zagrizena87 -> RE: Вештачко оплодување IV дел (1.5.2013 20:30:17)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: @bebe zagrizena 87, najiskreno ako veke ste barem 3 godini vo brak, jas licno bi probala so ivf bidejki najiskreno ne e voopsto strasna postapka jas ja imam ednas pominato i prethodno si zamisluvav ko bozem koj znae sto e ivf, mnogu e ednostavno a vprocem dosta uspesna i samo makite i vremeto na cekanje ke ti go skrati, vredi da se proba a ako ne daj boze ne bide barem ke si dades sansa na vreme, megutoa koga veke gi spomna godini navistina si mlada i ako ispolnuvas uslovi preku fond vednas prifati, jas najikreno mene da mi se vrati vremeto ke napravev vaka kako sto te sovetuvam i navistina nekogas zalam poradi toa, no ete zdravje se nadevam deka ke uspeam so 2 ivf na 29 godini i ke stanam majka Da se nadevame deka site ke uspeeme eden draen i sto pobrzo sepak i ti si mlada koga moze da uspee na po stari god zosto bas kaj nas da ne uspee , od nisto ne mi e strav osven od hormonite deka kaj mene se e ok pa dane mi se poremeti nesto , i razni muabeti sto vikaat deka eden den ke se odrazi na naseto zdravje, a neli zivotot ne e samo za 5-6 god treba da se prodolzi da se zivej , nie sme 2 god vo brak , a godina i nesto se obiduvame navistina neznam dali e stres, psiha ili stvarno ima problem [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|