Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
moj sovet ne se zamarajte mnogu so ishranata ja sum ziv primr sve kako po kniga sve pravev I praviilno se hranev ni kafe nitu alkohol nitu cigari I pak nisto na kraj.Moe mislenje e ako imas dobra, kvalitetna jajce kletka I dobar embrion si na pat za uspesno invitro, so sreka na site I ne se opteretuvajte so sitnici raduvajte se na postapkata I samo pozitivno
Се слагам... и јас сум за здрава исхрана, апсолутно, ама нека не стане опсесија... секој втор ден гледам парови што очајно се хранат, не вежбаат, дебели, со холестероли, триглицериди, што не, па еве, буткаат колички или шетаат стомаци Секако дека треба да се пази, битно е, но уште побитно е да сте опуштени, ведри, весели и оптимисти
Dragi RR ajde site da i posakame sreka na Bebyhope deneska se sluci vistinsko cudo i se oplodile dve jajce kletki i istite i se vrateni deneska i eve dokaz deka gospod postoi i gi slusa nasite molitvi .
So sreka mila i ti posakuvam za dve nedeli uste edno cudo a toa e
Babyhope so sreka i ti ja davame najnajnajgolemata poddrska, bidi silna i za dve nedeli te cekame da gi vidis pozitivnata misla e najsilna od se yeeeeeeeeeeeeeeeeeeee site te guskame i te cekame da pises kako si
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 9.10.2013 14:53:15 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Леле, девојки солзи ми потекоа, многу се израдував на оваа вест. Да споделам една тајна со вас, сабајле ја обновувам листата што ја прави Меланија и гледам немам ставено датум ЕТ за babyhope, а тамам мислев да пипувам како е, викам ајде да ставам датум сум го испуштила, може ќе бидне и етееееееееееееее, малку молитви и желби од сите нас може помогнаа за неа. Честиткиии, среќна сум како мене да ми се случило, ајде со лесно ЕТ
LoveableMe RR imas pisuvano okolu ishranata pa sakav da te prasam dali nekoj od ringerajkite go ima koristeno FertiliGreens i sto e vsusnost toa, kade moze da se kupi, dali do sega nekoj go koristel i kolku e efikasno, jas kolku sto procitav ja podobruvalo plodnosta i reproduktivnoto zdravje??? Ve molam koj znae neka mi pise, golemo thankssss
LoveableMe RR во право си а јас пак викам зошто има дата кога babyhope не ни пишала Дај боже ова да е добро претчуство LoveableMe RR
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Батефлај, јас не сум пиела од нив, но ете ќе го префрлам постот овде, па ако има некоја од членките ќе ти пише, но името кажува дека треба да помогнат за плодност веројатно некоја синтеза на продукти со зелена боја. Позз
babyhope, leleeee kolku me izraduva, ajde samo pozitivni misli i se ke bide. Te cekame da ni pises od tvoe ime i da ni kazes kako pomina. Pozz i sekoe dobro na site koi sme vo iscekuvanje na Ve
Devojki eve i jas da ve pozdravam.Kolku ni e ubavo ovie denovi na forumov se slucuvaat samo ubavi raboti.Edvaj cekam da go sredam toj moj prolaktin i da vi se pridruzam ovde.Cacisk i Kate vi cestitam i na dvete.Na site ostanati vi posakuvam mnooogu uspeh i samo ubavi raboti da citeme ovdeka. za site.
RE: Вештачко оплодување IV дел 10.10.2013 14:14:32
butterfly 00
Devojki ve molam pisete mi tie sto pravele i zimale rezultati od Institut za javno zdravje dali vi stavaa pecati zosto jas koga gi zemav rezultatite im barav da mi stavat barem pecat i potpis kako sto baraat vo fondot mi rekoa deka ne stavaat i deka do sega nikoj ne se vratal zosto gledaat deka se praveni vo Institutot i ne pravat nikakov problem, ve molam pisete mi dali kakvo e vaseto iskustvo??????
RE: Вештачко оплодување IV дел 10.10.2013 15:25:52
MademoiselleNina
Имам едно прашање, вчера бев на консултација во хемолаб, поради хиперагрегацијата на тромбоцити, - бидејќи матичниот на минатиот преглед ми рече дека ќе треба да примам клексан инекции некој период ивф Јас бев да прашам и во хемолаб - бидејќи таму ги правев некои од тестовите. Во хемолаб ми рекоа дека во мојот случај нема индикации за клексан инекции. и интересно што беше што ми рекоа дека би било добро да преминам на медитеранска исхрана. Дека најголем успех за ивф имале тие што се хранат така. Па сакав да ве прашам дали некој ја применува оваа исхрана, и дали навистина е така?
Ако мојов пост не е за оваа тема ги молам модераторите да го префрлат во соодветна.
Babyhope На форумов стварно има позитвна енергија!
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 10.10.2013 15:39:58 >
RE: Вештачко оплодување IV дел 10.10.2013 15:42:12
LoveableMe RR
Нина, посебна тема за исхрана на ИВФ нема, она што го најдов е статија на рингераја Храна за зголемување на плодноста, што донекаде е слична на медитеранскиот начин на исхрана. Позз
Здраво РР-јки, еве ме по два дена мирување да ви пишам до каде сум со моето ИНФ. Фала и на Tajci pp што ве информираше и ми посакавте толку убави и позитивни мисли.Како што знаете во средата ми јавија дека се поделиле две ј.клетки (едната 4 клеточна а другата 2 клеточно ) но со оглед дека беше 3 ден од пункција не сакаа да чекаат повеќе и ми ги вратија тогаш. Лежев и вчера и во среда и од денес почнувам со нормални активност без да се замарам. Знам дека шансите за се многу мали, но како што е Господ никој не е и ако е речено да успеат да се поделат може ќе има шанси и за уште еднаш фала вви на поддршката и сега на Тајчи и посакувам да не израдува со висока Бета и
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.