RE: Сакаме две црти!!! - III дел (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Заедничка надеж

Порака

dostickage -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (22.2.2013 15:56:17)

Mislam deka mozes Prospan da zemes za kaslanjeto. Toj se dava i na dea i na vozrasni samo so drugo doziranje neli. I Propolki za grloto.

Anne^ -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (22.2.2013 17:47:32)

masa, чисто природен лек за грло и за кашлица е прополисот, јас секогаш користам прополис. Јас го купувам од аптека како спреј за грло но не го распрскувам туку 1 кафена лажичка шеќер го натопувам со прополис и полека го растопувам во уста и го голтам. Ова на мене навистина многу ми помага.
Иначе спрејот прополис во аптека кошта некаде околу 170 денари. Поздрав...

masa -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (22.2.2013 19:58:17)

Fala vi devojki nemam koristeno propolis pa ne mi tekna, sega ke go pratam mm da zeme.Ve guskam!

Isto vo upatstvoto pisuva da ne se upotrebuva za vreme na bremenost i pri ocekuvana bremenost, ama sepak go upotrebiv po nacinot na Anne

Soyleyemedim. -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (22.2.2013 21:55:47)

Edna moja bratucetka go koristese vo tekot na celata bremenost. Inace celoto nejzino semejstvo go koristi propolisot sekoe utro napladne i navecer na istiot nacin kako sto kaza anne celiot nivni zivot do den denes ama zatoa ne znaat sto e bolest. Bidi sigurna deka nema posledici od propolisot zatoa sto e na prirodna baza i nema antibiotici vo nego.

Ummu_Ajna -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (22.2.2013 22:15:35)

sestrami koga bese trudna koristese domasen lek za zabitw i nepxata, da ne i se rasipuvaat zabitw i da ne ocrnat nepcata, sabajle i navecer zemase so luspata od limonor i gi triese zabite, a so propolisot gi mackade nepcata za da ne pocrnat i da ne i se rasipat zabite i pijese
shumeci tableti za kalcium da ne izgubi na zabite.

masa -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (22.2.2013 22:47:51)

Дај боже да сум [sm=nosecka.gif] за другово знам дека непотребно премногу се грижам,ама таква сум.За првото кога дознав дека сум [sm=nosecka.gif] престанав и кафе да пијам и газирано...мајка де [sm=smiley36.gif] знам дека ризикот е мал ама несакам ни најмал симнеж да имам..претерувам знам
Вие девојки како сте?!Ајде чекам да се пријават [sm=modricrtici.gif]
Јас незнам веќе симптомиве на настинка ли се на [sm=duda.gif] или на [sm=hudicek1.gif] па решив да не ги толкувам веќе

Anne^ -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (22.2.2013 23:45:45)

Утре сабајле дефинитивно ќе го направам тестот [sm=smiley1.gif] собрав храброст и се решив [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (23.2.2013 0:09:21)

Два дена ме нема и никој да се пофали со [sm=rozacrtici.gif] леле ќе се караме
Утре сите по тестови или на боцкање [sm=smiley36.gif] и на рапорт [sm=smiley1.gif] Ане ти си прва

Ummu_Ajna -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (23.2.2013 2:03:03)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Два дена ме нема и никој да се пофали со [sm=rozacrtici.gif] леле ќе се караме
Утре сите по тестови или на боцкање [sm=smiley36.gif] и на рапорт [sm=smiley1.gif] Ане ти си прва

kako ne be imame nova trudnica so dve crti toa e linaaaaaa i mislime deka dve ima hehehe jupiiii

Anne^ -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (23.2.2013 15:49:20)

Лелее да ви кажам што ми се деси... само што го направив тестот за не полна минута добив јаки болки во јајниците и добив а ни С од симптоми за [sm=hudicek1.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] за џабе си го искористив тестот [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Госпожата ја шинала ногата идејќи по пат па затоа доцнела 5 дена.. [sm=jezicek.gif][
Овој пат и се смилував и и дозволив да гостува некој ден ај си велам грвота е со шината нога се влечкала за да дојде, ама за наредните 9 месеци и реков дека нема да и ја отворам вратата за да влезе.. [sm=smiley36.gif] ми вети дека нема да доаѓа во наредните 9 месеци.. баш да видиме дали е фер [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ставете ме на списокот за 23 март..

