bubble -> RE: Вештачко оплодување IV дел (12.2.2013 12:27:40)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Lina* Malku i jas gi pomesav rabotite,nevidov deka vo razlicen den ni se punkciite ama bitno ja sredivme rabotava[sm=bravo.gif] Bubule sakav da te prasam kako se cuvstvuvas,dali nesto osekas,pocna da setkas i takvi raboti?? Mene iskreno nisto ne me boli,nikakov simptom nemam,gradite me bolea do transferot a sega veke i tie ne me bolat.Skalite uste gi nemam kaceno,seuste sum na posedok kaj sveki[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]ama sivelam denes da se kacami da si ja vidam domickata moja,mi se zazele dusava.[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] me iznasmea so toa SVEKI... hihihihiihiii...[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] jas odma posle transferot si se kachiv gore na treti sprat... popoleka...[sm=smiley17.gif][sm=smiley17.gif] ama nekako sega za izlegvanje mi "fufka" od tie pusti skali [sm=smiley36.gif] ama vo plan sum da shetnam da ti kazam...denes ke odev do prodavnica, rekov aj da vidam od prozorecot kakvo e vremeto [sm=smiley17.gif] samo so ja izvadov glavata taka mi pristude[sm=bad.gif][sm=bad.gif] pa se premisliv [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] inache i jas nishto ne osekjam, nishto ne me boli...vchera na dva pati kako da me bocna neshto vo stomakot...ama tolku...si mislam mozi pak se mestat malive , zatoa taka [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] nekogash pak koga ke mi dojdat nekoi glupavi misli vo glavata, vednash nekoja tezina osekjav vo stomakot...ama mislam toa mi e povekje na psihichka baza, SE NADEVAM, bidejki pominuvaat vednash koga ke pomislam na malive [sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] inache od vchera pochnav povekje da stanuvam, da si sedam ama ti vikam niz doma samo,sega za sega...denes duri i rucheche vo plan sum da si napravam [sm=smiley2.gif][sm=smiley2.gif] ama taka neshto na brzinka...[sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif] da ne stojam mnogu...[sm=smiley17.gif]
|
|
|
|