RE: Вештачко оплодување IV дел (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Проблеми со забременување

Порака

koki12 -> RE: Вештачко оплодување IV дел (14.3.2013 8:42:02)

Devoji dobro utro izgleda ovoj den ke bide najsreken vo mojot zivot.Stanata sum od 6.30h da napravam test i zamislete si gi vodov dvete[sm=rozacrtici.gif].Jeeeeeee neznaete kolku se izraduvav,dodusa ednata ne bese tolku jasna no i vo testot pisuvase deka nemora dvete da bidat isti.Sega mi ostanuva popladne da mi potvrdat i preku krv.Ve molam kazetemi dali denes ke me gledaat na eho ili samo rezultatot od krvta.
Cacim ajde trk do apteka i kupigo Self Clear toj test pokazuval osum dena posle zacnuvanjeto pa denes zaedno da slavime.Cacisk ti kako si?
Bebus1 i Puterka doredojdovte.Mimi i Skojance vi ja pustam celata sreka i so lesno na transverot.
Ajde devojki da se sprememe ke ima mnogu mamicki i mnogu slavenje ovoj mesec.
Cacim ajde te cekam dase raduvame zaedno denes.

babyhope -> RE: Вештачко оплодување IV дел (14.3.2013 9:00:18)

Браво миличка [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ЧЕСТИТКИ !!! Имај насреќни [sm=9nebesa.gif], школска бременост и да се радуваш на многуу [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif].
Еј што убаво тргна денот [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
Ајде cacim мила ти си на ред да не израдуваш со [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]

cacim -> RE: Вештачко оплодување IV дел (14.3.2013 10:39:27)

Koki12 mila jeeeeeeeeeeeeeee bas me izraduva,cestita i imaj lesna bremenost[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
jas da ti kazam nemam hrabrost za test se uste,neznam dali se plasam od rezultatot oti mislam deka sekoj den ke dobijam[sm=hudicek1.gif]ama sega si poracav test pa ili denes ili utre od sabajle zdravje....
cacisk ti kako si? skopjance so sreka denes na transferot, mimiiii se najdobro i tebe...
bebus1 ti kako gi minuvas denovite?

cacisk -> RE: Вештачко оплодување IV дел (14.3.2013 10:44:37)

Koki12 [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] cestitki [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] uzivaj si 9 meseci sega. Uff i jas nemam hrabrost da napravam, isto se plasam od ishodot. Vo Petok mislam ke soberam hrabrost i ce napravam,
Ajde cacim ti si pred mene nekoj den napravi denes-utre pa i za tebe da se raduvame.

Kolachence -> RE: Вештачко оплодување IV дел (14.3.2013 11:41:40)

Koki12 mnogu sum srekna za tebe! [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif] Da si bides opustine ovie[sm=9nebesa.gif] i se da pomine vo najdobar red!

A za cacim, cacisk, navivam da gi vidat [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif] i site da se raduvame zaedno [sm=sloncek.gif]

babyhope -> RE: Вештачко оплодување IV дел (14.3.2013 11:42:12)

Ајде девојки, навиваме сите за вас [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Да ни се множат [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] па да поченеме да пишуваме и во друга тема- Бременост [sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif]

bebus1 -> RE: Вештачко оплодување IV дел (14.3.2013 11:44:39)

koki12 cestitki [sm=bravo.gif] od se srce ti posakuvam ubavi [sm=9nebesa.gif] lesna [sm=nosecka.gif] naslatki [sm=duda.gif] [sm=duda.gif] [sm=duda.gif].

cacim cacik pravete test dase raduvame izavas.jas sum posledna na listata od ovoj mesec.uuff tesko minuvaat denovive.

arh_diz -> RE: Вештачко оплодување IV дел (14.3.2013 11:48:08)

Cestitki koki imaj si ubava bremenost

Bogdancanka -> RE: Вештачко оплодување IV дел (14.3.2013 12:06:20)

честитки коки имај си убава и лесна бременост[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Anonimen -> RE: Вештачко оплодување IV дел (14.3.2013 12:08:44)

Честитки на новата трудница [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Може ли да направам тест на 10 ден по ЕТ? Не можам да издржам веќе, 10 дена умрев дома лежејќи.

