Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
cacisk ти реков бетата ти е супер само треба да се прати да расте,темпото е ок а на ехо ќе се види точкичката која живот значи Незнам разлика на симптоми при природно и ИФВ забременување,не би требало да има разлика јас со природно немав баш никакви симптоми ни на почеток ни во бременоста од типот лошење,гадење...... така да не се секирај за тоа
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Да, цациск и јас немав никакви симптоми во првите 4-5 недели,затоа не грижи се ,се ќе биде ок.Кога ќе почнат ќе си викаш со кој памет ги барав мачниниве
Cacisk, честиткиииииии леле колку ме израдува со среќа да ти е со лесно, се најубаво.
За др. Поповиќ сум слушала многу ,дека човекот има магична рака и има импресивни резултати во последниве години дури и кај безнадежни случаи, сега твојата убава вест уште еднаш ми ја потврди таа информација. Јас ќе правам кај др. Митко Ивановски.
Za Popovic nemam zborovi so koi bi mozela da mu iskazam golema blagodarnost. Jas i prviot pat-iako bese neuspesno IVF pravev kaj nego i ne se otkazav, bidejki e stvarno doktor na mesto. I Mitko Ivanoski e dobar i za nego sum slusala pozz zborovi. So sreka na site vo procedurite
Devojki i jas gi vidov moite , i toa vo procedura za invitro, koj ke go veruvase toa, se bockav so Superfakt, i ne znam sto me natera da napravam domasen test i sto ke vidam pozitivem, odma otidovme da mi potvrdat preku krv. odma prekinav so superfakt i mi dadoa utrogestan i femibion vitamini,zdravje drugata nedela exo. Mnogu sum srekna, na site vi go posakuvam istoto, da se raduvate kako i jas, so sreka cacisk i site drugi vo procedura.
cacisk mnogu mi e Milo... Samo napred I so ubava misla... Da si imash najubava bremenost... Za betahcg jas ne bi mozela da ti kazam bidejki trite ivf mi bea neuspeshni. Onaka me interesira samo... Miruvash sega doma ili odish na rabota? Kako ti pominaa onie denovi posle transfer, lezeshe? Mislam na site bi ni bilo od korist malku da muabetime na taa tema. Pozdravche...
Devojki i jas gi vidov moite , i toa vo procedura za invitro, koj ke go veruvase toa, se bockav so Superfakt, i ne znam sto me natera da napravam domasen test i sto ke vidam pozitivem, odma otidovme da mi potvrdat preku krv. odma prekinav so superfakt i mi dadoa utrogestan i femibion vitamini,zdravje drugata nedela exo. Mnogu sum srekna, na site vi go posakuvam istoto, da se raduvate kako i jas, so sreka cacisk i site drugi vo procedura.
Кате18 честитки,имај лесна бременост,ете понекогаш работите се случуваат кога најмалку очекуваш
cacisk mnogu mi e Milo... Samo napred I so ubava misla... Da si imash najubava bremenost... Za betahcg jas ne bi mozela da ti kazam bidejki trite ivf mi bea neuspeshni. Onaka me interesira samo... Miruvash sega doma ili odish na rabota? Kako ti pominaa onie denovi posle transfer, lezeshe? Mislam na site bi ni bilo od korist malku da muabetime na taa tema. Pozdravche...
Jas posle ET celo vreme odev na rabota, utredenta posle transfer si pocnav najnormalno. Duri i na svadba bev 4 den posle ET. Seg edov boleduvanje, da ne se zamoruvam mnogu. Drugata nedel sum na exo. Kate18 jas i ti zaedno ce si ja gurame bremenosta, tuka sme so nedelite. Super ce se druzime i spodeluvame zaedno. Ajde i drugite cekame da ni prijavat uspesni postapki
kate18, честитки и од мене Навистина се радувам иако не ве познавам. Ете денес две убави вести и ти и Цациск Да имаш најубава и најлесна бременост, да уживаш во секој миг!
Devojki denes slusnav mnogu cudna rab koja sto sakam da ja spodelam so vas, imam drugarka koja sto e bremena i koja sto mi kaza deka nejziniot ginekolog ja predupredil da izbegnuva macki i mali deca do tri godini, zosto neznam sto ama vlijaele na plodot dokolku si vo postojan kontakt zenata mozela da go izgubi plodot ili ne dozvoluvale da dojde do bremenot. Jas imam vnuk edna godina i go cuvam sekoj den, a vakvo nesto prvpat slusam. Dali nekoja od vas slusnala za vakva rab zosto mene mi padna mnogu cudno ???
Devojki denes slusnav mnogu cudna rab koja sto sakam da ja spodelam so vas, imam drugarka koja sto e bremena i koja sto mi kaza deka nejziniot ginekolog ja predupredil da izbegnuva macki i mali deca do tri godini, zosto neznam sto ama vlijaele na plodot dokolku si vo postojan kontakt zenata mozela da go izgubi plodot ili ne dozvoluvale da dojde do bremenot. Jas imam vnuk edna godina i go cuvam sekoj den, a vakvo nesto prvpat slusam. Dali nekoja od vas slusnala za vakva rab zosto mene mi padna mnogu cudno ???
Уф извини ,ама Батерфлај од вакви муабети да не знае човек дали да се смее или да плаче ,ДА мачките можат да бидат преносители на болест ,ама дома чувана мачка и вакцинирана по сите прописи не претставува НИКАКОВ проблем (патем кажано детето го износив со кучето до мене во кревет ) ,а за малите деца немам зборови .Од каде излезе оваа глупост не ми е јасно,или некој слушнал па не дослушнал или некој не знае што зборува .И ајде јас би имала само едно прашање - При втора бременост првото дете ќе го отстраниме од дома дури мама и тато направат бебе и се роди истото ???
Vcera mi se javija i mi kazaa deka dobro mi napreduvaat embrioncinjata, 12 veke bile oplodeni i za 9 se ceka uste da vidat kako ke se razvivaat. Transferot mi e zakazan vo ponedelnik i drzete mi palci.
Vcera mi se javija i mi kazaa deka dobro mi napreduvaat embrioncinjata, 12 veke bile oplodeni i za 9 se ceka uste da vidat kako ke se razvivaat. Transferot mi e zakazan vo ponedelnik i drzete mi palci.
бубе10, ајде навиваме за уште едно или две бебиња Само остани со верба и позитивна мисла! Господ нека ти ја исполни желбата
не држиме палци,туку ти ја пуштаме целата среќичка во понеделник и чекаме редосна вест за ,само позитивни мисли
Се уклучувам и што да видам, возов на Рингераја шиба ли шиба со нови бебенцааааааааааа . Кате 18 честитки, Бубе ти посакуваме успех и што поскоро да не израдуваш и ти со убави вести.
Девојки, да ве прашам за совет, Myccroginon -от го пијам веќе цела недела, другата недела имаме закажано УЗ, но никаде не прочитав во реакции за лекот болка во јајниците, а не да ме болат овие два-три дена, абе пукнав. Други симптоми нема, освен благо гадење од време на време. Споделете искуство дали сте имале и вие болки во јајниците. Позз
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.