RE: Сакаме две црти!!! - III дел (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Заедничка надеж

Порака

Soyleyemedim. -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (13.2.2013 14:50:57)

I jas da si kazam deka od 19 fevruari pa nataka ne e pozelna [sm=hudicek1.gif] vo narednite 9 meseci [sm=smiley36.gif]

malena1 -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (13.2.2013 15:01:11)

Sto e do nas nie si kazavme[sm=smiley36.gif]. Mene nekoj da me gleda ovie denovi ke pomisli deka sum nekoj nenormalen manijak, celo vreme sama si gi dobiram gradite da proveram dali ke kazat nesto [sm=jezicek.gif]

masa -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (13.2.2013 16:22:03)

Кажете си,кога ќе си кажете полесно ќе ви биде.Еве јас денеска добив неколку убави вести и ме исполнија со позитивна енергија па да ја споделам со вас[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Кога си читам и пишувам тука се така си се смешкам,па си мислам вашата позитивна енергија ми влијае,еве и од мене до сите за да бидеме уште попозитивни и посреќни и секако наскоро[sm=nosecka.gif]

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (13.2.2013 16:25:19)

На сите ви посакувам кога ќе фати топлото да си се шетате со напрчен стомак и да се ладите со лепези од вишок хормони [sm=smiley36.gif][sm=smiley1.gif]
Дајбоже кај сите [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]

================
[sm=sloncek.gif]За тест чекаме:[sm=sloncek.gif]

[sm=smiley10.gif]2013[sm=smiley10.gif]
==============

Anne^ 19 февруари
Soyleyemedim. 19 февруари
Нивеа 20 февруари
myhappiness 20 февруари
malena1 20 февруари
Kolachence 23 февруари
masa 24 февруари
Gardenia 4 март

=================
Последни трудници
[sm=9nebesa.gif]Sajna [sm=nosecka.gif] [sm=9nebesa.gif]MelanijaRR[sm=nosecka.gif][sm=9nebesa.gif]lady_05[sm=nosecka.gif]
[sm=9nebesa.gif]Juki3 [sm=nosecka.gif] [sm=9nebesa.gif]Cvekelencule[sm=nosecka.gif][sm=9nebesa.gif]kikicka RR[sm=nosecka.gif]
[sm=9nebesa.gif]alai [sm=nosecka.gif][sm=9nebesa.gif]Elce[sm=nosecka.gif]

Нивеа -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (13.2.2013 21:08:27)

Ajde ajde vo mesecov na mackite da se fati kaj site [sm=jezicek.gif]...pa site da se prefrlime vo spisokot na Melanija so rozevi bukvi [sm=jezicek.gif]

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Soyleyemedim. -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (13.2.2013 21:55:21)

Dolniot del od stomakot go osekjam poduen a ne mi e poduen, i seuste mi traat onie bolki.

alai -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (13.2.2013 22:39:39)

rr deneska bev na ginikolog i konecno utverdena bremenostt mn sum sreknaa sakav da ve izvestamm fala vi za podrskata nikogas nema da zaboravamm sega i sekogas so vas rr inace 5 nedela sum imam malce bolki no ne se golemii drzamnmm za site vas srekaa daj boze sto poskoro da gi videte [sm=rozacrtici.gif] DAJJJ BOZEE VE SAKAMM POZDRAVVV

Soyleyemedim. -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (13.2.2013 23:05:25)

ИЗВОРНА ПОРАКА: alai

rr deneska bev na ginikolog i konecno utverdena bremenostt mn sum sreknaa sakav da ve izvestamm fala vi za podrskata nikogas nema da zaboravamm sega i sekogas so vas rr inace 5 nedela sum imam malce bolki no ne se golemii drzamnmm za site vas srekaa daj boze sto poskoro da gi videte [sm=rozacrtici.gif] DAJJJ BOZEE VE SAKAMM POZDRAVVV
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

masa -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (14.2.2013 10:40:47)

На сите да ви честитам празници и на alai [sm=duda.gif]
Soyleyemedim и јас ги имам истите симптоми како и ти.Пред неколку дена изгледа беше овулација во прашање како што прочитав во форумот за овулација, а еве денес треба да ми се поминати плодни денови и сеуште имам мала болка и подуеност во долнит дел [sm=zmeden.gif] да се надеваме дека ни се спремаат [sm=duda.gif] мила
Ви испраќам на сите многу љубов[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] и прославете го празникот со вашите сакани и може со по така не многу полна чашка црвено вино да наздравиме!

Gardenia -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (14.2.2013 11:59:00)

ИЗВОРНА ПОРАКА: masa

Soyleyemedim и јас ги имам истите симптоми како и ти.Пред неколку дена изгледа беше овулација во прашање како што прочитав во форумот за овулација, а еве денес треба да ми се поминати плодни денови и сеуште имам мала болка и подуеност во долнит дел [sm=zmeden.gif] да се надеваме дека ни се спремаат [sm=duda.gif] мила
Ви испраќам на сите многу љубов[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] и прославете го празникот со вашите сакани и може со по така не многу полна чашка црвено вино да наздравиме!

