Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! 6.2.2013 15:40:10
libra.n
Pisete me i mene vo spisok mislam deka ke bidam slobodna, odamna ne sum pisala na RR so vreme sum kratka mnogu ama za vakva druzba ke se organiziram nekako Pozdrav do site
RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! 6.2.2013 15:42:48
Melanija RR
И јас од списокот познавам само две рр-ки и зошто срам едно картонче со никот и готова работа
Јас да не избаксузирам па не се додавам на список иначе сум прилично сигурна се надевам нема да почне дури тогаш да ми се лоши
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! 6.2.2013 15:55:04
Bethany
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Ајдее па ќе бидете ко три невесте тикве брале Какво држење за рака има сите да ве распоредиме на различен фронт (или 'клан') како повеќе милувате
Па да видиме дали се уште ќе имате такви мисли
Јас се солидаришем со Миана, она да се пресрами А јас повеќе кланови преферирам
Инаку, убава идеја тоа со никовите на ливчето, ќе ни дојде како некоја пропусница за тајно здружение на госпоѓи Хе хе, диета ми удрила во глава, па си правам филмови, не замерувајте
RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! 6.2.2013 23:55:50
Andriance
ИЗВОРНА ПОРАКА: libra.n
Piset_e me i mene vo spisok mislam deka ke bidam slobodna, odamna ne sum pisala na RR so vreme sum kratka mnogu ama za vakva druzba ke se organiziram nekako Pozdrav do site
Абе кај си ти?? баш те мислев и те барав у темата каде се ајде обавезно доаѓајте да видиме колку пораснала цуца.
Бетани, миана малечка23..едвај чекам да ве запознаам..и останатите секако
< Поракaта ја уредил Andriance RR -- 7.2.2013 0:03:17 >
RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! 7.2.2013 8:26:16
dostickage
Devojcinja doagjam i jas vo paket so mazinjata Vikendov pravime premestaj i kej selektiram sto imam za nosenje. Mozebi nema da bide mnogu no kje bide od srce za decinjata.
RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! 7.2.2013 8:27:43
miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Malecka23
Pisete me i mene u spisokot najverojatno so mm i M
Малечка,незнам дали виде јас ти предложив ако сакаш да те земам со мене ( нали од исто маало сме ) а ако ти си сакаш повеке со мт тогаш - добро ,поштуем..Мм не сака ни да чуе,некако женски му е форумов
RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! 7.2.2013 9:52:48
Џесика
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Тоа со имињата е моја задача, без гајле. Секој ќе си носи ливче со име, како и на претходните дружби :)
ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi Не зезај За мене капаче од еурокрем донеси...нема смисла да носам лифче Ципи Рипи
Шо ти е ма, твојот ник е најслаткото име што сум го слушнала... отсекогаш сум си го користела кога некој сакам слатко да го наречам, и топ ти е... ни нутела не е послатко од ципирипи, така да си знаеш
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.