bebence19 -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (7.2.2013 10:05:01)
|
zdravo eve me mene pak uste malku eve kako cela godina se obiduvame za[sm=rozacrtici.gif] [sm=modricrtici.gif] i pak nisto i ovoj mesec mi docni ama ne se nitu nadevam postojano se povtoruva istoto, veke razmisluvame za se, koga odam na lekar mi vikaat abe moze da e od stres policisticni jajnici ama ne e strasno i pak se obiduvame se nadevame mm e mnogu optimis mi vika ajde ednas imavme[sm=modricrtici.gif] ako se sekavate pisuvav koga gi vidovme pa posle ne utvrdi bremenost pa dve nedeli imav postojno krvarenje za da mi kazat deka samo sum se prirodno cistela, posle na kontrola pap test vo red, hormoni vo red (prolaktinot za 1 pokacen mi rekoa ne e problem) mikrobiologija vo red, kako sto rekov sakame da go prosirime ispituvanjeto mm da odi da se proveri a i jas da idam do nekoja od privatnite kliniki da me podetalno pregledaat, a kaj i da procitam pisuva posle godina godina i pol e ubavo da se pocne so ispituvanje, pa kazete mi sovet od kade da pocnam, iskustvo, ili samo da se nadevam i da prodolzime da se obiduvame moze samo da odmoram malku od rabota rabotam sekoj den osven nedela ostanuvam cesto i prekuvremeno, a i se custvuvam premoreno ..............daj te mi nadez i upatstvo od kaj da pocneme sakame samo [sm=duda.gif]
|
|
|
|