Gardenia -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (23.2.2013 18:27:48)

Aхх Анне душичке ме изнасмеа[sm=smiley36.gif],баш ми е жал,ама да даде Бог следниот пат [sm=hudicek1.gif] да се се шине и да неможе да мрдне па да не дојде воопшто[sm=bravo.gif],со нова надеж следниот месец,а јас имам некои болки доле во стомакот ама онака ептен ме боле и незнам што е работа се плашам ,да не имам некоја циста [sm=zmeden.gif]

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (23.2.2013 19:57:59)

malena1 и Anne^ [sm=smiley31.gif] ова да и е последен месец на [sm=hudicek1.gif]
Soyleyemedim. ,Нивеа и Kolachence [sm=bravo.gif]
Ummu_Ajna Лина ни е на списокот кај трудници во ИФВ,кај тебе има нешто ново?

================
[sm=sloncek.gif]За тест чекаме:[sm=sloncek.gif]

[sm=smiley10.gif]2013[sm=smiley10.gif]
==============

Soyleyemedim. 19 февруари
Нивеа 20 февруари
Kolachence 23 февруари
masa 24 февруари
baby77 2 март
Gardenia 4 март
Anne^ 23 март

=================
Последни трудници
[sm=9nebesa.gif]Sajna [sm=nosecka.gif] [sm=9nebesa.gif]MelanijaRR[sm=nosecka.gif][sm=9nebesa.gif]lady_05[sm=nosecka.gif]
[sm=9nebesa.gif]Juki3 [sm=nosecka.gif] [sm=9nebesa.gif]Cvekelencule[sm=nosecka.gif][sm=9nebesa.gif]kikicka RR[sm=nosecka.gif]
[sm=9nebesa.gif]alai [sm=nosecka.gif][sm=9nebesa.gif]Elce[sm=nosecka.gif][sm=9nebesa.gif]Lacrymosa[sm=nosecka.gif]

Нивеа -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (23.2.2013 21:27:53)

Interesno na temava [sm=bravo.gif]
Izvinete za cekanjeto, si kazav ja deka ne rabotev dovolno hahahahaha
Melanija dusho pisi me za 23 mart

kikicka -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (23.2.2013 22:11:19)

Ке те исцистам јас тебе, ајде таму грабни го тарзан [sm=smiley36.gif] чунки набилдан е сега и работите повеќе нека билда на тебе овој месец повеќе [sm=smiley36.gif] а ти така да се разјадиш па да се дружиме заедно со Доминос :)))

Анни ајде мила само така позитивна да си ми, во Март оп таман за 8ми ќе те части мажле [sm=smiley36.gif]

ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia

Aхх Анне душичке ме изнасмеа[sm=smiley36.gif],баш ми е жал,ама да даде Бог следниот пат [sm=hudicek1.gif] да се се шине и да неможе да мрдне па да не дојде воопшто[sm=bravo.gif],со нова надеж следниот месец,а јас имам некои болки доле во стомакот ама онака ептен ме боле и незнам што е работа се плашам ,да не имам некоја циста [sm=zmeden.gif]

Gardenia -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (23.2.2013 22:58:53)

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Ке те исцистам јас тебе, ајде таму грабни го тарзан [sm=smiley36.gif] чунки набилдан е сега и работите повеќе нека билда на тебе овој месец повеќе [sm=smiley36.gif] а ти така да се разјадиш па да се дружиме заедно со Доминос :)))

Анни ајде мила само така позитивна да си ми, во Март оп таман за 8ми ќе те части мажле [sm=smiley36.gif]

ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia

[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

alai -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (24.2.2013 0:57:09)

ahh anne me iznasmeja i mene ajdeeeee vo marttttt da go zgresi patot hehehe sto nabrzoo [sm=rozacrtici.gif] ve saakamm dusicki pozdravv

@bebe -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (24.2.2013 10:54:31)

RR imajte ubav den, ajde i jas da se prijavam da se izraduvam na 12 mart ili nesto podocna....[sm=smiley1.gif]

baby77 -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (24.2.2013 11:13:22)

