Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
-Dorucek: plazma so mleko -Uzina: kasha od borovnica i jabolko -Rucek:kompir,morkov,tikvica,blitva,lukce i cela zolcka -Uzina: Banana & grickanje plazma -Vecer:Good night kasa planirame da iskacame
caj vo tekot na denot & mleko pred spienje 15,5 meseci
Vcera: Dorucek nepoznat vo gradinka rucek: supa,pire i kjoftinja so salata uzinka:potrokal
doma :mandjicka so misirkino tikvicka,grasak malku,morkov kompir ,lukce....skoro celo tanjirce sok izmateno jajce napraveno ko sladoled,od toa 5-6 lazicki pola kriska lepce so kajmak za vecera i mleko pred spienje
Inaku me nemase podolgo bidejki pak nisto ne jadese bese bolnicka...pa se nadevam pak ke projade sega
Пржено лепче со јајце Пола банана 250 мл млеко За ручек пилешко со четири вида сирење Киндер јајце За вечера планирам палента со намаз или печено лепче со путер И пред спиење 250 мл млеко Многууу вода во текот на денот
Денес: Доручек пржено лебче со јајце и јогурт едно киндер чоколатце мала тегличка кашичка од слива 120 мл млеко пред спиење Ручек кога ќе стане варен лосос со ориз,кромид и морков нешто измеѓу ќе касне (на гости) Вечера 8 житарки Нестле со јогурт Млеко 150-180 мл пред спиење И многу течности преку цел ден (сок, чај, вода) 15 месеци и 1 недела
Eve i nie da se priklucime ovde ( pred 1 nedela napolnivme 1 godinka ) Naseto vcerasno meni: Vednas posle budenje cicase Dorucek kiselo mlekce so 1 kiflicka Uzinka mala kasa na hipp praska so 1 plazma ja grickase cicase pred da zaspie Rucek varen oriz, tikvicka, spanak so abc namaz Uzinka svezo rendano cveklo, morkov i jabolko ( ja obozava ovaa kombinacija ) Vecera mlecna kasa na hipp so jabolko i oves Pred zaspivanje doenje
Preku cel den okolu 150ml voda, caj ne saka, a sokce edvaj 60ml
Dorucek malku gevrek so pola casa jogurt ,pa prepeka za suv leb Sok i zivotinsko carstvo Rucek 7-8lazici mandja so telesko Nekolku peceni makaroni so pavlaka sok Vecera po zelba
Dorucek povekje od pola kriska przeno so jajca casa jogurt ,sirenje i trkalce salama Pola jabolce i pola banana uzinka Sok zivotinsko carstvo Rucek pire so vareno misirkino meso i patlidjan Sok Vecera po zelba :))
Денес: Доручек - тарана со крем сир и јогурт парченце проја со сирење и спанаќ зелена кашичка (јаболко, банана, спанаќ, лаж.ленено семе и лаж.мед) 120 мл млеко пред спиење Ручек - ориз,морков и тиквица со пилешко месо крем бананче Вечера - попара со кисело млеко 150 мл млеко пред спиење 15,5 месеци
АД млеко јаболко банана аронија и житарки парче пица само со кашкавал компир морков тиквица пашканат кромид и лук, со јајце и малку јогурт на пареа цеден сок од портокал лимон и јаболко млеко и кекс АД млеко
многу вода, чај и домашем сок
скоро 19м
Одамна не сме го запишале нашето денешно мени Станување-200мл млеко Доручек-кришка леб со ајвар,сирење и варено домашно јајце Ужина-цеден сок од портокал Ручек-сарма и салата од цвекло Ужина-чоколадо Вечера-пржено лепче и кашкавал
Еве го нашето денешно ЗАКОН мени :) Појадок - пола чоколаден зајко, па по 20 минути цело варено јајце Ужинка - смоки, уште пола чоколаден зајко Ручек - свинско месо и компири сок пред спиење Ужина и вечера којзнае што ќе биде :) Од сите страни јајца и чоколатца...
Денес: Доручек - пржено јајце со кисело млеко Ужина - овошна каша од јаболко,круша,банана и мелена плазма 100 мл млеко пред спиење Ручек - полнета пиперка Ужина - чоколатце Вечера - тарана со павлака 150 мл млеко пред спиење И многу сок, а вода скоро ич 16,5 месеци
< Поракaта ја уредил sandriana RR -- 11.6.2013 22:04:20 >
Ѓеврече суво го јадеше, не сакаше јогурт. Домашно сокче од јаболки. За ручек има манџичка копир со пилешко. Вечера планирам млеко и житарици. Измеѓу јадеше утрово смоки, пола банана.
mleko 200ml dorucek lepce so krem sir,kaskaval,krastavica uzina jabolko rucek polneti piperki i salata krastavica domat uzina ceden sok od praska i jabolka za vecera seuste neznam
Денес имаме распоред катастрофа: Појадок - овесни снегулки со јогурт Јадеше чоколадо, малку банана, па лебче со путер и сиренце и пиеше домашен сок од сливи. Заспа со 120 мл млеко пред 1 час Ручек - ориз со тиквичка,морков и кисело млеко (кога ќе стане) Вечера - може варено јајце со АБЦ крем сир и лебче, ама вечерата може и да ја скокнеме, ќе видиме како ќе биде. Вечер млеко пред спиење 150 мл. 1,5 година