blond -> RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до 26 недела II (24.11.2014 14:38:38)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mila mamicka ИЗВОРНА ПОРАКА: blond ИЗВОРНА ПОРАКА: Mila mamicka Драги сопатнички, да се пријавам и јас на темата. Сега сум 13+5 недела, и се чувствувам многу подобро. Termin na 25.05 ti e? I jas sum 13+5 [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Да blond, термин ми е 25.05. исто како тебе, затоа сме исто и во недели и во денови. Ubava data, epten :D samo da izdrzat do datata [sm=smiley36.gif] Jas denes vlegov vo 15ta nedela, 14+1 sum, lele otkako se vrativ na rabota, leta vremeto i nemam mnogu vreme za zamaranje so toa koja nedela sum i nemam mnogu vreme za forumi. Lele edvaj cekam sleden pregled, dr mi rece 16ta nedela, t.e 2-3 nedeli posle posleden pregled. Ako odam vo 16ta, posle do 21 mi e mnogu, taka da ke ostavam za 17ta da odam, pa vo 21va taman nema mnogu vreme da pomine :D Hopeful ti pred nas ke se olesnis, bliznacinja imas [sm=smiley1.gif] Ja edvaj cekam da go doznaam polot, epten sum nestrpliva.
|
|
|
|