@bebe -> RE: Вештачко оплодување IV дел (7.2.2013 19:17:08)
|
so sreka na site ponatamu, kazete mi koga smeam da apliciam za vtoro ivf, vaucerot go dobiv na sredina oktomvri, a ivf go napraviv krajot na noemvri, znam deka e posle 6 meseci ama tocno koga? Ummu ajna navistina samo prvite tri dena strogo miruvanje a potoa ke si potstanuvas ama voglavno nema da pravis nisto, a toa e 100 % tocno deka ne treba da vrzuvas za krevet 2 nedeli, jas taka pravev za 1 ivf i nemase uspeh ama si rekov za 2 ivf nema taka da se odnesuvam, otkako ke pominat prvite 3 dena ke si bidam vo opustena atmosfera, vo pravo e Ema$ taka e podobro za hormonite i jas ne sum veruvala ama se uveriv bas na svoja koza, mislev deka ke si nastetam, deka ako napravam nesto sprotivno od instrukciite na doktorot deka posle ke bide moja vina i samata ke se obvinuvav i ke imav griza na sovest, zatoa i non stop pisuvame tuka deka treba da bideme opusteni znaci ako custvuvam deka me boli grbot ili koskite i glavata od lezenje ke si potstanam i ke si prosetam niz soba, ke si sednam malku podispravena i slicno, sega poveke nema da imam strav bidejki veke go pominav toj pat na iscekuvanje, iskustvo si e iskustvo
|
|
|
|