Anne bas ni e zal,no sekoja cest na pozitivniot duh.Tvojata sinala noga pa kasnela ama mojava izgleda taksi fatila pa brza brza da stigne.Na vrata ja cekam eve,site simptomi stignaa a ona e tuka nekade ped vrata cuvstvuvam i toa rano rano da ne zakasni slucajno.A oci nekam da i vidam..mislam deka sekoj moment ke dojde[sm=hudicek1.gif][sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]

Anne^ -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (24.2.2013 14:40:49)

ИЗВОРНА ПОРАКА: baby77

Anne bas ni e zal,no sekoja cest na pozitivniot duh.Tvojata sinala noga pa kasnela ama mojava izgleda taksi fatila pa brza brza da stigne.Na vrata ja cekam eve,site simptomi stignaa a ona e tuka nekade ped vrata cuvstvuvam i toa rano rano da ne zakasni slucajno.A oci nekam da i vidam..mislam deka sekoj moment ke dojde[sm=hudicek1.gif][sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]

baby77 има време за твојата, можеби баш на врата пред да тропне ќе ја мавне гром одозгора [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] а ако се спаси од громот фати стапот па мавај удри мавај па да видиш дали наредниот месец ќе и текне на тебе [sm=smiley36.gif]

Јас решив да не си ставам на срце.. кат тат ќе биде..
Мораме да бидеме позитивни иначе месец за месец само нервози си ствараме и пак ништо..
Вака пусти бригу на весеље и терај даље [sm=smiley1.gif] што е наше ќе си дојде [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Soyleyemedim. -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (24.2.2013 20:00:38)

I mojata tetka imala problemi pa za toa ja nemalo, ama sepak se snasla i dojde vcera vecer[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Pisete me i mene za 24 mart [sm=miska.gif]

masa -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (24.2.2013 21:05:59)

I jas imam cuvstvo deka ke dobijam[sm=smiley19.gif] eve ja ubeduvam [sm=hudicek1.gif] I vikam odi kaj nekoe devojce sigurno gi ima sto se molat i so dusa te cekaat da stasas jas ne sakam da te vidam pa ke vidime dali ke se ubedime[sm=smiley36.gif] vie mili sto be poseti veke ko ke fati patot odma na akcija da ne stapne edno godina dena I fazla [sm=smiley36.gif] zosto ke doime neli

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (24.2.2013 21:11:14)

masa , baby77 ,Kolachence ајде вие да го оправдате месецов [sm=bravo.gif]

[sm=smiley10.gif]2013[sm=smiley10.gif]
==============

Kolachence 23 февруари
masa 24 февруари
baby77 2 март
Gardenia 4 март
@bebe 12 март
Anne^ 23 март
Нивеа 23 март
Soyleyemedim. 24 март

=================
Последни трудници
[sm=9nebesa.gif]Sajna [sm=nosecka.gif] [sm=9nebesa.gif]MelanijaRR[sm=nosecka.gif][sm=9nebesa.gif]lady_05[sm=nosecka.gif]
[sm=9nebesa.gif]Juki3 [sm=nosecka.gif] [sm=9nebesa.gif]Cvekelencule[sm=nosecka.gif][sm=9nebesa.gif]kikicka RR[sm=nosecka.gif]
[sm=9nebesa.gif]alai [sm=nosecka.gif][sm=9nebesa.gif]Elce[sm=nosecka.gif][sm=9nebesa.gif]Lacrymosa[sm=nosecka.gif]

Ummu_Ajna -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (24.2.2013 21:50:11)

melanija zasto ja nema iviv na lista trudnci? dali e vo red so neja daj boze da e dobro

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (24.2.2013 21:56:12)

Ummu_Ajna има друга листа во темата вештачно оплодување ,зошто така е попрегледно и може да се прати до каде се итн итн [sm=smiley1.gif]

Iviv е добра и можеш да ја читнеш во темата Второтромесечје во форумот Бременост

Ummu_Ajna -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (24.2.2013 22:34:02)

jas sum super fala mu na gospod ete 11 den kako se
bockam so suprafakt, od denes pocnav treti den od ciklus po 3 inekcij porigon, pa od cetvrtok ke vidime kako ke bide, sitno brojam se
blizi punkcija edvaj cekam da dojde toj den. i daj boze da se oplodat i dobri j.k da izvadat od mene.

Страница: <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>