bubble -> RE: Вештачко оплодување IV дел (15.2.2013 16:33:37)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: menada Mnogu vi blagodaram za odgovorite, bidejki samo toj sto minuval ili minuva niz istoto moze da ne razbere. Ona sto nikogas ne ocekuvas deka ke ti se sluci, zivotot ke ti go priredi kako bolno iznenaduvanje. Nikogas ne pomisluvav deka ke odam po ovoj pat, pat poln so solzi no ne mozeme da se prepustime i da se pomirime, se dodeka postoime ke se borime ke se nadevame pa resiv da si gi zemam koncite vo svoi race pocnuvam so podgotovka na dokumentacijata iako celo vreme go odolgovlekuvam toa so nadez deka ke se sluci cudo, deka ova ne e mozno mene da mi se slucuva no sto e tuka e ... se izvinuvam za dolgiot post no denes sum malku tazna i morav da se olesnam[sm=smiley19.gif] dushicka....nemoj da se sekirash...potpolno te razbirame...site sme go chuvstvuvale istoto, koga doznavme deka treba da odime po poteshkiot pat...i mene isto ne mi se veruvashe, i sekogas si go postavuvav prashanjeto zoshto pak jas, zoshto mene ova mi se sluchuva...ama toa e...Gospod da ne chuva od polosho...stisni zabi, soberi sila i goooolemo trpenie...prodolzi hrabro napred...ne dozvoluvaj nishto da te razochara...i znaj ne si sama, ima mnogu devojki, za zal, koi se na tvoeto mesto, mnogu povekje od kolku shto mozesh da zamislish za zal [sm=smiley13.gif] no glavata gore i eden den sigurno ke stanesh mamichka...ne e tolku strashno i nevozmozno kako shto izgleda, samo imaj verba...ja imash nashata podrshka [sm=smiley20.gif] te pozdravuvam [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|