|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  31 32 [33] 34 35   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - III дел
13.6.2013 13:01:16   
lanicka30
neznam dali da si kupam Шер чек test od tuka i da si go nosam da ne go izgubi dejstvoto ili tamo da kupam nekoj ?????user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот lanicka30)
Непосредна врска до пораките: 801
13.6.2013 13:42:58   
moss
lanicka uklucuvam komp za samo da prochitam vesti od tebe,na rab vo golema guzhva sum ama te mislam,zemaj sure check I odma na raportuser posted image user posted image user posted image
vozbudena sum kako mene da mi docniuser posted image
te chekame

Непосредна врска до пораките: 802
13.6.2013 14:25:11   
wanna be mum

ИЗВОРНА ПОРАКА: lanicka30

neznam dali da si kupam Шер чек test od tuka i da si go nosam da ne go izgubi dejstvoto ili tamo da kupam nekoj ?????user posted image user posted image user posted image

Земи Sure check тој со сигурност кажува и еден ден да ти доцни, и ајде да не израдуваш user posted image а земаше ли терапија некоја од која може да ти доцни? ајде дај боже да покажи user posted image
user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 803
14.6.2013 20:49:54   
@bebe
devojki, denes napraviv 2 tasta za bremenost i na dvata imase dve crtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dali e toa toa? izgleda sum bremena sega sto da pravam, lele ne mi se veruva, mnogu sum srekna, melanija znam deka me pamtis......yeeeeeeeeeeeeee, minatiot mesec dobiv na 14. 05 i sega sto e sledno

(Одговор на членот wanna be mum)
Непосредна врска до пораките: 804
14.6.2013 21:24:04   
file
@bebe cestitki imaj ubava i lesna bremenostuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот @bebe)
Непосредна врска до пораките: 805
14.6.2013 21:47:32   
Melanija RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: @bebe

devojki, denes napraviv 2 tasta za bremenost i na dvata imase dve crtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dali e toa toa? izgleda sum bremena sega sto da pravam, lele ne mi se veruva, mnogu sum srekna, melanija znam deka me pamtis......yeeeeeeeeeeeeee, minatiot mesec dobiv na 14. 05 i sega sto e sledno

user posted image user posted image user posted image ВИКАЈ,СМЕЈСЕ И РАДУВАЈ СЕ
Многу се израдував од се срце да си имаш најубава бременост, и денес си бремена 5 недели и 3 дена,што значи закажувај за ехо во понеделник да си ја видите точката user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот @bebe)
Непосредна врска до пораките: 806
14.6.2013 22:02:20   
todole
@bebe neka ti e so sreka jas sum nova na forumot i jas se obiduvam da zabremenam . Neka e so sreka pa site koi cekame bebe da docekame radost kako tvojava !

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 807
14.6.2013 23:01:46   
SandraRo
Ajde ajde ke pominat brzo i sigurna sum deka ke ni kazis ubava vest sigurna sum......hihi i jas taka velam koga ke bidam trudna od sreka na cel svet ke raskazam :)))) te guskam vesna I

(Одговор на членот Vesna I)
Непосредна врска до пораките: 808
16.6.2013 12:23:49   
Lilja Maria
Dali moze i mene od zafrkancija da me pisete na spisokot za nedobivanje na 28juni,minatiot mesec razocaruvacki mi kasnese celi 12dena,mi dojde i mn placev user posted image E sega pisete me na spisok za user posted image ve guskam siteeeeeeee user posted image Cekame mnogu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот SandraRo)
Непосредна врска до пораките: 809
16.6.2013 20:37:43   
moss
jas ovoj mesec nishto user posted image
sobiram sila za sledniot mesec se nadevam deka nema vekje da imam razocharuvanja
na spisok za 16.07
bebe chestitki user posted image

