Bea -> RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до 26 недела II (8.9.2015 14:57:16)
|
Devojcinja, da go spodelam so vas moeto denesno iskustvo. Sabajlevo se razbudiv bukvalno mokra dole, proziren voden iscedok, bez miris, prilicno obilen. Se izvadiv od pamet! Sum imala iscedok, megjutoa kolicinata me isplasi. Se vrtkav po doma, citav na net i uste tolku se isplasiv, srkiracii, placki, sto da vi kazuvam. Otidovme vo remedika na kontrola, sreka dezuren bese d-r Jane Stojkovski. Me pregleda temelno, vaginalno, so ultrazvuk i vaginalno i abdomenalno i fala mu na boga se bese vo red. Nema ustekuvanje na plodova voda, grloto ubavo zatvoreno, vnatre bebus si plivka. Epten mi olesna. Mi izmeri i dolzina na cerviks 39mm, sto e isto taka vo red. Doktorot vika deka najverojatno e od utrogestanot i mi predlozi da gi zimam ako mozam oralno. Iako jas gi zimam od transfer navamu, do sega vakva reakcija sum nemala. I konecno, se vide masko bebe!!! Posle site crni scenarija od sabajlevo, si se iznaplakav tamu na stol, sto od radost, sto od olesnuvanje. Cuvajte se mesinja!
|
|
|
|