Bogdancanka -> RE: Вештачко оплодување IV дел (14.3.2013 12:28:00)

анонимен почекај уште некој ден немој да брзаш,стани размрдај се немора нон стоп да лежиш...ајде од срце ти посакувам се најдобро

Bogdancanka -> RE: Вештачко оплодување IV дел (14.3.2013 12:29:53)

анонимен почекај уште некој ден,немора да лежиш стани размрдај се ....ајде од срце ти посакувам среќа

Lina* -> RE: Вештачко оплодување IV дел (14.3.2013 13:55:26)

Koki12 cestitki milicka[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]ajde so lesno da ti bide bremenosta,[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]ajde sega i drugite vaka da ne izraduvate

Melanija RR -> RE: Вештачко оплодување IV дел (14.3.2013 15:55:20)

koki12 [sm=bravo.gif] имај лесна и убава бременост [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

trust -> RE: Вештачко оплодување IV дел (14.3.2013 17:02:17)

cestitki koki12 imaj najubava najlesna sve naj naj neka ti bide vo slednite 9 meseci mnogu ze raduvam za sekoe uspesno invitro bravo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] te molam pisi kaj kogo pravese invitro?

Didi80 -> RE: Вештачко оплодување IV дел (14.3.2013 18:11:56)

Cestitki i od mene za koki12 [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

@bebe -> RE: Вештачко оплодување IV дел (14.3.2013 18:23:00)

koki 12 , cestitki [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] lele radostiiiii, sega rastete i raduvajte se [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] [sm=sloncek.gif]

bubble -> RE: Вештачко оплодување IV дел (14.3.2013 18:56:28)

koki12 chestitki [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
ve chitkam sekoj den i se raduvam na ubavite vesti...imaj preubavi [sm=9nebesa.gif] [sm=smiley31.gif]
cacim i cacisk vi posakuvam da si gi vidite [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] eve vi isprakjam srekichka [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]
na site ostanati uspeshen transfer i opushteni denovi do pozitivniot test [sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif]
na site vi isprakjam eden kup [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

marija30 -> RE: Вештачко оплодување IV дел (14.3.2013 19:56:17)

anonimen jas pravev test na 9den posle et oti prokrvarev i mislev deka mi doslo[sm=hudicek1.gif] ama testot pokaza [sm=rozacrtici.gif] ne mi se veruvase edvaj docekav na 12den bhcg i mi bese 311

ole2004 -> RE: Вештачко оплодување IV дел (14.3.2013 20:01:48)

Коки12 честитки[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ema$ -> RE: Вештачко оплодување IV дел (14.3.2013 20:06:29)

koki12...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] leleee superrrrrrr, mnogu se izraduvav ! A dobro e sum znaela da povlecam noga [sm=smiley36.gif]. Sega so lesno i ti posakuvam da imas preubava i srekjna bremenost . Neka sekoj den ti bide ispolnet so mnogu radost i ubavini[sm=smiley31.gif].
Ocekuvam vakvi ubavi vesti i od site drugi po red !!!
Mnogu pozdravcinja

Anonimen -> RE: Вештачко оплодување IV дел (14.3.2013 20:21:29)

ИЗВОРНА ПОРАКА: marija30

anonimen jas pravev test na 9den posle et oti prokrvarev i mislev deka mi doslo[sm=hudicek1.gif] ama testot pokaza [sm=rozacrtici.gif] ne mi se veruvase edvaj docekav na 12den bhcg i mi bese 311

Marija30 aodkoku edinici prime stop inekcija. Mi e strav da ne bide lazno pozitiven. Jas primiv od 10 000 1.u.

skopjance -> RE: Вештачко оплодување IV дел (14.3.2013 22:03:49)

Koki12 cestito [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] imaj ubava i lrsna bremenost pa povleci noga edna dolga ima mnogu iscekualki

Cacim i Cacisk vie ste sega na red za [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]

Jas deneska pravev ET i sega se na red najdolgite 2 nedeli

Skav da ve prasam dali nekoj koristel inekcija Luveris, deneska posle transferot mi ja stavija i mi kaza sestrata deka Petanovski gi daval na negovite pacienti bila za matkata podobro da go prifati embrionot i ja plativ 2 600 den. Mi kaza ako sakam ne e moralno ali skoro ste pacienti primale ali nekoi i ne.
Doma go procitav upatsvoto i tamu pisuva deka se dava kako terapija za rasnebje i sozrevanje na folikulite (jajcata). Nikade ne pisuva deka se dava posle transfer i zatoa me zacudi.

mimiiiiiiiiiiiii -> RE: Вештачко оплодување IV дел (14.3.2013 23:07:56)

Koki 12 ,ti posakuvam lesna bremenost mnogu ubava vest,jas sum utre na transfer pa se nadevam na dobar ishod,pozdrav do site

Didi80 -> RE: Вештачко оплодување IV дел (14.3.2013 23:53:54)

Skopjance ti pustam [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] mnogu srekicki za mnogu visoka beta posle 2 nedeli [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] .Samo opusteno i ke bide uspesno !!!

[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] a eve i za mimiiiiiiiiiiiiii za uspesen transfer!!! So sreka [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

So sreka devojki [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  34 35 [36] 37 38   Следна страница >   >>