ne mozam da se maftam po pazari,, nemam ni vreme, pa si gi zedov ovie od Zegin so slicna namena se.

(Одговор на членот misla)
Непосредна врска до пораките: 1352
15.11.2010 22:49:41   
misla
abe malku poveke i samite preteruvame mnogu vo toa se koncentrirame i ne go ostavame organizmot da si ja vrsi svojata rabota ali ke bidi..i ti drzam sreka da si bremena..

(Одговор на членот cleo)
Непосредна врска до пораките: 1353
15.11.2010 22:56:21   
cleo
Da mila, no makata ne tera na toa. Jas imam pred mnogu skoro i  edno neuspesno ivf, i od togas sum skroz izremetena i fizicki i psihicki, ako me razbiras. Ama mora da se nadevame, sto drugo ni preostanuva. A velis ne bi trebalo da e od apcinjata? Sto mislite drugite? Pozdrav

Непосредна врска до пораките: 1354
15.11.2010 23:17:24   
veckasr
cleo vo pravo si  koga se borime so godini so sterilitetot  normalno oti ke si umisluvame simptomi na bremenost

(Одговор на членот cleo)
Непосредна врска до пораките: 1355
15.11.2010 23:33:10   
Beluvce
celo jas veke od ovulacijata imav bolki vo stomakot i jajnicite ama ne postojano, tuku na momenti,vo petokot zabelezav iscedok bez miris, a od sabotata vecerta ne me bolat gradite tuku bradavicite i toa mnogu na epten nezen dopir se osetlivi i ne mozam da spijam na stomak od so me bolat, a vo nedelata naprvaiv test 4 dena pred vreme bidejki bev premnogu nervozna  i izbuvnuvav za nisto, a i se cuvstvuvav kako da me ima pregazeno voz....doma imav test i vednas go napraviv

(Одговор на членот veckasr)
Непосредна врска до пораките: 1356
15.11.2010 23:33:41   
misla
cleo imaj nadez za se i nemoj da se razocaruvas..jas ne veruvam da e od apcinjata..jas nepijam apcinja pa isto imam bolki vo jajnicite ne celo vreme..poduvuvanje na stomakot,zestini a gradite ne bolat ic..takvite simptomi gi imase i beluvce..i kaj e gospod nikoj ne e ..nemoj samo da se sekiras opusteno i site ke imame po kogo da vikame i da se karame eden den user posted image

Непосредна врска до пораките: 1357
16.11.2010 6:49:35   
elka
Cestitki beluvce imaj lesna i ubava bremenost pozdrav

Непосредна врска до пораките: 1358
16.11.2010 10:45:37   
prettygirl
beluvce cestitki i od mene imaj lesna i ubava bremenost pa ke si se druzime tuka negde sme user posted image user posted image user posted image  ti rekov samo opustenooo user posted image

(Одговор на членот elka)
Непосредна врска до пораките: 1359
16.11.2010 10:57:20   
Glück90
user posted image user posted image user posted image user posted image cestitki beluvce ti posakuvam lesna bremenost i gospod da ti podari zdravo i zivo user posted image user posted image user posted image user posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот prettygirl)
Непосредна врска до пораките: 1360
16.11.2010 11:23:25   
arh_diz
Cestitki beluvce imaj lens bremenost, I vleci gi za nos site ONI koi se obiduvaat da zabremenat

Биди тоа што си

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 1361
16.11.2010 14:25:49   
lete
zdravo kako ste se izvinuvam sto kasnam na odgovor napraviv beluvce vo ponedelni so treta mocka na pocetok se bese nejasno cela povrsina crvena i  posle 3 minuti osta na samo edna crta i taa nejasna uste sum vo iscekuvanje sega ili ke dobijam ili ke zabremenam se nadevam na vtoroto beluvce najsrekna sum za tebeeee najmilo mie isto kako i jas dasum pozdrav sega drzimi mene sreka

