Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! 5.2.2013 11:47:03
miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
A jas pak sakav da prasam dali moze da se kupam nesto takvo - nekoi cokoladi??? I sakav da prasam dali ke ima TV ? Ne sakam bas da se eksponiram na TV
Мианке што год да донесеш или купиш може да е само од корист, така да не се мисли многу. ТВ нема да има, доаѓај да се дружиме и запознаеме finally
I jas edvaj cekam da ve vidam veke da ne mislite deka sum nekoja misteriozo ( kako tipon od temana aktuelna ) Inaku decava mi se bolni i se nadevam deka ke ozdravat do togas ( ima vreme ) Igrotekava e na parkingot kaj socijano neli ? I od kade se vleguva od vnatresnosta na parkingot ili od stranata na socijalno??? Leleeee pa mene mi e mawku sram
RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! 5.2.2013 12:00:59
Luci
I jas edvaj cekam da ve vidam veke da ne mislite deka sum nekoja misteriozo ( kako tipon od temana aktuelna ) Inaku decava mi se bolni i se nadevam deka ke ozdravat do togas ( ima vreme ) Igrotekava e na parkingot kaj socijano neli ? I od kade se vleguva od vnatresnosta na parkingot ili od stranata na socijalno??? Leleeee pa mene mi e mawku sram
Имаш уште 19 дена да се отсрамиш А скраја да е, ако ти се деца болни па нека седи мт со нив бре, поуживај малце и ти, децата имаат и татковци за чување
< Поракaта ја уредил luci RR -- 5.2.2013 12:02:13 >
RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! 5.2.2013 13:54:43
AnnaMolly RR
Еве и јас мојот ќе го донесам, и така се знаат со маж ти, Пепелашка, па ќе го здружат и мажот на Бетани :) Секако дека може да дојдете со мажите, зошто да не? Може да си донесете и пријателка, комшика, колешка со или без деца... Секој е добредојден!
RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! 6.2.2013 14:30:08
AnnaMolly RR
Девојки, ајде пријавувајте се да ве ставиме на список! Ги поканувам и трудниците и оние кои планираат забременување да дојдат со нас, да се дружиме и да бидеме хумани! Немојте да се срамите :)))
RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! 6.2.2013 14:41:36
Gardenia
Еве планирајте ме и мене ако не ми излезе нешто непредвидливо до тогаш,ама сакам да дојдам.Немам деца ама со задовоство ќе купам се што треба за да помогнам на дечињата.Во право си АнаМоли малку се срамиме изгледа
RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! 6.2.2013 14:43:59
AnnaMolly RR
Нема потреба да се срамите, ние веќе се знаеме долго време. Не сме странци :) И мене ми беше малку срам да отидам на првата средба со Рингерајки, ама тоа траеше само 1 минутка. Ќе те додадам на списокот и многу би сакала да дојдеш!
RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! 6.2.2013 15:15:02
Beatris
Ајде женски пријавувајте се, да покажеме уште еднаш колку се хумани рр-ки. Секој кој сака може да дојде, какво срамење какви бакрачи, дури може и да си донесе некого, пријателка и сл.
RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! 6.2.2013 15:18:00
miana
Ке не собере ли сите таму ? Леле да не се осекам јас како џокер у покер таму Мм нема шанси да го натерам да дојде а јас се убедувам сеуште...Решена сум дека ке дојдам,ме има на список и ке гледам да дојдам...
RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! 6.2.2013 15:22:06
Beatris
Ке не собере ли сите таму ? Леле да не се осекам јас како џокер у покер таму Мм нема шанси да го натерам да дојде а јас се убедувам сеуште...Решена сум дека ке дојдам,ме има на список и ке гледам да дојдам...
Само ако не си дошла, од дома ќе те тегнеме, ќе пукне брука пред комшии, не си играј
RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! 6.2.2013 15:23:33
miana
Е сега ме убедивте Ај само молам бога децава да се како што треба..ебе големава ја носма на инхалации секој ден - ужас !!! Се надевам дека ке оздрави а ако не па нека ги чува таткоим кога не сака да не дружи
RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! 6.2.2013 15:27:37
miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Миано, кога ќе ти ја врзам една ќе видиш ти џокер у покер! Само ако не си дошла
Мислев дека сите си се знаете мегу себе,се имате видено..Ако не јас ке се залепам за една од вас и готово ... Која е кандидат ??? хаххахахахха Се шалам - доаѓам и јас...И многу ми е мило што ке се донира за дечињата од Иднина а и за доенчињата од Битола... Да ви кажам искрено јас би им донирала и на ГАК алишта од бебиња зошто оние партали што ги облекуваат децата се за греота ... Кога ке се сетаам какко ми беа облечени бебињата- ми се плаче...
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.