Lina* -> RE: Вештачко оплодување IV дел (16.3.2013 0:13:34)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: koki12 Jas vcera pravev bhcg izleze 28 i toa malku me zagrizuva,ma da lekarkata mi kaza deka e rano mi bese 12 den od transverot treba da go povtoram pak vo ponedelnik.Lina ako ne se lazam i kaj tebe bese vakva situacija,te molam kazimi na koj den potoa go povtori testot i kolku ti izleze. Milicka bez gajle,ne e bitno kolke betata,bitno da se duplira pravilno.Jas eve ke ti pisam edna mala semicka kako odese kaj mene kolku da imas za sporedba Transfer 08.02. test 17.02 pozitiven ama jas ne ja vidov vtorata crta,otkako se iznaplakav se pojavi[sm=smiley36.gif] betahcg 18.02. 30.8 doktorot mi rece deka e premnogu rano betahcg 22.02 101 komentar-dobro e betahcg28.02 513 komentar rano e za eho betahcg 08.03 >5000 komentar odlicno i nema poveke potreba od ova ispituvanje,pregled na eho i op ete go [sm=duda.gif] Se nadevam ti pomognav i samo da dodadam uste edno malo pojasnuvanje,kaj mene se odi na pocetok zabaveno pa potoa naednas izbuvnuva,taka bese i so E2,taka bese i so folikulite,nigde gi nema i posle hiperstimulacija pa taka izleze i so betata. Bez gajle se ke bide
|
|
|
|