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1362
16.11.2010 14:31:42   
misla
jas dobiv :(((( ali toa e nemozam nisto da smenam se nadevam idniot mesec ke gledam poveke da se trudam ovaj i ke pravam testovi za ovulacija...koj se najdobri testovi? kazuvaj beluvce :))) ti gi pravese ovaj mesec

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1363
16.11.2010 15:26:54   
Beluvce
misla nema razocaruvanje...sledniot mesec novogodisen podarok ti pustam sreka.
lete ne se razocaruvaj dodeka nemas dobieno ima nadez so tebe sme...srekno

Непосредна врска до пораките: 1364
16.11.2010 16:46:24   
maripoza
user posted image user posted image честитки за новатаuser posted image и да ни се множат многу многу user posted image повеке

понекогаш добро е кога ке го послушаш срцето...дозволи тоа да ти каже.....

(Одговор на членот Beluvce)
Непосредна врска до пораките: 1365
16.11.2010 18:58:24   
misla
fala beluvce mnogu za podrskata..koj testovi gi koristese ti za ovulacija? i kako gi koristese koga pocna so niv i kako..te molam koga ke imas vreme objasnimi toa..fala

(Одговор на членот maripoza)
Непосредна врска до пораките: 1366
16.11.2010 20:30:18   
Beluvce
misla ti odgovoriv na privatna poraka

Непосредна врска до пораките: 1367
16.11.2010 22:02:26   
prettygirl
misla dali ti stigna privatnata poraka?

(Одговор на членот Beluvce)
Непосредна врска до пораките: 1368
16.11.2010 22:34:36   
misla
prettygirl ne mi ima stignato privatna poraka od tebe..probaj pak da mi pratis..

Непосредна врска до пораките: 1369
16.11.2010 23:08:59   
cleo
Dragi moi, bolkite koi gi custvuvav vo jajnicite veke gi nemam od deneska. Osekam samo kako pritisok vo dolniot del na stomakot. No, se uste mnogu mi se spie i umorna sum. Sega se prasuvam dali toa izminative denovi mozebi bese ovulacija ili nesto drugo...???user posted image   Verojatno ke go znam odgovorot za edno 10 dena...user posted image

Непосредна врска до пораките: 1370
17.11.2010 11:49:03   
Glück90
rr da ve izvestam deka pred dva dena bev na ginekolog i se e ok i sega treba da odam da mi napravi ispituvanje na hormonite.inace mi kasni 2 dena i nemam nikakvi bolkiuser posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот cleo)
Непосредна врска до пораките: 1371
17.11.2010 11:59:19   
prettygirl
ajde cekame ubavi vesti user posted image

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 1372
17.11.2010 16:23:29   
lete
luge jasum tuka i seuste so nadez nemam dobieno i se nadevam deka nema da dobijam i mene mnogu me bolat bradavicite vo stomakot nemam maka neme boli ni najmalku imam sega nekoj bezboen iscedok bez miris ama ne e obilen do denes e 9 ti den kako mi kasni do petok ako ne dobijam sigurno ke odma ili na ginekolog ili ke praam test na krv i mnogu mise spie zamorna sum ne mozam ni na noze da stojam ili mie psihicki ili ima nesto vremeto ke pokaze se nadevam deka ima pozdrav beluvce misla drzete mi sreka

Непосредна врска до пораките: 1373
17.11.2010 16:25:44   
anebebe
ajde lete ti drzime sreka da ne izraduvas i ti pa po tebe i site dr sto ocekuvameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1374
17.11.2010 16:49:30   
misla
lete jas sum sigurna deka ti si trudna..i utre da napravis test ke izlezi deka si trudna..zatoa sega smireno ne si pravi stres deka bebceto ne saka mama da bidi nervozna user posted image

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1375
Страница:   <<   < Претходна страница  53 54 [55] 56 57   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  53 54 [55] 56 57   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?