Се готват,се готват[sm=duda.gif][sm=duda.gif],се крчка нешто во стомакот [sm=smiley36.gif],дај боже и мене ми се овие денови плодни

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (14.2.2013 15:22:17)

Девојки месецот кога се фати нашето [sm=duda.gif] имаше доста слави и многу си имав тогаш мерак на црвено винце.И така многу го сакам ама тогаш ми се имаше многу усладено ама чисто не мешано со сокчиња.
Муабетов опуштете се ,повеќе љубов и нежности, и нешто ќе се скрчка [sm=smiley1.gif]

Soyleyemedim. -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (14.2.2013 17:28:39)

ИЗВОРНА ПОРАКА: masa

Ajde daj Boze [sm=smiley1.gif]

malena1 -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (15.2.2013 11:15:17)

alai cestitki da si imas ubava i lesna bremenost [sm=bravo.gif]. Ajde pa i drugite da stigneme za cestitanje ! Kako se cuvstvuvate imate li nekoi simptomi ocekuvatelki [sm=smiley36.gif]

kikicka -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (15.2.2013 17:18:33)

Честитки за Алаи![sm=bravo.gif]
Инаку во право е Меланија за виното, без разлика црвено или бело вие само пиете зошто баш пријатно делува за правење бебиња[sm=smiley1.gif] Мене и првото и второто ми е направено во големо количество конзумирање на вино [sm=smiley36.gif]

Anne^ -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (15.2.2013 17:25:41)

Сега за сега јас немам никаков симптпм, ниту за 'госпожата' ниту за бебуле... :-)

Soyleyemedim. -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (15.2.2013 19:56:25)

leleleleee bog znae sto se desava so mene, pred malku be vo wc, koga se izbrisav zabelezav iscedok kako belka od jajce, toj iscedok go imam samo vo tekot na ovulacijata a sega treba za nkolku dena da NEdobija. Sto e ova? dali ste imale vakvo iskustvo?
sep/k po moe ne e mozno da imam 2 pati vo mesecot ovulacija.

baby77 -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (16.2.2013 10:23:32)

Eve me i mene da vi se priklucam kako nova cekacka.:-) Imav prva insemenacija na,Sv.Trifun ili Valentin a sega cekam dve crticki na 02.03 pa da se podruzam so site vas koi imame zaednicka nadez.Nema otkazuvanje .Jas sum 13 god vo brak i 6 prirodni zabremnuvnja no bez uspeh.Najmnogu 17 nedeli i 3 dena no ne se otkazuvme.Prv pat pravam inemncja na GAK pa so gopod napred.Pisete me na spisokot i cekame ubavi vesti od site

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (16.2.2013 11:01:05)

baby77 со среќа [sm=bravo.gif]

================
[sm=sloncek.gif]За тест чекаме:[sm=sloncek.gif]

[sm=smiley10.gif]2013[sm=smiley10.gif]
==============

Anne^ 19 февруари
Soyleyemedim. 19 февруари
Нивеа 20 февруари
myhappiness 20 февруари
malena1 20 февруари
Kolachence 23 февруари
masa 24 февруари
baby77 2 март
Gardenia 4 март

=================
Последни трудници
[sm=9nebesa.gif]Sajna [sm=nosecka.gif] [sm=9nebesa.gif]MelanijaRR[sm=nosecka.gif][sm=9nebesa.gif]lady_05[sm=nosecka.gif]
[sm=9nebesa.gif]Juki3 [sm=nosecka.gif] [sm=9nebesa.gif]Cvekelencule[sm=nosecka.gif][sm=9nebesa.gif]kikicka RR[sm=nosecka.gif]
[sm=9nebesa.gif]alai [sm=nosecka.gif][sm=9nebesa.gif]Elce[sm=nosecka.gif]

baby77 -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (16.2.2013 12:03:50)

Blagodaram Melanija ..juhuuuu ajde cekame novi ubavi vesti[sm=bravo.gif]

Soyleyemedim. -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (16.2.2013 18:41:24)

Gradite mi se uzasno osetlivi t.e. bradavicite. I jajnicite me bolat.

alai -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (17.2.2013 0:05:56)

drzamm srekaa srckiiii ve sakammmm pozdravvv do siteeee

zansen -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (17.2.2013 1:05:09)

So boga napred ovoj mesec na site [sm=modricrtici.gif] crti ajde samo pozitivno napred koj najgolemiot dar od BOGA[sm=bravo.gif]

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (17.2.2013 12:55:46)

Anne^ и Soyleyemedim. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Soyleyemedim. јас никогаш не верував на симптоми па и кога останав бремена немав за ништо симптоми ...... секогаш ќе запамтам кои ми беа првите зборови кога ги видовме [sm=rozacrtici.gif] ,, како трудна па ништо не ми е,, [sm=smiley36.gif]

Soyleyemedim. -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (17.2.2013 16:19:49)

hahaha Melanija dusicke bas me nasmea, bogami pa i da ti kazam pravo bez nitu eden simptom e najubavo. Iznenaduvanjata se sekogas poslatki od ocekuvanjeto. A ne kako mene, sto i da mi se sluci odma tumacam haha a i plus psihata mi raboti malce poveke od normalno c c c kako ke izdrzam do Vtornik?!

masa -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (17.2.2013 17:41:03)

Anne^ и Soyleyemedim. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] издржете девојки до вторник и чекаме да не израдувате!!Јас малку сум настината изгледа затоа беа болките во јајниците [sm=zmeden.gif] минатиот месец градите ми беа зголемени и многу чувствителни и бев 90% сигурна дека сум [sm=nosecka.gif] но добив е сега нема некои големи промени па си велам може овој месец без симптоми да испаднат [sm=modricrtici.gif] поздрав до сите!

Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>