masa -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (21.2.2013 20:50:03)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anne^ ИЗВОРНА ПОРАКА: Ummu_Ajna i jas ke kazam nesto stram ne stram toa e haahahha, se ubiv od povrakanje pred dva dena, gradite te me bolat te ne bolat, mi kasni 3 dena, proliv imam duri, ne znam sto e rabotava simtomi za menzis nikade gi nema. ????? За тоа што ти касни направи си тест Богданчанка е во право. А повраќајњето што ти е проследено со пролив јас би рекла дека можеби е некој вирус, појди си на лекар. Поздрав! Право во аптека по тест и земи ProLife и да си бремена не штети. А што е ова никој нема храброст да направи тест, а која од која посимптоматична јас ли да ве преварам [sm=jezicek.gif] На враќање сега дома помислив да земам тест ама ми се виде гужва во аптека па викам ај утре или сабота [sm=smiley1.gif] Инаку преживеав денес не се онесвестив никаде да не ме мислите [sm=smiley36.gif] Да се пофалам се подновив малку и се мислам да земам S или M од една блуза под градите малку набрана и си земав М викам да има место за меше да си ја поносам подолго [sm=smiley36.gif] Два дена по ред чуваствувам таков глад што дури се тресам...пред малку си дојдов дома и наеднаш ми се пријаде неможам да се контролирам,па сум се најала крв да ми се стори [sm=jezicek.gif] После тоа ми се слоши малку и почна глава да ме боли [sm=zmeden.gif] можно е да е од патот...ова вака дека сама сум дома па да не си зборувам сама да ви раскажам што како [sm=smiley36.gif] И уште да ве прашам втор месец пијам јод+фолат и како да ми отвараат апетит еве 2-3кг сум поправена има некој друг приметено или јас дека си лапкам повеќе така ми се чини дека ми е од нив?
|
|
|
|