Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 13.6.2013 13:42:58
moss
lanicka uklucuvam komp za samo da prochitam vesti od tebe,na rab vo golema guzhva sum ama te mislam,zemaj sure check I odma na raport vozbudena sum kako mene da mi docni te chekame
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 13.6.2013 14:25:11
wanna be mum
ИЗВОРНА ПОРАКА: lanicka30
neznam dali da si kupam Шер чек test od tuka i da si go nosam da ne go izgubi dejstvoto ili tamo da kupam nekoj ?????
Земи Sure check тој со сигурност кажува и еден ден да ти доцни, и ајде да не израдуваш а земаше ли терапија некоја од која може да ти доцни? ајде дај боже да покажи
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.6.2013 20:49:54
@bebe
devojki, denes napraviv 2 tasta za bremenost i na dvata imase dve crtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dali e toa toa? izgleda sum bremena sega sto da pravam, lele ne mi se veruva, mnogu sum srekna, melanija znam deka me pamtis......yeeeeeeeeeeeeee, minatiot mesec dobiv na 14. 05 i sega sto e sledno
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.6.2013 21:47:32
Melanija RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: @bebe
devojki, denes napraviv 2 tasta za bremenost i na dvata imase dve crtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dali e toa toa? izgleda sum bremena sega sto da pravam, lele ne mi se veruva, mnogu sum srekna, melanija znam deka me pamtis......yeeeeeeeeeeeeee, minatiot mesec dobiv na 14. 05 i sega sto e sledno
ВИКАЈ,СМЕЈСЕ И РАДУВАЈ СЕ Многу се израдував од се срце да си имаш најубава бременост, и денес си бремена 5 недели и 3 дена,што значи закажувај за ехо во понеделник да си ја видите точката
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.6.2013 22:02:20
todole
@bebe neka ti e so sreka jas sum nova na forumot i jas se obiduvam da zabremenam . Neka e so sreka pa site koi cekame bebe da docekame radost kako tvojava !
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.6.2013 23:01:46
SandraRo
Ajde ajde ke pominat brzo i sigurna sum deka ke ni kazis ubava vest sigurna sum......hihi i jas taka velam koga ke bidam trudna od sreka na cel svet ke raskazam :)))) te guskam vesna I
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 16.6.2013 12:23:49
Lilja Maria
Dali moze i mene od zafrkancija da me pisete na spisokot za nedobivanje na 28juni,minatiot mesec razocaruvacki mi kasnese celi 12dena,mi dojde i mn placev E sega pisete me na spisok za ve guskam siteeeeeeee Cekame mnogu
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 17.6.2013 0:51:32
Melanija RR
2013 ==============
baby77 lanicka30 9 јуни Anne^ 18 јуни Vesna I 19 јуни pozitive 20 јуни cacisk 22 јуни baby77 25 јуни blond 25 јуни wanna be mum 26 јуни Lilja Maria 28 јуни bebence19 29 јуни SandraRo 29 јуни file 8 јули moss 16 јули cancro 6 јули
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 17.6.2013 22:09:18 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 17.6.2013 22:11:56
Melanija RR
cancro секако дека може ,те има на список ама што побрзо да се префрлиш во долниот список Зошто ќе почнам да ги бркав исчекувалките од горе еве pozitive кај и да е ќе се сели доле на список и така една по една од списокот Девојки,жени блиску е денот со
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 18.6.2013 13:16:03
pozitive
wanna be mum pa neznam dali e dobra ili ne no mislam deka nema da se pojavi babaroga ovoj pat kaj nikogo na spisokot ne sakam bababrogi pa zdraje boze ako sme sme .....ti kakoo si deneska kakvi simptomi imas
sandra ro tebe koga ti e terminot
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 18.6.2013 19:41:09 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 18.6.2013 15:39:11
SOLE
Ve citam non stop, se raduvam za site novi trudnici, i jas cekam no nikogas ne sum se prijavila za na spisok, mozebi bas pa sega ako se prijavam i ke imam sreka ovoj mesec od prva, daj Boze sto pobrzo site da si vidite da ima mnogu ova leto.... pozdravce do siteeeee Melanija na spisok za nedovivanje 15.07 za prv pat, a daj Boze i za posleden
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 18.6.2013 18:28:36
Vesna I
leleee lugeeeee umiram od strav denes me boli stomakot po malku kako za dobivanje se plasham od povtorno razocaruvanje. Mozno li e da me boli stomakot ako sum trudna????
@bebe cestitkiiiiiiiii od sesrce, da imash prekrasna i lesna bremenost pa daj Boze site da se prfrlime na dolniot spisok
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 18.6.2013 23:53:38
SandraRo
Na 29 juni se nadevam kako sto ja narece baba roga:)))) ovoj pat ke se usrami ke svati deka kaj poveketo ne e pozelna i ke si ostani doma hahaha...kaj tebe mi mirisa na bebce daj boze da ne izraduvas sto pobrzo od srce ti posakuvam isto i na site sto si cekame :))) te guskam
Mila moja Vesna I nemoj da mi se sekiras sto e za nas ke si dojde ama se nesto me tera da mislam deka ovaj mesec ke ima dosta trudnici.....a ti samo bidi smirena i nemoj da se sekiras za nisto ako treba da si ke si sto i da e samo poZitivna misla i dobro raspolozenie tesko e znam ama samo smireno backi
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 19.6.2013 0:06:07 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 19.6.2013 0:13:45
Melanija RR
Anne^ остани упорна знам и знам дека е блиску денот SOLE ова од шега да ти е последно пријавување за дата
2013 ==============
baby77 lanicka30 9 јуни pozitive 20 јуни cacisk 22 јуни baby77 25 јуни blond 25 јуни wanna be mum 26 јуни Lilja Maria 28 јуни bebence19 29 јуни SandraRo 29 јуни cancro 6 јули file 8 јули SOLE 15 јули moss 16 јули Vesna I 19 јули
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 19.6.2013 14:49:33 >