(Одговор на членот Lilja Maria)
Непосредна врска до пораките: 810
17.6.2013 0:51:32   
Melanija RR
user posted image 2013user posted image
==============

baby77
lanicka30 9 јуни user posted image Anne^ 18 јуни
Vesna I 19 јуни user posted image pozitive 20 јуни
cacisk 22 јуни user posted image baby77 25 јуни
blond 25 јуни user posted image wanna be mum 26 јуни
Lilja Maria 28 јуни user posted image bebence19 29 јуни
SandraRo 29 јуни user posted image file 8 јули
moss 16 јули user posted image cancro 6 јули

=================
Последни трудници
jeka user posted image Martins mom user posted image Daci96 user posted image Jenyfferuser posted image emaaaauser posted image
ZLATICKOuser posted image ena3user posted image myhapinessuser posted image @bebeuser posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 17.6.2013 22:09:18 >

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот moss)
Непосредна врска до пораките: 811
17.6.2013 14:42:17   
pozitive
fala na vnimanieto i energijata melanija se nadevam ke se izraduvame uste malce vreme ostana user posted image

veruvaj i samo veruvaj vo cuda

Непосредна врска до пораките: 812
17.6.2013 14:57:40   
SandraRo
Pozitive i na tebe i na site sto cekame vi posakuvam se najubavo i da gi vidime nasite user posted image vi pustam cela vreka sreka :)))

(Одговор на членот pozitive)
Непосредна врска до пораките: 813
17.6.2013 18:23:17   
cancro
zdr. do site cestitki na site sto si videa user posted image user posted image dali moze i jas da se predruzam na spisokot za ne dobivane na 6 juli poz do site

Непосредна врска до пораките: 814
17.6.2013 21:43:02   
pozitive
user posted image fala sandra i za tebe isto ako cekas user posted image user posted image user posted image user posted image eve i od mene srekaaaaaaaaaaaaaa za site na spisokot mene mi e zesko mi zezi mnogu toplo mi euser posted image

(Одговор на членот cancro)
Непосредна врска до пораките: 815
17.6.2013 22:11:56   
Melanija RR
cancro секако дека може ,те има на список ама што побрзо да се префрлиш во долниот список user posted image
Зошто ќе почнам да ги бркав исчекувалките од горе user posted image еве pozitive кај и да е ќе се сели доле на список и така една по една од списокот user posted image
Девојки,жени блиску е денот со user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 816
17.6.2013 22:34:14   
pozitive
melanija i jas taka mislam t37 imam taka da moebi ke treba a me prefrlas podolu :*****bakneziiiiiiiiiii

i zaboraviv imam bel sekret gradite ne me bolat i tka ostanuva da si poocekame

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 18.6.2013 11:11:53 >

Непосредна врска до пораките: 817
18.6.2013 9:20:43   
Anne^
@bebe честитки user posted image user posted image user posted image user posted image имај си убава и лесна бременост!

pozitive мене искрено од кај тебе ми мириса на user posted image user posted image user posted image

А мојава ГОСПОЖА по точна не би можела да биде user posted image user posted image user posted image user posted image благодарна сум и бидејќи барем не ми даде лажна надеж user posted image

Овој пат не се ставам на списокот...

< Поракaта ја уредил Anne^ -- 18.6.2013 9:25:29 >

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

Непосредна врска до пораките: 818
18.6.2013 11:43:17   
wanna be mum

ИЗВОРНА ПОРАКА: pozitive

melanija i jas taka mislam t37 imam taka da moebi ke treba a me prefrlas podolu :*****bakneziiiiiiiiiii

i zaboraviv imam bel sekret gradite ne me bolat i tka ostanuva da si poocekame

Добра работа ли е тој секретот?user posted image и јас го имам овој месец имам уште една недела до не добивање, бuser posted image ајде усте само малце и да си видис user posted image user posted image user posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 819
18.6.2013 13:16:03   
pozitive
wanna be mum pa neznam dali e dobra ili ne no mislam deka nema da se pojavi babaroga ovoj pat kaj nikogo na spisokot ne sakam bababrogi pa zdraje boze ako sme sme .....ti kakoo si deneska kakvi simptomi imas

