Ivanushkaa -> RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до 26 недела II (21.11.2014 12:36:47)
|
Mesinja posto sama vi kazav deka si imam nedoumici kade da odam na skrining hehe eve i si resiv, zakazav za naredna nedela kaj Dr. Katerina Stankova spc. za skrininzi, od ordinacija "Ina" pa ke vi kazam kako sum pominala, a sekako ke odam ponataka i kaj maticnata... Zelezoto go odrzuvam celo vreme, sekojdnevno so sok od edno cveklo, morkov, jabolka i limon....i po edna lazica med so seme od kopriva izmesano, zemam i edno vit. c od 500 mg, za do go vrze zelezoto. Inaku nesto najnovo da vi kazava sto slusnav e dekai Madzunot bil super preparat za vo bremenost, za imunitet, krv, krvni sadovi, zastita na crn drob itn. i za potoa da se imalo mleko... e sega koj sto probal znae hehe zdravje ke vidam ponataka [sm=smiley36.gif] Inaku sakav da ve prasam mozebi ne e za temava, se izvinuvam no nekoj ako znae neka pise, care za uvleceni bradavici, me zagrizuvaat cel zivot mi se takvi, izleguvaat povremeno sami ili jas sama koga gi vadam, no se meki i zivnati, neznam kako da vi objasnam [sm=zmeden.gif] dali znaete nesto za mackanje, da gi sredam da ne se kako zivnati mescinja :)))))[sm=zardeva.gif] Se rasprikazav jas [sm=smiley1.gif] me zagrizuvaat ova bolkive i kako slabo menstrualno tistenje na stomakov i kicmava..... ama koj pat da odam na ginekolog mi velat nema nisto[sm=zmeden.gif] daj Boze da isterame so lesno do kraj [sm=zz_inlove.gif]
|
|
|
|