sandra ro tebe koga ti e terminot

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 18.6.2013 19:41:09 >

(Одговор на членот wanna be mum)
Непосредна врска до пораките: 820
18.6.2013 15:39:11   
SOLE
Ve citam non stop, se raduvam za site novi trudnici, i jas cekam user posted image no nikogas ne sum se prijavila za na spisok, mozebi bas pa sega ako se prijavam i ke imam sreka ovoj mesec od prva, user posted image daj Boze sto pobrzo site da si vidite user posted image user posted image da ima mnogu user posted image user posted image ova leto.... pozdravce do siteeeee
Melanija na spisok za nedovivanje 15.07 za prv pat, a daj Boze i za posleden user posted image

Непосредна врска до пораките: 821
18.6.2013 18:28:36   
Vesna I
leleee lugeeeee umiram od strav user posted image denes me boli stomakot po malku kako za dobivanje user posted image user posted image se plasham od povtorno razocaruvanje. Mozno li e da me boli stomakot ako sum trudna????

@bebe cestitkiiiiiiiii od sesrce, da imash prekrasna i lesna bremenost user posted image pa daj Boze site da se prfrlime na dolniot spisok

Непосредна врска до пораките: 822
18.6.2013 23:11:31   
pozitive
ajde vesna ako treba da bidimreuser posted image ke bidime nema tuka sto da se plasis sto e toa e koa i dae ke si dojdi hrabro i bez razocaruvanje
user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Vesna I)
Непосредна врска до пораките: 823
18.6.2013 23:53:38   
SandraRo
Na 29 juni se nadevam kako sto ja narece baba roga:)))) ovoj pat ke se usrami ke svati deka kaj poveketo ne e pozelna i ke si ostani doma hahaha...kaj tebe mi mirisa na bebce daj boze da ne izraduvas sto pobrzo od srce ti posakuvam isto i na site sto si cekame :))) te guskam

Mila moja Vesna I nemoj da mi se sekiras sto e za nas ke si dojde ama se nesto me tera da mislam deka ovaj mesec ke ima dosta trudnici.....a ti samo bidi smirena i nemoj da se sekiras za nisto ako treba da si ke si sto i da e samo poZitivna misla i dobro raspolozenie tesko e znam ama samo smireno backi

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 19.6.2013 0:06:07 >

Непосредна врска до пораките: 824
19.6.2013 0:13:45   
Melanija RR
Anne^ user posted image остани упорна знам и знам дека е блиску денот
SOLE ова од шега да ти е последно пријавување за датаuser posted image

user posted image 2013user posted image
==============

baby77
lanicka30 9 јуни user posted image pozitive 20 јуни
cacisk 22 јуни user posted image baby77 25 јуни
blond 25 јуни user posted image wanna be mum 26 јуни
Lilja Maria 28 јуни user posted image bebence19 29 јуни
SandraRo 29 јуни user posted image cancro 6 јули
file 8 јули user posted image SOLE 15 јули
moss 16 јули user posted image Vesna I 19 јули

=================
Последни трудници
jeka user posted image Martins mom user posted image Daci96 user posted image Jenyfferuser posted image emaaaauser posted image
ZLATICKOuser posted image ena3user posted image myhapinessuser posted image @bebeuser posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 19.6.2013 14:49:33 >

Непосредна врска до пораките: 825
Страница:   <<   < Претходна страница  31 32 [33] 34 35   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  31 32 [33] 34 35   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Кое име вие се допаѓа најмногу ?
kikus02

Кое име вие се допаѓа најмногу ?

Атанас (6%)

Матео (21%)

Лука (23%)

Никола (23%)

Павел (10%)

Димитар (17%)

Број на сите гласови: 136

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!